מעבר לתוכן

סקר | טבעת יהלום - שינוי תכולה

Doom man

טבעת יהלום  

29 הצבעות

1. 1. איזה שינוי עדיף?

• 1 חיים, 2 הגנה, 2 הגנה מיוחדת
      12
    • 3 חיים, 1 הגנה, 1 הגנה מיוחדת
      17

הודעות מומלצות

טבעת יהלום - שינוי תכולה

מאמנים יקרים,

תוספת הגבלת הכוח לפוקימונים השפיעה רבות על המשחק. היא גרמה לשינוי אסטרטגיה נרחב בקרב שחקני הליגה ושינתה להם את צורת החשיבה ונקודת המבט שלהם כלפי דרכי ההשקעה.

אחת מנקודות המבט הללו היא להשקיע על אחד מהפוקימונים בצורה "טנקית". כלומר, להשקיע בעיקר הגנות, חיים ובסוג ההתקפה שהוא צריך, ופחות במהירות.

צוות המשחק שם לב ש3 הטבעות המיוחדת, יהלום, ספיר ואודם, מביאות לפחות נקודה אחת במהירות לפוקימון, מה שמקשה על השקעה על פוקימון מסוג זה.

לכן, אנו מתכננים לבצע שינוי בטבעת, על מנת לתת אפשרות להשקיע על פוקימון כמו בצורה שהוזכרה לעיל בצורה יותר מקלה ובו זמנית לשמר על אפשרות להשקעה בדרכים אחרות.

האפשרויות שמונחות על השולחן הן:

א. שינוי הטבעת ל3 חיים, 1 הגנה, 1 הגנה מיוחדת

ב. שינוי הטבעת ל1 חיים, 2 הגנה, 2 הגנה מיוחדת

מכיוון שמדובר בשינוי דרמטי, הוחלט לתת לכם, השחקנים, לקחת חלק בהחלטה.

במסגרת האשכול, ייפתח סקר שיתן לכם להצביע לאפשרות המועדפת עליכם - האפשרות שתחשבו שתועיל בצורה המירבית לאסטרטגיה בליגה.

ההצבעות שלכם ילקחו בחשבון בהחלטה הסופית של הצוות, אך הן לא בהכרח אלו שיקבעו אותה. יתרה מזאת, יינתן משקל רב יותר לתגובות מנומקות ומפורטות שמסבירות את בחירתכם.

תודה רבה על שיתוף הפעולה!

* לפני שינוי תכולתה של הטבעת, נודיע לשחקנים מתי השינוי צפוי להיכנס למשחק, על מנת ששחקנים שירצו להנות מהתכולה הנוכחית של הטבעת יוכלו לעשות זאת. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעץ את אשכול

3/1/1 אידאלי

קודם כל השינוי מבורך - כל המיוחדות מוסיפות מהירות, וזה שינוי שיעזור למי שבונה טנקי.

דבר שני 3-1-1 הכי אידאלי כי סטאט של חיים הוא נחוץ לכולם בי ןאם טנק ובין אם לא, בעוד שהגנות יעצרו אצל לא טנקים, אז היחס הזה יהיה שמיש לכולם לאורך רוב ההשקעה

נערך בתאריך - על-ידי eden288
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לטעמי 3 חיים יותר טוב. בסופו של דבר יש הבדל בין ההגנות ואתה לא רוצה לעשות אותם מאוזנים מידי. לעומת זאת - כולם משקיעים בחיים גם מי שמשקיע רק הגנה מיוחדת וגם מי שמשקיע רק בהגנה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי, שלום וברכה. אני חושב שהצעה זאת כן חיונית למשחק, כי נגיד בניתי פוקימון שהוא טנקי, ובאלי שיוריד מהירות, להשקיע עם טבעות מיוחדות לא אפשרי, אז אני כן ממליץ לשינוי זה, כדי שיהיה עוד אפשרות בטבעות מיוחדות, לדעתי גם 3 חיים 1 הגנה ו1 הגנה מיוחדת, עדיפים על 2/2/1, אני כן חושב שזה עדיף ויקדם שימוש יותר בטבעות מיוחדות, אני מעדיף שיהיה 3 חיים ו1 הגנה ו1 הגנה מיוחדות כי לפי דעתי, פוקימון טנקי צריך הרבה חיים, כי בכל זאת הוא טנקי, וגם שיהיה הגנה אבל לא כמו שצריך חיים, לדעתי אם ישקיעו 3 חיים כל פעם זה יעזור מאוד לפוקימון, ואת ההגנה שנשאר אפשר להשלים קצת בטבעות רגילות ככה שאתה מרוויח משתי הצדדים, וגם בכללי פוקימון שיכול לחיות יותר זמן יכול להחזיר מתקפה וגם לנצח עקב זה שיש לו יותר חיים, כמובן שמדובר בפוקימון טנקי. תודה לצוות המשחק על הרעיון, ומקווה מאוד שזה יקרה!

