אשכול פופולרי Hero 657 פורסם September 4, 2020 אשכול פופולרי דווח Share פורסם September 4, 2020 שלום לכולם וברוכים הבאים לספיישל 400 מוניטין שלי ^_^ ראשית, אני רוצה להודות לכם על האהבה אז וההערכה לאשכולות ולתגובות שאני מפרסם אז תודה! ועוד משהו קטן, זוכרים את הספיישל הקודם? ההוא עם הבדיחות על הפוקימונים של גאלאר? למי שלא זוכר, להלן הקישור: אז חשבתי לעצמי אם כבר הגעתי ל-400 מוניטין למה לא נעשה חלק 2 לאשכול? מוכנים? יצאנו לדרך! פוקימון מספר 1. רק עליה יכולים להגיד ללקק את האצבעות פוקימון מספר 2. פנטומימאי, ליצן בחסד ועכשיו גם רקדן? מולטי טאלנט פוקימון מספר 3. משמעות חדשה לשם: "עטלף פירות" פוקימון(ים) מספר 4. רוסי ברוסיה: ישראלי ברוסיה: פוקימון מספר 5: דרקון אכזרי שעשוי ממתכת שוקל פחות ממני... רק לי זה נראה לא הגיוני? פוקימון מספר 6: לא לשכוח לברך בורא מיני פיקאצ'ו פוקימון מספר 7: הדור הבא של כדורי הדיסקו XD פוקימון מספר 8: ארנב שישב בהארכת מעצר... פוקימון מספר 9: הצילו... אין לי אוויר... פוקימון מספר 10: בפוקידע כתוב עליו: "שפוקימון זה מגיע לרעב קיצוני הוא משנה את צורתו והופך לזה: תראו מה רעב יכול לעשות לפוקימונים XD אני מודה עוד פעם לכולכם על ה-400 מוניטין שהגעתי אליהם רק בזכותכם ❤️ ספרו לי בתגובות מה דעתכם 🙂 תודה רבה על הקריאה, להתראות~ King Dice, Lian2006, The King of Demons וגם 7 others 6 1 3 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 668 פורסם September 4, 2020 דווח Share פורסם September 4, 2020 אין על ספיישלים של יאיר 🙂 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 366 פורסם September 4, 2020 דווח Share פורסם September 4, 2020 אלוף אין כמוך אני מת פה מצחוקXD ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
עדן 8 פורסם September 4, 2020 דווח Share פורסם September 4, 2020 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הפיקצ'ו ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
White Fang 266 פורסם September 4, 2020 דווח Share פורסם September 4, 2020 אתה מוזר. למה דרקוזולט וארקטוזולט, ולא דרקוויש? חוץ מזה, הפוקימון במקום הראשון... הוא קצת מוזר בהתחשב במה שאנשים מעלים לאינטרנט. ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
מגניב 61 פורסם September 5, 2020 דווח Share פורסם September 5, 2020 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיך לעשות כאלה אני מת על זה ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
אחראי הקהילה Hawks 278 פורסם September 5, 2020 אחראי הקהילה דווח Share פורסם September 5, 2020 הילד ענק, אחלה ספיישל ויותר מזה, אחלה יאיר. King Dice וגם Hero 1 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Echo 130 פורסם September 5, 2020 דווח Share פורסם September 5, 2020 (נערך) חחחחחחח צחקתי ממש XD יש לך את זה חבר! (ד"א לפוקימון מספר 3 קוראים פלאפל בעברית והצורה שלו קצת מזכירה אותו 🤣) והמון המון מזל טובים! 🥳 מאחל שנזכה לעוד המון המון אשכולות כאלה שלך ^^ אין כמוך יאיר ולא יהיו! 😄 נערך September 5, 2020 על-ידי Intrepid Hero 1 ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Lian2006 44 פורסם September 6, 2020 דווח Share פורסם September 6, 2020 חחחחחח וואוווו מזל טובבבב ל400 מוניטין!❤️^^ ציטוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Recommended Posts