מעבר לתוכן

Daredevil | עבודה חדשה

הודעות מומלצות

שלום חברים,
ואו, מזמן לא הייתי כאן!
ימים, שבועות, חודשים קצת לחוצים..

מקווה לחזור קצת לפעילות בזמן הקרוב.
לא יצא לי לעבור יותר מדי על הפורום, אבל ממבט ראשוני על כמות התגובות והפעילות בפורום ציור, מרגיש קצת יבש..
חוץ משוקי לא מפרסם משהו במיוחד..

מקווה שאצליח לעלות קצת את הפעילות בעזרת הציור החדש.

הציור הגיע מצפיה בעונה החדשה של Daredevil.
אחלה של סדרה, ממליץ, גם העונות הקודמות מעולות! בין הסדרות הטובות של מארבל בתחום הסדרות.

daredevil.png

תגובות בונות מתקבלות בברכה תמיד.
אם נגיע ל-10 תגובות מינימום, אעלה עבודה חדשה, פעם קודמת לא הצלחנו.

בברכה,
קירה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי, אני קצת חדש, אז בקושי מכיר אותך. אבל על הסטוק שעשיתי על הפורום, תמיד רציתי לראות יצירה שלך חדשה! וכנראה שהגיע זמני, (לא קשור התמונת פרופיל והשם שלך>) אתן את דעתי, אני לא חושב, שאני יכול לתת ביקורת, לציור כזה. וגם לכל ציור, כי גם אני לא יודע לצייר, אבל בכל זאת, אנסה לתת קצת ביקורת. למרות שאני בקושי מבין בציור😅 קודם כל, הציור מטורף, ממש. אני אבל עדיין מתלבט,  לגבי השחור בצדדים. מצד אחד, זה כן מוסיף השחרה יפה כזאת, מצד שני, אני *אישית, מעדיף שיהיה אדום בהכל, וקצת שחור מסביב כזה, לדעתי זה יתן אפקט יפה. עוד פעם, רק מה שאני אוהב יותר. לדעתי, אם לא עשית בכוונה תעניים ככה, זה פחות יפה. שהבפנים לבן והכל, לדעתי נראה שיש שם פחות השקעה. ודבר אחרון, הייתי מוסיף אולי ירח לתמונה, למה? סתם נראלי שזה יפה יותר😂. חוץ מזה, ציור פסיכי, וכנראה מה שאמרתי, לא מדויק. אבל אני מקווה שתגיע ל10, וגם אם לא, אולי בכל זאת  תפנק אותנו בעוד ציור. כי הרמה בפורום, קצת ירדה מאז. אבל מקווה! המשך יום טוב לך, קירה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, כמה זמן לא ראיתי אותך!

ממש התרגשתי כשנכנסתי לפורום וראיתי אשכול שלך, הייתי בטוח שאולי קראתי את השם לא נכון וזה מישהו אחר בכלל 😆

אני לא מצליח להביא את עצמי למצב שיש לי בו הערות על הציורים שלך, אני עדיין עם פה פתוח בזמן שאני כותב את זה. הצביעה מטורפת, אהבתי איך גרמת לציור להיות באווירה כלכך מטורפת עם סך הכל ציור של דמות וקצת רקע, מדהים!

איך עשית את נתזי הדם? יש לך מברשת מיוחדת לזה? אם כן אני אשמח שתשלח לי אותה אני מחפש אחת נורמלית כבר הרבה זמן 🙂

שמח שחזרת לפורום, ויותר מאשמח אם תתן לי ביקורות על הציורים האחרונים שלי!