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

עדיף 3 חיים מ2 הגנה ברגיל ומיוחדת. אם מחשבים את כמות הנזק שפוקימון עושה ביחס לכמות החיים שיש לו כלומר, כמה התקפות יקח לו למות מקבלים שהגנה וחיים הן בעלות אותו ערך מקסימיזציה של המכות האלה ולכן 3 עדיף על 2.

נערך בתאריך - על-ידי Hunter
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה
לפני 16 דקות itay1246 כתב:

קצת מבאס לוותר על המהירות אבל זה כן יהיה טוב אם יעלה 3חיים ו 1 1 או האופציה השניה

אכן יש ויתור על נקודת מהירות, מצד שני, שחקנים שכלל לא יכלו להשתמש בטבעת גדולה יוכלו להשתמש ביהלומים מעכשיו.

הנקודה שצריך לחשוב עליה היא זו:

באופציה של 3 חיים, מגיעים למצב שיש הרבה מאוד חיים, וגירעון גדול בהגנות ביחס אליהם, ומרגע שיבוא יחסית מהר כבר לא תרצה להשתמש בה יותר, לא תצטרך יותר חיים (ואז גם בטבעות חיים לא יהיה לך שימוש), ותצטרך לעבוד קשה על ההגנות שלך. (בסופו של דבר, זה לא ששמים 2000 בחיים ו600 בהגנות, הפער לא קיצוני בין הסטטים)

באופציה של חיים אחד ו2 בכל הגנה לעומת זאת, תוכלו להשקיע ב3 הסטטים בצורה יחסית מאוזנת, ולאחר מכן להשלים את כמות החיים שברצונכם לשים באמצעות טבעות רגילות, וגם להתרכז עוד קצת בסוג ההגנה שיותר חשוב לכם.

לכן אני בעד האופציה של 1, 2, 2.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפי נקודת מבטי האפשרות השנייה עדיפה מכיוון שבמידה ואחליט להשקיע על אחת מההגנות אז המגרעת של שימוש בטבעת יהלום תהיה מצומצמת ביחס לאפשרות הראשונה, אומנם הפוקימון יקבל יותר חיים אך חיים משמשים כסטאט שהוא יותר אוניברסלי כחלק מאסטרטגיית השקעה בפוקימון לעומת הגנה פיזית/מיוחדת ולכן הצבעתי בעד האפשרות השנייה.

באופן כללי אני חושב שהשינוי הוא שינוי טוב מכיוון שהליגה הולכת לכיוון שמאפשר יותר גמישות באופן ההשקעה של שחקן בפוקימון ואני אפילו אוסיף ואומר שזה שינוי הכרחי.

תודה רבה על השינוי, גם במידה והאפשרות הראשונה תהווה תבנית לטבעת היהלום אני מאמין שרוב השחקנים יבינו שהשד לא נורא כל כך(במידה והם בחרו באפשרות השנייה) וההבדל בין שתי האפשרויות לא חוצה עולמות.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שינוי מעניין ומאוד מועיל ותודה על ההתחשבות בשחקנים שעושים פוקימון טנק.
לדעתי עדיף את האפשרות של 1 חיים 2 הגנה 2 הגנה מיוחדת.
מכיוון שאחרי כמות טבעות מגיעים למצב שהחיים הוא הרבה יותר מהגגנות ויוצר פער משמעותי, שדרך כלל ברוב הפוקימונים הסטט של החיים מסיים יותר גבוה מההגנות אז ככה שאחר זמן מסוים לא יהיה שימוש בטבעת(כמו יהלום כרגע שבסופו של דבר שאחרי זמן לא משתמשים בה בגלל המהירות, למרות שפה זה קצת יותר טוב בגלל שהטבעת נועדה לפוקימון טנק והמהירות שלו גם ככה בקושי לא משקיעים בה).

