מעבר לתוכן

עזרה לשחקנים מתחילים

Oshka

הודעות מומלצות

אני פותח את האשכול הזה באמת מתוך הזדהות עם שחקנים מתחילים שלא תמיד עוזרים להם (חלק מהפעמים כן אבל לא משהו רציני) אז אני באמת רושם פה עם מישהו מהשחקנים המתחילים באמת צריך עזרה שירשום פה בתגובות ולהפך אם מישהו רוצה לעזור שירשום בתגובות ומה הוא יכול לתת למשל אני רוב הזמן יכול לתת סילבר ואבנים פשוטות (כמו רבייה מגה ומצב) ולמכור לשחקנים שאני רואה שהם מתקשים בתחילת דרכם בליגה גם דברים שווים או פוקימונים חזקים בזול. בקרוב אני הולך לפתוח אשכול מכירה ואם אתם באמת רוצים משהו אבל אין לכם מספיק כסף או זהב תרשמו לי בתגובות או בפרטי (בפורום\בליגה).

אז אני מקווה שהאשכול הזה באמת יעזור לכם ואל תהססו לבקש מאף אחד עזרה.  

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בתכלס אין בעיה, אני חושב שזה תמיד חשוב לעזור, אבל תזכור שאסור פה חלוקת דברים בחינם, אז קודם כל צריך להתייעץ עם הצוות בדבר שנקרא פוקימונים חזקים, אבל היוזמה יפה וכל הכבוד. המשך כך(:

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת Oshka כתב:

הפוקימונים זה פשוט יותר בזול

אין בעיה אז(: בהצלחה. מחווה יפה כל הכבוד, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי תמיד בפרטי עם שאלה(: גם למשחק וגם לפורום, המשך משחק מהנה לכולם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני כמעט בטוח שיש לזה מקום מוגדר לשאלות של מתחילים, וגם אם לא יהיה פה רצף שאלות האשכול ינעל מתישהו...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...