Oshka 75 פורסם אפריל 23, 2025 שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 אני פותח את האשכול הזה באמת מתוך הזדהות עם שחקנים מתחילים שלא תמיד עוזרים להם (חלק מהפעמים כן אבל לא משהו רציני) אז אני באמת רושם פה עם מישהו מהשחקנים המתחילים באמת צריך עזרה שירשום פה בתגובות ולהפך אם מישהו רוצה לעזור שירשום בתגובות ומה הוא יכול לתת למשל אני רוב הזמן יכול לתת סילבר ואבנים פשוטות (כמו רבייה מגה ומצב) ולמכור לשחקנים שאני רואה שהם מתקשים בתחילת דרכם בליגה גם דברים שווים או פוקימונים חזקים בזול. בקרוב אני הולך לפתוח אשכול מכירה ואם אתם באמת רוצים משהו אבל אין לכם מספיק כסף או זהב תרשמו לי בתגובות או בפרטי (בפורום\בליגה). אז אני מקווה שהאשכול הזה באמת יעזור לכם ואל תהססו לבקש מאף אחד עזרה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אפריל 23, 2025 שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 בתכלס אין בעיה, אני חושב שזה תמיד חשוב לעזור, אבל תזכור שאסור פה חלוקת דברים בחינם, אז קודם כל צריך להתייעץ עם הצוות בדבר שנקרא פוקימונים חזקים, אבל היוזמה יפה וכל הכבוד. המשך כך(: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם אפריל 23, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 הפוקימונים זה פשוט יותר בזול ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אפריל 23, 2025 שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 לפני כעת Oshka כתב: הפוקימונים זה פשוט יותר בזול אין בעיה אז(: בהצלחה. מחווה יפה כל הכבוד, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי תמיד בפרטי עם שאלה(: גם למשחק וגם לפורום, המשך משחק מהנה לכולם. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 523 פורסם אפריל 23, 2025 שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 אני כמעט בטוח שיש לזה מקום מוגדר לשאלות של מתחילים, וגם אם לא יהיה פה רצף שאלות האשכול ינעל מתישהו... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.