מעבר לתוכן

ציור|| you will NOT kill mt allies

הודעות מומלצות

שמעו, אני משחק די הרבה וואלוראנט לאחרונה, ככה שיוצא לי גם לצייר די הרבה וואלוראנט לאחרונה, אז החלטתי לשתף בציור אחד שאני די אוהב של וואלוראנט.

במשחק יש דמות שקוראים לה sage שהיא הילרית, ואחת השורות שלה במשחק כשהיא מחייה מישהו שמת היא: "you will not kill my allies", עכשיו, כל מי שמשחק במשחק הזה סביר להניח מכיר את השורה הזאת בעל פה, כי זה או מציל חיים או מעצבן בטירוף כשסייג' מחייה מישהו מחדש.

קיצור אני שמעתי את זה באיזושהי פעם ששיחקתי, ורציתי לעשות ציור שמדגיש את הרצון שלה שלא יהרגו אף אחד, דגש על המילה not.

אז התחלתי לצייר, חוץ מרפרנס לאיך הדמות נראית לא השתמשתי ברפרנסים, ככה שהכל מהראש, אז אשמח שתגידו איך יצא 🙂

youwillNOTkillmyallies.thumb.png.a106cad61f4d3823bf4c2c4ab39e7036.png

כמו שאפשר לראות הציור לא הכי מוצלח שיש. השפתיים יצאו קצת מוזר, האוזניים לא מצויירות כמו שצריך, ובשיער אין מספיק טקסטורה ופרטים, אבל נהניתי מהתהליך וזה מה שחשוב.

בלי קשר, רוב ההשקעה שלי בציור הלכה על יד ימין שלה, זו שאוחזת בכדור אנרגיה/ קרח, ועל הכדור עצמו.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שני אשכולות ביום אחד?!?!? יש! ציור יפה, זה שנהנת, זה הכי חשוב. הציור נחמד, אבל בהחלט, היד ימין עם הכדור, זה כל המטרה. המשך וואלורנט מהנה שוקי! (שמתי לב שאתה כל היום שם שבטעות שלחת לי תמונה מה אני רוצה)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה

2. 0

חידון|| ל"ג בעומר

3. 0

באג בשיחרור מהטלפון/ נעלם מאסטר

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• davil1 עלה לדרגה