מתי ציור נוסף? 🤔

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-4/15/2025 ב 3:17 PM מאזליסט 21 כתב:

היי, אני קצת חדש, אז בקושי מכיר אותך. אבל על הסטוק שעשיתי על הפורום, תמיד רציתי לראות יצירה שלך חדשה! וכנראה שהגיע זמני, (לא קשור התמונת פרופיל והשם שלך>) אתן את דעתי, אני לא חושב, שאני יכול לתת ביקורת, לציור כזה. וגם לכל ציור, כי גם אני לא יודע לצייר, אבל בכל זאת, אנסה לתת קצת ביקורת. למרות שאני בקושי מבין בציור😅 קודם כל, הציור מטורף, ממש. אני אבל עדיין מתלבט,  לגבי השחור בצדדים. מצד אחד, זה כן מוסיף השחרה יפה כזאת, מצד שני, אני *אישית, מעדיף שיהיה אדום בהכל, וקצת שחור מסביב כזה, לדעתי זה יתן אפקט יפה. עוד פעם, רק מה שאני אוהב יותר. לדעתי, אם לא עשית בכוונה תעניים ככה, זה פחות יפה. שהבפנים לבן והכל, לדעתי נראה שיש שם פחות השקעה. ודבר אחרון, הייתי מוסיף אולי ירח לתמונה, למה? סתם נראלי שזה יפה יותר😂. חוץ מזה, ציור פסיכי, וכנראה מה שאמרתי, לא מדויק. אבל אני מקווה שתגיע ל10, וגם אם לא, אולי בכל זאת  תפנק אותנו בעוד ציור. כי הרמה בפורום, קצת ירדה מאז. אבל מקווה! המשך יום טוב לך, קירה.

היי מאזליסט, קודם כל נעים להכיר!
התגובה שלך לא מובן מאליו בכלל, ומאוד נהנתי לקרוא אותה! קראתי כמה פעמים, ונהנתי כל פעם מחדש.

ביקורת תמיד אפשר לתת, וזה תמיד כיף לשמוע מה אנשים נוספים רואים וחושבים, כי בסוף לכל אחד יש דעה וראיה משלו על הדברים שאני לא שמתי לב למשל לדברים מסויימים.

אתייחס לדברים שנתת הערות כדי להסביר את דעתי עליהם.
השחור בצדדים, המטרה היא למקד את העין לאמצע, לדמות וליצור באלאנס ברור על מה להסתכל קודם, הרקע הוא לגמרי משני, ובעזרת ההצללה בצדדים נוצר האפקט של המיקוד.

העיניים בהחלט בכוונה, כי זו מסכה.

לגבי הפנים פחות הבנתי, מה הכוונה שהכול לבן?

לגבי הירח, לא בטוח שיש בו צורך, גם אם הוא יהיה הוא יהיה קטן לא משמעותי בעליל, כי הדמות תופסת את רוב הנפח בקומפיזיציה.

בהחלט מקווה שנגיע ל-10 תגובות, כי כבר ישר עבודה חדשה מוכנה לעליה (=

לפני ב-4/15/2025 ב 5:11 PM shukush202 כתב:

וואו, כמה זמן לא ראיתי אותך!

ממש התרגשתי כשנכנסתי לפורום וראיתי אשכול שלך, הייתי בטוח שאולי קראתי את השם לא נכון וזה מישהו אחר בכלל 😆

אני לא מצליח להביא את עצמי למצב שיש לי בו הערות על הציורים שלך, אני עדיין עם פה פתוח בזמן שאני כותב את זה. הצביעה מטורפת, אהבתי איך גרמת לציור להיות באווירה כלכך מטורפת עם סך הכל ציור של דמות וקצת רקע, מדהים!

איך עשית את נתזי הדם? יש לך מברשת מיוחדת לזה? אם כן אני אשמח שתשלח לי אותה אני מחפש אחת נורמלית כבר הרבה זמן 🙂

שמח שחזרת לפורום, ויותר מאשמח אם תתן לי ביקורות על הציורים האחרונים שלי!

מתי ציור נוסף? 🤔

שוקי היקר,
גם אני מאוד שמח שאתה עדיין כאן ועדיין פעיל בכל הכוח.
לדעתי הגיע הזמן קצת להחיות את הפורום.

המון תודה על תגובתך, בהחלט נהנה לקרוא את התגובות שלך תמיד!

לגבי הנתזי דם, זו מברשת ממש בסיס שיש בפוטושופ
image.png.9c66f8e8952645dca8a87b701869ffe1.png
זו המבקשת שעשיתי בה שימוש.

