Hero 573 דווח פורסם September 4, 2020 שלום לכולם וברוכים הבאים לספיישל 400 מוניטין שלי ^_^ ראשית, אני רוצה להודות לכם על האהבה אז וההערכה לאשכולות ולתגובות שאני מפרסם אז תודה! ועוד משהו קטן, זוכרים את הספיישל הקודם? ההוא עם הבדיחות על הפוקימונים של גאלאר? למי שלא זוכר, להלן הקישור: אז חשבתי לעצמי אם כבר הגעתי ל-400 מוניטין למה לא נעשה חלק 2 לאשכול? מוכנים? יצאנו לדרך! פוקימון מספר 1. רק עליה יכולים להגיד ללקק את האצבעות פוקימון מספר 2. פנטומימאי, ליצן בחסד ועכשיו גם רקדן? מולטי טאלנט פוקימון מספר 3. משמעות חדשה לשם: "עטלף פירות" פוקימון(ים) מספר 4. רוסי ברוסיה: ישראלי ברוסיה: פוקימון מספר 5: דרקון אכזרי שעשוי ממתכת שוקל פחות ממני... רק לי זה נראה לא הגיוני? פוקימון מספר 6: לא לשכוח לברך בורא מיני פיקאצ'ו פוקימון מספר 7: הדור הבא של כדורי הדיסקו XD פוקימון מספר 8: ארנב שישב בהארכת מעצר... פוקימון מספר 9: הצילו... אין לי אוויר... פוקימון מספר 10: בפוקידע כתוב עליו: "שפוקימון זה מגיע לרעב קיצוני הוא משנה את צורתו והופך לזה: תראו מה רעב יכול לעשות לפוקימונים XD אני מודה עוד פעם לכולכם על ה-400 מוניטין שהגעתי אליהם רק בזכותכם ❤️ ספרו לי בתגובות מה דעתכם 🙂 תודה רבה על הקריאה, להתראות~ 6 1 3 The inhuman, Hawks, Echo וגם 7 others reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The inhuman 629 דווח פורסם September 4, 2020 אין על ספיישלים של יאיר 🙂 ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
The King of Demons 321 דווח פורסם September 4, 2020 אלוף אין כמוך אני מת פה מצחוקXD ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
עדן 8 דווח פורסם September 4, 2020 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הפיקצ'ו ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
White Fang 266 דווח פורסם September 4, 2020 אתה מוזר. למה דרקוזולט וארקטוזולט, ולא דרקוויש? חוץ מזה, הפוקימון במקום הראשון... הוא קצת מוזר בהתחשב במה שאנשים מעלים לאינטרנט. ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
מגניב 51 דווח פורסם September 5, 2020 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמשיך לעשות כאלה אני מת על זה ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Hawks 244 דווח פורסם September 5, 2020 הילד ענק, אחלה ספיישל ויותר מזה, אחלה יאיר. 1 1 King Dice וגם Hero reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Echo 130 דווח פורסם September 5, 2020 (נערך) חחחחחחח צחקתי ממש XD יש לך את זה חבר! (ד"א לפוקימון מספר 3 קוראים פלאפל בעברית והצורה שלו קצת מזכירה אותו 🤣) והמון המון מזל טובים! 🥳 מאחל שנזכה לעוד המון המון אשכולות כאלה שלך ^^ אין כמוך יאיר ולא יהיו! 😄 נערך September 5, 2020 על-ידי Intrepid 1 Hero reacted to this ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Lian2006 44 דווח פורסם September 6, 2020 חחחחחח וואוווו מזל טובבבב ל400 מוניטין!❤️^^ ציטוט שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים