מעבר לתוכן

האם הייתם צופים שוב בסדרות כמו וואן פיס או ארוטו שיש להם מלא פרקים ??? ואם כן אחרי כמה זמן הייתם מוכנים לצפות שוב ???

yohay

הודעות מומלצות

אז היי חברים היום אעשה אשכול קטן על שאלה שמאד מעניינת אותי. אוקיי אז אני סיימתי וואן פיס לפני בערך שלוש וחצי שנים והתחלתי לצפות בוואן פיס מחדש לפני בערך חודש ( אני כבר בסאגת אי השמיים סקייפיה עוד ממש כמה פרקים) 

וגם דרגון בול סיימתי אותו 3 פעמים אם לא יותר מתחילת הסדרה ועד סופה ויש גם את האנטרxהאנטר ששיימתי פעמיים. אז השאלה שלי היא כזאת נגיד עכשיו צפיתם בסדרה ממש טובה אז האם הייתם מוכנים לצפות בה שוב מתישהו ?? 

מאד מעניין אותי אם הייתם מוכנים לצפות שוב בסדרות שיש בהם הרבה פרקים נגיד מעל 400 פרקים ובמיוחד אני רוצה לדעת אם הייתם מוכנים לצפות שוב בסדרות נארוטו שיש לה 720 פרקים???

והכי על וואן פיס שיש לה 1126 נכון לרגע זה ועדין ממשיכים לצאת פרקים לוואן פיס. אז אשמח לשמוע את דעתכם בתגובות. אפשר לעשות על סדרות שהם 100 פרקים ופחות אפילו 20 פרקים בל מעדיף לשמוע אם באמת הייתם צופים שוב באני מה בעל 400 פרקים.

פשוט תכתבו סדרה מעל 400 פרקים לא משנה איזה סדרה ותגידו אם הייתם מוכנים לצפות שוב ואם כן (לא חייב) תכתבו אחרי כמה זמן התחלתם או הייתם מוכנים לצפות בה מחדש . אני יתחיל:

סדרה: וואן פיס התחלתי מחדש אחרי בערך שלוש שנים וחצי. וזה ממש כיף לצפות מחדש אפילו שאני יודע מה הולך לקרות.

נערך בתאריך - על-ידי yohay
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות yohay כתב:

אז היי חברים היום אעשה אשכול קטן על שאלה שמאד מעניינת אותי. אוקיי אז אני סיימתי וואן פיס לפני בערך שלוש וחצי שנים והתחלתי לצפות בוואן פיס מחדש לפני בערך חודש ( אני כבר בסאגת אי השמיים סקייפיה עוד ממש כמה פרקים) 

וגם דרגון בול סיימתי אותו 3 פעמים אם לא יותר מתחילת הסדרה ועד סופה ויש גם את האנטרxהאנטר ששיימתי פעמיים. אז השאלה שלי היא כזאת נגיד עכשיו צפיתם בסדרה ממש טובה אז האם הייתם מוכנים לצפות בה שוב מתישהו ?? 

מאד מעניין אותי אם הייתם מוכנים לצפות שוב בסדרות שיש בהם הרבה פרקים נגיד מעל 400 פרקים ובמיוחד אני רוצה לדעת אם הייתם מוכנים לצפות שוב בסדרות נארוטו שיש לה 720 פרקים???

והכי על וואן פיס שיש לה 1126 נכון לרגע זה ועדין ממשיכים לצאת פרקים לוואן פיס. אזאשמע לשמוע את דעתכם בתגובות.

היי, שמע אגיד לך את דעתי: יש הרבה אנימות טובות, ואת כולם כנראה הייתי רואה פעמיים, אבל אני הייתי רואה פעמיים שאני זוכר תסדרה רק את וואן פיס, אבל אם הייתי שוכח תסדרה כדי לראות אותה שוב, הייתי עושה לככ הרבה סדרות, חוץ מזה, כיף לראות אשכולות באנימה ומנגה, המשך כך!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כן, אם אני זוכר שלאורך כל הסדרה נהניתי.

בוואן פיס עצרתי בפרק 800, אז אפילו אם אני אמשיך אותה, אני לא אתחיל אותה מההתחלה, כי משהו בה גרם לי לעצור.

לשם ההשוואה (אני יודע שזו לא אנימה) אבל את 'איך פגשתי את אמא' ו'חברים' שהן סדרות יחסית ארוכות (לא ממש, יחסית) וראיתי כל אחת מהן לפחות 3-4 פעמים.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה תלוי בכמה באמת נהנת לצפות ולהנות, אני יכול להעיד על אנימות מסוימות שצפיתי כמה פעמים(כמו דרגון בול, נארוטו וכו') והיו כאלה שלא חזרתי לראות הכל אלא קטעים מסוימים

זה גם תלוי כמה זמן יש לך חחחחח.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מה שנתנאל אמר זה נכון כל כך, אני תמיד חוזר לכל הסדרות שראיתי לראות קטע מסוים, כל יום מחדש.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 0

חוזרים למקור - משחקי הדור הרביעי

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• cactus עלה לדרגה
      אלוף מחוז גאלאר
    • קטון עלה לדרגה
      אלוף מחוז יונובה
    • headri22 עלה לדרגה