מקווה שאני חוזר לפעילות יותר רצינית לפורום, אבל יהיה תלוי בפעילות הכללית.
כבר יש לי עבודה חדשה להציג, לכן מחכה לתגובות בונות (=

לפני ב-4/16/2025 ב 1:48 PM לאוניד ספיבק כתב:

גם לי לא יצא להכיר אותך ציור מאוד יפה

המון תודה לאוניד!
נעים להכיר, ומעריך על התגובה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות Kira כתב:

היי מאזליסט, קודם כל נעים להכיר!
התגובה שלך לא מובן מאליו בכלל, ומאוד נהנתי לקרוא אותה! קראתי כמה פעמים, ונהנתי כל פעם מחדש.

ביקורת תמיד אפשר לתת, וזה תמיד כיף לשמוע מה אנשים נוספים רואים וחושבים, כי בסוף לכל אחד יש דעה וראיה משלו על הדברים שאני לא שמתי לב למשל לדברים מסויימים.

אתייחס לדברים שנתת הערות כדי להסביר את דעתי עליהם.
השחור בצדדים, המטרה היא למקד את העין לאמצע, לדמות וליצור באלאנס ברור על מה להסתכל קודם, הרקע הוא לגמרי משני, ובעזרת ההצללה בצדדים נוצר האפקט של המיקוד.

העיניים בהחלט בכוונה, כי זו מסכה.

לגבי הפנים פחות הבנתי, מה הכוונה שהכול לבן?

לגבי הירח, לא בטוח שיש בו צורך, גם אם הוא יהיה הוא יהיה קטן לא משמעותי בעליל, כי הדמות תופסת את רוב הנפח בקומפיזיציה.

בהחלט מקווה שנגיע ל-10 תגובות, כי כבר ישר עבודה חדשה מוכנה לעליה (=

שלום קירה, בוקר טוב! קודם כל, תמיד כיף לקבל תשובה כזאת, שהיא עונה לך על הכל. 

מאוד שמח להכיר גם אותך! וריגשת לגבי הקריאה כמה פעמים, למרות שנתתי את דעתי, הלא כל כך טובה, אבל היא עדיין דעה🤣 יאללה נתחיל לענות על מה שכתבת.

1.על זה לא חשבתי נגיד, ראיתי הרבה ציורים, עם השחור בצדדים, אבל לפעמים זה לא מתאים, פה בהחלט זה מצוין, נתתי קצת את דמיוני חחחחח.

2.אז איך הוא רואה? חחחחח זה ככה גם בסדרה? חוץ מזה, אם זה ככה, באמת מטורף. הרמת דיוק של הציור, ממש מסקרנת.

3.התכוונתי, אם זה לא בכוונה, כי אז זה שכיחת פרטים, אבל שאני מגלה שלא, זה עוד יותר, גורם לי לאהוב תציור.

4.חחח, זה סתם רעיון מעניין, תמיד שווה להשתמש בדימיון!

5.אנחנו נגיע בעזרת השם, מקסימום תפרגן לו ב9😉

חוץ מזה, מאוד כיף לראות תיצירות שלך, ומאחל לך המשך יום נעים וכיפי!

(לגבי הביקורת, אתה לגמרי צודק, בדרך כלל אני לא נותן, כי אני לא מבין בציור, אמרתי ננסה, כדי שאבין בכללי, יותר טוב תציור.) 

thumb-1920-835255.thumb.jpg.5a814b34c9d2847ec1846b08dd766b78.jpg

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות מאזליסט 21 כתב:

שלום קירה, בוקר טוב! קודם כל, תמיד כיף לקבל תשובה כזאת, שהיא עונה לך על הכל. 

מאוד שמח להכיר גם אותך! וריגשת לגבי הקריאה כמה פעמים, למרות שנתתי את דעתי, הלא כל כך טובה, אבל היא עדיין דעה🤣 יאללה נתחיל לענות על מה שכתבת.

