מעבר לתוכן

באן- Moshiko

Moshiko

הודעות מומלצות

שם משתמש במשחק - Moshiko

קישור - משתמש בבאן

תיאור הבעיה- קיבלתי באן (על סיבה שלא אמורה להיות כתובה) 

ברצוני להביע את התנצלותי הכנה על ההתנהגות שהובילה להשעייתי מהמשחק. אני מבין כיום את חומרת המעשה ואת ההשפעה השלילית שיכולה להיות להתנהגות לא ראויה על הקהילה כולה, ואני מתחרט על כך מעומק הלב.

לאחר תקופת ההשעיה, הייתה לי ההזדמנות להסתכל על הדברים בפרספקטיבה שונה ולהפנים את חשיבות הכללים והכבוד ההדדי בין השחקנים. אני פונה אליכם בבקשה לאפשר לי לחזור למשחק, כשאני מתחייב לפעול מעתה לפי הכללים, בכבוד, באחריות ובשיתוף פעולה.

המטרה שלי היא לפתוח דף חדש ולהחזיר עטרה ליושנה.

תודה על ההקשבה ועל ההתחשבות

• אהבתי 3
  • מבולבל 1
  • לא אהבתי 2
  • שווה 2
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• מנהל ראשי

שלום,

שמחים לשמוע ממך. 
אולם, התנהלותך במשחק הייתה לא תקינה, גם אם בחלקה לא בוצעה על ידך:
1. החשבון המדובר עשיר בהיסטוריה מפוארת של עבירות שהובילה לבאנים רבים וקנסות רבים. כל קנס מהווה אומדן לפריטים שהושגו באופן לא חוקי ומעבר (לפי אינדיקציות קיימות), ואומדן מטבעו יכול להכיל אי דיוקים. עם עשרות / מאות קנסות לאורך השנים, ייתכן מאוד ונותרו פריטים אחדים שהושגו באופן לא חוקי.
2. אחת המטרות של קנס או באן זה מתן מענה להישגים בלתי חוקיים של משתמש. אולם, מטרה נוספת, ולא פחות חשובה, היא יצירת הבנה שהתנהלות מסוימת אינה מקובלת. לנוכח המצב הקיים וההיסטוריה הארוכה נראה שעקום הלמידה בנושא היה מתון מאוד. למרות שצוות המשחק מאמין במתן הזדמנות נוספת, מדובר פה במקרה חריג שאינו הזדמנות שנייה או שלישית, אלא הרבה יותר. 
3. היו הזדמנויות לתיקון והן לא מומשו. כשמשהו לא תקין, אי אפשר לצפות שהתמדה באותה הדרך תוביל לשינוי - זה סימן לכך שיש לעשות שינוי. 
4. עבירות רבות מובילות לצורך באכיפה מוגברת וביותר עיניים בוחנות. אותן עבירות שבוצעו לאורך השנים דרשו מצוות המשחק משאבים רבים יותר מהרגיל על מנת לוודא, לבקר ולאכוף. זה לא מצב שיכול להימשך. 

לנוכח כל אלו צוות המשחק לא יכול לאפשר את חזרת החשבון המדובר למשחק והבאן לא יוסר.

צוות המשחק מכיר ויודע את החוזקות והיתרונות הרבים שבך, ויקבל אותך בברכה בפתיחת חשבון חדש, אך בהתניית דרך חדשה וחוקית יותר מבעבר. 

מועדים לשמחה. 

• אהבתי 5
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Obelisk נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...