לעומת זאת 2-2-1 לדעתי זה אחלה לגמרי וטבעת שתהיה מאוד שימושית, ומקסימום אחרי זה משלימים עוד כמה טבעות חיים בשביל לאזן(עדיף מלאזן גם הגנה וגם הגנה מיוחדת)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

פורום ראשון שאני מגיב עליו 😄
אני חושב שבסופו של דבר אופציה 2 הכי עדיפה למרות שהיה עדיף לתת אפשרויות נוספות בכל זאת זה לא שינוי שנעשה כל הזמן
לדעתי הסקר אמור להיות על אופציות בכללי ועדיפויות במידה ונותנים לנו השחקנים את האפשרות לתת משקל בהחלטה הזאת
שמדובר ב2 אופציות זה די מגביל הדעות הכלליות בסוף יכולים לשמש ראייה אולי קצת יותר טובה ולתת רעיונות מגוונים
בכל מקרה בהצלחה בבחירה 🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בעיניי השינוי מבורך והכיוון הכללי חיובי – השקעה בחיים נותנת יותר גמישות ומתאימה לרוב הסגנונות, גם טנקים וגם אחרים. לכן, יחס כמו 3-1-1 נשמע לי אידאלי, כי חיים תמיד שימושיים. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לשינוי תהיה משמעות גדולה בנוגע למחירי השוק אבל כדי לא לתת ליהלום יותר מדי כוח ועדין להפוך אותה למשהו יותר שימושי האופציה של ה3 חיים יותר רלוונטית

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

האמת לא עפתי על שתי האופציות.

כמו שאמרו מעליי וציינו את החסרונות והיתרונות של שני הצדדים, אני חושב שהצעד הנכון ליהלום יהיה להשאיר אותו על 2 חיים, 1 הגנה, 1 הגנה מיוחדת ופשוט להוריד את המהירות לחלוטין.

נכון הטבעת תקבל הורדה בכוח ואולי גם השווי שלה יירד בקטנה, אבל זה לא השלכות משמעותיות לעומת השימושיות להשקעה טנקית.

בעוד ש 1-1-3 מבליט פער משמעותי בין החיים להגנות מה שייצור יחס סטאטים לא מאוזן, 1-1-2 לא יתמוך בזה וכך יאפשר יותר וורסטליות בסגנון ההשקעה ובדרך שרוצים להשקיע. וגם על הדרך לא ייפגע בשווי ובערך של טבעת חיים, מה שכן יקרה כתופעת לוואי של ה 1-1-3, שחקן יגיע הרבה יותר מהר ליעד החיים ולאורך הדרך יעדיף להשקיע יהלומים במקום במקום טבעות חיים.

ומצד שני יש את 2-2-1 ונותן יותר הגנות מאוזנות ופחות מתעסק בחיים, אופציה שפחות שימושית לכלל סוגי ההשקעות ומתמקדת נטו באופציית הטנק, וגם בזה פחות תומכת. רוב הפוקימונים ששחקן ישקיע הוא יעדיף למקד השקעה באחד ההגנות (לרוב צד ההגנה שיותר קריטית לפוקימון כדי לתת לו אופציה להגן על עצמו מפניי פוקימונים שאולי הוא מסוגל לנצח שבלי ההגנה החד צדדית הוא לא יהיה מסוגל), ודבר זה חל גם על טנקים ואפילו יותר משמעותי כי הפער בהגנות גדול בהרבה מאשר סגנון השקעה של סוויפר או מאוזן. דבר שיצור הגעה מהירה לצד ההגנה הפחות רצוי והפסקת השימוש בטבעת יהלום.

לסיכום, אני מעדיף את אופציית ההשקעה 1-1-2 מכיוון שהיחסים די מאוזנים וגם יגרום לטבעת לשימוש לטווח ארוך יותר, כמעט עד סוף ההשקעה.

למרות זאת לאחר כל זה אם בידיי לבחור רק אחד משני האופציות שהוצגו אבחר ב 1-1-3 כי זה תומך בהצגת הרעיון של 1-1-2 עם חיסרון קל כלפיי החיים

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-21.4.2025 ב 10:55 AM Whiteknight כתב:

האמת לא עפתי על שתי האופציות.

כמו שאמרו מעליי וציינו את החסרונות והיתרונות של שני הצדדים, אני חושב שהצעד הנכון ליהלום יהיה להשאיר אותו על 2 חיים, 1 הגנה, 1 הגנה מיוחדת ופשוט להוריד את המהירות לחלוטין.