1.על זה לא חשבתי נגיד, ראיתי הרבה ציורים, עם השחור בצדדים, אבל לפעמים זה לא מתאים, פה בהחלט זה מצוין, נתתי קצת את דמיוני חחחחח.

2.אז איך הוא רואה? חחחחח זה ככה גם בסדרה? חוץ מזה, אם זה ככה, באמת מטורף. הרמת דיוק של הציור, ממש מסקרנת.

3.התכוונתי, אם זה לא בכוונה, כי אז זה שכיחת פרטים, אבל שאני מגלה שלא, זה עוד יותר, גורם לי לאהוב תציור.

4.חחח, זה סתם רעיון מעניין, תמיד שווה להשתמש בדימיון!

5.אנחנו נגיע בעזרת השם, מקסימום תפרגן לו ב9😉

חוץ מזה, מאוד כיף לראות תיצירות שלך, ומאחל לך המשך יום נעים וכיפי!

(לגבי הביקורת, אתה לגמרי צודק, בדרך כלל אני לא נותן, כי אני לא מבין בציור, אמרתי ננסה, כדי שאבין בכללי, יותר טוב תציור.) 

thumb-1920-835255.thumb.jpg.5a814b34c9d2847ec1846b08dd766b78.jpg

חייב להודעות שאני מאוד אוהב פיתוח שיחה, ותגובות בונות שמסבירות את הדעה, ממש ממש נהנה לקרוא את זה ולהגיב.

image.png.82fe8b0092f85acc55122674a09257a2.png
בגדול זה הרעיון של המסכה והעיניים.

לגבי השאר אני חושב שדי סגרנו את הפינה (=

בקצב כזה אנחנו נגיע ל-10 ויותר..
אנחנו כבר על 7.

מצפה מאוד לראות אנשים חשבים בפורום.

לפני 2 שעות Oshka כתב:

אין לי מושג מי אתה אבל זה נראה לי טוב

המון תודה על התגובה אני מניח.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות Kira כתב:

חייב להודעות שאני מאוד אוהב פיתוח שיחה, ותגובות בונות שמסבירות את הדעה, ממש ממש נהנה לקרוא את זה ולהגיב.

image.png.82fe8b0092f85acc55122674a09257a2.png
בגדול זה הרעיון של המסכה והעיניים.

לגבי השאר אני חושב שדי סגרנו את הפינה (=

בקצב כזה אנחנו נגיע ל-10 ויותר..
אנחנו כבר על 7.

מצפה מאוד לראות אנשים חשבים בפורום.

היי קירה! תאמת, גם אני מאוד אוהב לפתח שיחה, לשלוח הודעה של: 'ציור יפה כל הכבוד' זה פחות מעניין, מלדעת לקבל ביקורת להשתפר. מההתחלה שלי פה, קיבלתי ביקורת, וסתכל איפה אני היום😅 בוא נתחיל להגיב.

בעיקרון, הבנתי תקטע, אבל פה נגיד הצבע אדום, ורואים קצת תלבן של העניים, אז אם פה זה בצבע אדום אז למה בציור זה לבן?

חוץ מזה, כן המסכה והכל יצא מצוין, רק מנסה להבין תקטע של זה.

אואה מתקדם מהר, חפרתי כמה פעמים בצאט שילכו להגיב, זה בנתיים עובד🤣

אנשים חשובים? חחח לא הבנתי

המשך שבת שלום, קירה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מעולם לא אכזב, ומעולם לא ייאכזב.

ציור ברמה הגבוהה ביותר! אני ממשיך להתפעל מהציורים שלך!

בכל הכנות אני לא יודע מה הרקע המקצועי שלך בכל הקונספט, אבל ברמה הזו כבר אפשר ללמד בבצלאל או משו.

כך או כך מדהים!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-4/18/2025 ב 6:23 PM מאזליסט 21 כתב:

היי קירה! תאמת, גם אני מאוד אוהב לפתח שיחה, לשלוח הודעה של: 'ציור יפה כל הכבוד' זה פחות מעניין, מלדעת לקבל ביקורת להשתפר. מההתחלה שלי פה, קיבלתי ביקורת, וסתכל איפה אני היום😅 בוא נתחיל להגיב.

