מאזליסט21 319 פורסם אפריל 20, 2025 שיתוף פורסם אפריל 20, 2025 (נערך) היי, מה נשמע? יודע שכבר עשו את זה.. אבל בכל זאת, עבר הרבה זמן= וגם יש כבר הרבה שחקנים חדשים, וגם אולי השתנו דעות, אז החלטתי לעשות שוב, אז יאללה! מחכה לשמוע את דעתכם. אני אתחיל: וואי, יש הרבה... התשובה ההגיונית, היא כנראה וואן פיס, אבל בואו נגיד שהולכים על משהו פחות מוכר, כנראה שהתשובה שלי תהיה: מחברת המוות, תשובה גם בסיסית, עכשיו אלך על משהו יותר יותר פחות מוכר: ההרפתקה המוזרה של גוגו, ועכשיו אתן לכם אנימה שממש לא שמעתי עליה כמעט: קרב ב5 שניות. יש עוד הרבה, כמעט כל מה שראיתי אהבתי, מתקפת הטיטאנים, שבעת חטאי המוות.. כבר הבנתם, מה אתכם? אהה, קחו בונוס, גם כדי שלא יצא עד כדי כך קצר.. עוד חודשיים.. ביוני... יוצאת עונה שנייה לדאנדאדאן!!! אחלה אנימה, קחו עוד אחת. שמעתי שבקיץ.. יוצא עונה 2 לקוגיו 8? לא ראיתי עדיין תאנימה, אבל כנראה בקרוב (: המשך יום טוב לכולם, מאזליסט. תמונה לוואן פיס: תמונה למחברת המוות: תמונה לקרב ב5 שניות: נערך בתאריך אפריל 20, 2025 - על-ידי מאזליסט 21 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 964 פורסם אפריל 20, 2025 שיתוף פורסם אפריל 20, 2025 התשובה ההגיונית: פוקימון קצת פחות מוכר: שבעת חטאי המוות עוד יותר פחות מוכר: תלתן שחור לא שמעתי עליה: מאגמל מה שראיתי ואהבתי: וואן פיס, אווטאר(כן אמרתי את זה, מה תעשו לי?). ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 20, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 20, 2025 לפני כעת FreddieNF כתב: התשובה ההגיונית: פוקימון קצת פחות מוכר: שבעת חטאי המוות עוד יותר פחות מוכר: תלתן שחור לא שמעתי עליה: מאגמל מה שראיתי ואהבתי: וואן פיס, אווטאר(כן אמרתי את זה, מה תעשו לי?). אווטאר. זה. לא. אנימה. השאר סבבה לגמרי! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פוקימון_ 3 פורסם אפריל 20, 2025 שיתוף פורסם אפריל 20, 2025 התשובה ההגיונית: פוקימון קצת פחות מוכר: מחברת המוות עוד יותר פחות מוכר: פיירי טייל לא שמעתי עליה: תלתן שחור מה שראיתי ואהבתי: אומונות החרב אונליין. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
TITAN 351 פורסם אפריל 20, 2025 שיתוף פורסם אפריל 20, 2025 התשובה ההגיונית: וואן פיס(אין אחד באתר שפוקימון זה האנימה אהובה עליו) קצת פחות מוכר: בלו לוק עוד יותר פחות מוכר: יומן העתיד לא שמעתי עליה: דדמן וננדרלדמן מה שראיתי ואהבתי: וואן פיס, בלו לוק, נארוטו. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 964 פורסם אפריל 21, 2025 שיתוף פורסם אפריל 21, 2025 לפני ב-20.4.2025 ב 11:42 PM TITAN כתב: (אין אחד באתר שפוקימון זה האנימה אהובה עליו) שקרים! XD מוזמן לבדוק אותי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 22, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 לפני 7 שעות FreddieNF כתב: שקרים! XD מוזמן לבדוק אותי תאמת להשוות את פוקימון לאנימה האהובה זה קצת מעליב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 938 פורסם אפריל 22, 2025 שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 העלת שאלה עתיקת ימים אם לא שנים על גבי שנים שאפילו הפילוסופים החכמים ביותר הסתבכו ותמהו לעצמם "מה האנימה הטובה ביותר", החלטה כה גורלית, האם הארוכה ביותר היא הטובה ביותר? האנימציה האיכותית ביותר היא הטובה ביותר? אין לדעת אין לי תשובה שאני יכול לתת, אני אוהב את כולם חחחחחחח 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 22, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 לפני 3 דקות The king of demons כתב: העלת שאלה עתיקת ימים אם לא שנים על גבי שנים שאפילו הפילוסופים החכמים ביותר הסתבכו ותמהו לעצמם "מה האנימה הטובה ביותר", החלטה כה גורלית, האם הארוכה ביותר היא הטובה ביותר? האנימציה האיכותית ביותר היא הטובה ביותר? אין לדעת אין לי תשובה שאני יכול לתת, אני אוהב את כולם חחחחחחח אני גם 99 אחוז ממה שראיתי אהבתי😅😉 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם אפריל 22, 2025 שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 פוקימון!!! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 6 פורסם אפריל 22, 2025 שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 התשובה ההגיונית, היא כנראה: וואן פיס, אבל בואו נגיד שהולכים על משהו פחות מוכר, כנראה שהתשובה שלי תהיה: וינלנד סאגה, עכשיו אלך על משהו יותר יותר פחות מוכר: שאנגרי לה פרונטייר, ועכשיו אתן לכם אנימה שממש לא שמעתי עליה כמעט: ארץ לעולם לא מובטחת. יש עוד הרבה, כמעט כל מה שראיתי אהבתי: וואן פיס,סולו לבלינג,בלאק קלובר,נארוטו,שאנגרי לה פרונטייר,ויש עוד כל כך הרבה שאם אני יפרט אני יצטרך אשכול חדש וזה יהיה ארוך. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 22, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 לפני 23 דקות yohay כתב: התשובה ההגיונית, היא כנראה: וואן פיס, אבל בואו נגיד שהולכים על משהו פחות מוכר, כנראה שהתשובה שלי תהיה: וינלנד סאגה, עכשיו אלך על משהו יותר יותר פחות מוכר: שאנגרי לה פרונטייר, ועכשיו אתן לכם אנימה שממש לא שמעתי עליה כמעט: ארץ לעולם לא מובטחת. יש עוד הרבה, כמעט כל מה שראיתי אהבתי: וואן פיס,סולו לבלינג,בלאק קלובר,נארוטו,שאנגרי לה פרונטייר,ויש עוד כל כך הרבה שאם אני יפרט אני יצטרך אשכול חדש וזה יהיה ארוך. יפה מאוד, שאלה טכנית: לדעתך סוף העונה 2 של וינלנד סאגה לא מאכזבת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 964 פורסם אפריל 22, 2025 שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 לפני 7 שעות מאזליסט 21 כתב: תאמת להשוות את פוקימון לאנימה האהובה זה קצת מעליב ראיתי את כל הסדרה, מדובר במעל 1000 פרקים. מצטער שאני מחוייב לפרנצ'ייז. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 22, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 לפני 2 דקות FreddieNF כתב: ראיתי את כל הסדרה, מדובר במעל 1000 פרקים. מצטער שאני מחוייב לפרנצ'ייז. לא ראיתי הכל, אבל זה כמו בייבלד, זה ילדותי כזה, למרות שאין על פוקימון. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פו הgoat 16 פורסם אפריל 22, 2025 שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 אני ימות מהמזל שלי לפני שהראה אנימה! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 6 פורסם אפריל 22, 2025 שיתוף פורסם אפריל 22, 2025 לפני 6 שעות מאזליסט 21 כתב: יפה מאוד, שאלה טכנית: לדעתך סוף העונה 2 של וינלנד סאגה לא מאכזבת? אני יגיד לך מה בעונה 2 היה רק עומק לא היה קרבות זה היה די מבאס רציתי לראות אותו נלחם שוב אבל לא קיבלתי את זה לצערי, מקווה שכשיצא עונה 3 היא תיהייה עם הרבה קרבות וגם עומק . ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 23, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 לפני 9 שעות yohay כתב: אני יגיד לך מה בעונה 2 היה רק עומק לא היה קרבות זה היה די מבאס רציתי לראות אותו נלחם שוב אבל לא קיבלתי את זה לצערי, מקווה שכשיצא עונה 3 היא תיהייה עם הרבה קרבות וגם עומק . מסכים איתך לגמרי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם אפריל 23, 2025 שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 אני פה בעיקר כדי לקרוא תגובות ולקבל עוד אנימות לרשימה חח, אחלה בחירות יש פה סך הכל ! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 23, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 לפני 12 דקות eden288 כתב: אני פה בעיקר כדי לקרוא תגובות ולקבל עוד אנימות לרשימה חח, אחלה בחירות יש פה סך הכל ! אש אחי, כולנו חייבים עוד לרשימה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם אפריל 23, 2025 שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 התשובה ההגיונית: מתקפת הטיטאנים פחות מוכר: קייג'ו אפילו פחות מוכר: טניה המרשעת לא שמעתי עליה: simoun ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם אפריל 23, 2025 מחבר שיתוף פורסם אפריל 23, 2025 לפני 1 דקה AlphaZero כתב: התשובה ההגיונית: מתקפת הטיטאנים פחות מוכר: קייג'ו אפילו פחות מוכר: טניה המרשעת לא שמעתי עליה: simoun אהבתי. איזה קייג'ו אבל? יש כמה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.