נכון הטבעת תקבל הורדה בכוח ואולי גם השווי שלה יירד בקטנה, אבל זה לא השלכות משמעותיות לעומת השימושיות להשקעה טנקית.

בעוד ש 1-1-3 מבליט פער משמעותי בין החיים להגנות מה שייצור יחס סטאטים לא מאוזן, 1-1-2 לא יתמוך בזה וכך יאפשר יותר וורסטליות בסגנון ההשקעה ובדרך שרוצים להשקיע. וגם על הדרך לא ייפגע בשווי ובערך של טבעת חיים, מה שכן יקרה כתופעת לוואי של ה 1-1-3, שחקן יגיע הרבה יותר מהר ליעד החיים ולאורך הדרך יעדיף להשקיע יהלומים במקום במקום טבעות חיים.

ומצד שני יש את 2-2-1 ונותן יותר הגנות מאוזנות ופחות מתעסק בחיים, אופציה שפחות שימושית לכלל סוגי ההשקעות ומתמקדת נטו באופציית הטנק, וגם בזה פחות תומכת. רוב הפוקימונים ששחקן ישקיע הוא יעדיף למקד השקעה באחד ההגנות (לרוב צד ההגנה שיותר קריטית לפוקימון כדי לתת לו אופציה להגן על עצמו מפניי פוקימונים שאולי הוא מסוגל לנצח שבלי ההגנה החד צדדית הוא לא יהיה מסוגל), ודבר זה חל גם על טנקים ואפילו יותר משמעותי כי הפער בהגנות גדול בהרבה מאשר סגנון השקעה של סוויפר או מאוזן. דבר שיצור הגעה מהירה לצד ההגנה הפחות רצוי והפסקת השימוש בטבעת יהלום.

לסיכום, אני מעדיף את אופציית ההשקעה 1-1-2 מכיוון שהיחסים די מאוזנים וגם יגרום לטבעת לשימוש לטווח ארוך יותר, כמעט עד סוף ההשקעה.

למרות זאת לאחר כל זה אם בידיי לבחור רק אחד משני האופציות שהוצגו אבחר ב 1-1-3 כי זה תומך בהצגת הרעיון של 1-1-2 עם חיסרון קל כלפיי החיים

לדעתי הפער הזה זה מה שהופך מיוחדת למיוחדת, אם תעשה 2 1 1 יגידו זה שווה כמו 2 טבעות אז נמכור במחיר של 2 טבעות אז השווי ירד והרווח שאפשר לעשות עליהן יופחת( אומר את זה אחד שקונה כאלה )

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, האפשרות של חלוקה 1/2/2 עדיפה, משום שבמקרה של בחירה באפשרות 3/1/1, ייתכן שלאחר פרק זמן מסוים לא יהיה עוד צורך בטבעות חיים. מצב זה עלול ליצור פער משמעותי בין ערכי ההגנה לערכי החיים, דבר שיגביר באופן ניכר את התלות בהגנות. כתוצאה מכך, ייתכן שנראה עלייה חדה במחיריהן של טבעות ההגנה וההגנה המיוחדת.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות Aqwaman200 כתב:

לדעתי, האפשרות של חלוקה 1/2/2 עדיפה, משום שבמקרה של בחירה באפשרות 3/1/1, ייתכן שלאחר פרק זמן מסוים לא יהיה עוד צורך בטבעות חיים. מצב זה עלול ליצור פער משמעותי בין ערכי ההגנה לערכי החיים, דבר שיגביר באופן ניכר את התלות בהגנות. כתוצאה מכך, ייתכן שנראה עלייה חדה במחיריהן של טבעות ההגנה וההגנה המיוחדת.

אם תחשוב על זה לעומק תבין ששלוש חיים לפוקימון זה יותר משתלם

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה
לפני 42 דקות Oshka כתב:

אם תחשוב על זה לעומק תבין ששלוש חיים לפוקימון זה יותר משתלם

לפי מה שאני רואה הוא חשב על זה לעומק והגיע למסקנה שונה, אם אתה חושב הפוך ממנו, כדאי שתנמק מדוע.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר...

מזל שלא עבר חודש..

לדעתי רעיון מעולה, כי יש לי קצת טבעות מהירות :).. סתם סתם. באמת רעיון מעולה ואני מעדיף 1 2 2. תודה לצוות המשחק❤️

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 955

נו"ד - "מהר, היא נטענת! אגרוף!"

2. 955

3. 955

4. 0

העבודות הישנות שלי

5. 1