בעיקרון, הבנתי תקטע, אבל פה נגיד הצבע אדום, ורואים קצת תלבן של העניים, אז אם פה זה בצבע אדום אז למה בציור זה לבן?

חוץ מזה, כן המסכה והכל יצא מצוין, רק מנסה להבין תקטע של זה.

אואה מתקדם מהר, חפרתי כמה פעמים בצאט שילכו להגיב, זה בנתיים עובד🤣

אנשים חשובים? חחח לא הבנתי

המשך שבת שלום, קירה.

לגמרי אוהב לנהל איתך שיח.

לגבי השאלה שלך, בגדול התשובה מאוד פשוט, הפרטים שם פחות מודגשים ולא רואים שם את העיניים, וזה לא דורש את זה, כי הזווית והמרחק לעומת התמונה ששלחתי והציור שלי מאוד שונים, אם בתמונה ששלחתי היא יותר קלוז אפ, אתה מצליח לראות את העין וגם בקושי, אבל הצבע השולט הוא אדום, לכן אם תסתכל ממרחק אתה לא תראה את העין, רק את הצבע האדום.

תודה לך על הכול!

לפני 17 שעות Lightning hammer כתב:

ציור ממש יפה!

אולי תעשה סדרת ציורים?

תוכל לתייק את הסדרה בפורום...

הי, קודם כל המון תודה!
אשמח לקצת הסבר מה הכוונה ל"סדרת ציור" ו"תיק" מה זה אומר ואיך עושים את זה.

לפני 17 שעות FreddieNF כתב:

מעולם לא אכזב, ומעולם לא ייאכזב.

ציור ברמה הגבוהה ביותר! אני ממשיך להתפעל מהציורים שלך!

בכל הכנות אני לא יודע מה הרקע המקצועי שלך בכל הקונספט, אבל ברמה הזו כבר אפשר ללמד בבצלאל או משו.

כך או כך מדהים!

היי פראדי!
אני מאוד מעריך את התגובה שלך!
אני כבר אחרי אוניברסיטה בתחום. אני מעצב, מאייר וממדל.
עבדתי תקופה די גדולה בחברת משחקים.

לפני 17 שעות מאזליסט 21 כתב:

10 תגובות!

מחר תעלה עבודה חדשה!
לגמרי עשינו זאת!

תודה לכולם!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות Kira כתב:

לגמרי אוהב לנהל איתך שיח.

לגבי השאלה שלך, בגדול התשובה מאוד פשוט, הפרטים שם פחות מודגשים ולא רואים שם את העיניים, וזה לא דורש את זה, כי הזווית והמרחק לעומת התמונה ששלחתי והציור שלי מאוד שונים, אם בתמונה ששלחתי היא יותר קלוז אפ, אתה מצליח לראות את העין וגם בקושי, אבל הצבע השולט הוא אדום, לכן אם תסתכל ממרחק אתה לא תראה את העין, רק את הצבע האדום.

תודה לך על הכול!

הי, קודם כל המון תודה!

היי פראדי!
אני מאוד מעריך את התגובה שלך!
אני כבר אחרי אוניברסיטה בתחום. אני מעצב, מאייר וממדל.
עבדתי תקופה די גדולה בחברת משחקים.

מחר תעלה עבודה חדשה!
לגמרי עשינו זאת!

תודה לכולם!

היי קירה, גם אני! הבנתי תכוונה, ומעריך מאוד שהסברת והקשבת, מחכה למחר! המשך יום טוב.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות Kira כתב:

הי, קודם כל המון תודה!

סדרה של אשכולות על ציורים שלך.

לתייק יש לך אופציה מעל האשכול בתווית קטנה תסתכל שם

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה

2. 0

חידון|| ל"ג בעומר

3. 0

באג בשיחרור מהטלפון/ נעלם מאסטר

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• davil1 עלה לדרגה