eden288 62 פורסם אפריל 17 שיתוף פורסם אפריל 17 שלום לכולם, בד"כ אני נוהג רק לקטר בצאט לצוות, אבל בהזדמנות הזו אני רוצה לתת מילה טובה ולפרגן לכל הצוות על העבודה שהם עשו לאחרונה, והרימו לנו אחלה פעילויות בחול המועד לכבוד יום הולדת לליגה אז תודה לכם, מעריך מאוד וזה באמת כמה ימים מהיותר כיפיים שהיו לי בתקופה ה"ארוכה" שלי בליגה 🙂 מוזמנים להגיב את דעתכם ולפרגן ! בברכה, עדן גוגו 288 4 3 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
xtralarg 43 פורסם אפריל 17 שיתוף פורסם אפריל 17 באמת כל הכבוד לצוות על עבודה קשה כל הפעילויות שהיו השבוע כמו (תחרות קרבות, מכרז, איוונט, קודים ) באמת כל הכבוד מעריך אתכם 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פו הgoat 16 פורסם אפריל 17 שיתוף פורסם אפריל 17 זה היה החול המועד הכי גרוע בחיים שלי, אבל זה לא קשור והיה אחלה חול המועד שעשו הצוות לליגה. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shakorino 21 פורסם אפריל 17 שיתוף פורסם אפריל 17 כן.. כן מסכים איתך ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם אפריל 17 מחבר שיתוף פורסם אפריל 17 לפני 1 דקה shakorino כתב: כן.. כן מסכים איתך חח לא ראיתי אותך כלכך פעיל בימים האחרונים האמת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אפריל 17 שיתוף פורסם אפריל 17 מסכים, תמיד יש לאן לשאוף, אבל הם בההחלט, השקיעו השבוע, אף אחד, לא יכול להגיד אחרת. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 69 פורסם אפריל 18 שיתוף פורסם אפריל 18 נע היה סבבה לא משהו מיוחד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אפריל 18 שיתוף פורסם אפריל 18 לפני 15 דקות Oshka כתב: נע היה סבבה לא משהו מיוחד למה לא לפרגן? לא חייבים להיות רעים כל הזמן. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 69 פורסם אפריל 18 שיתוף פורסם אפריל 18 היה מעולה מושלם משהו לא מהעולם הזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 63 פורסם אפריל 18 שיתוף פורסם אפריל 18 כל הכבוד לצוות המשחק על הכול 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם אפריל 18 שיתוף פורסם אפריל 18 לפני 7 שעות Oshka כתב: היה מעולה מושלם משהו לא מהעולם הזה מה אתה מצפה שהם יעשו? יביאו דברים בעשרות אלפי שקלים? הם באו, השקיעו בשבילך, בזבזו תזמן שלהם בלגרום לך להנות, ויש לך תלונות? יש משחקים שלא עושים כלום בכלל, וגם אם היו עושים משהו קטן זה מבורך, אבל הם לא עשו משהו קטן, הם השקיעו כל יום לקחת מהזמן שלהם כדי שתהנה. אתה חייב ללמוד להעריך יותר, דברים כאלה לא תקבל בכל מקום. 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 147 פורסם אפריל 18 שיתוף פורסם אפריל 18 לפני 10 שעות Oshka כתב: נע היה סבבה לא משהו מיוחד אתה צעיר מדי כדי להכיר את הז'אנר כמכלול( לא רק פוקימון ) 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 69 פורסם אפריל 20 שיתוף פורסם אפריל 20 לפני ב-18.4.2025 ב 7:48 PM מאזליסט 21 כתב: מה אתה מצפה שהם יעשו? יביאו דברים בעשרות אלפי שקלים? הם באו, השקיעו בשבילך, בזבזו תזמן שלהם בלגרום לך להנות, ויש לך תלונות? יש משחקים שלא עושים כלום בכלל, וגם אם היו עושים משהו קטן זה מבורך, אבל הם לא עשו משהו קטן, הם השקיעו כל יום לקחת מהזמן שלהם כדי שתהנה. אתה חייב ללמוד להעריך יותר, דברים כאלה לא תקבל בכל מקום. מה אתה רוצה רשמתי משהו יפה לפני ב-18.4.2025 ב 8:59 PM AlphaZero כתב: אתה צעיר מדי כדי להכיר את הז'אנר כמכלול( לא רק פוקימון ) אני ענק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Lightning hammer 523 פורסם אפריל 20 שיתוף פורסם אפריל 20 יפה, זה אחלה מעשה לפרגן לצוות מידי פעם. מגיע להם! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.