מעבר לתוכן

איזון טיטאנים

eden288

האם צריך לאזן טיטאנים?  

8 הצבעות

1. 1. האם צריך לאזן טיטאנים?

הודעות מומלצות

פרטי המציע:

שם במשחק: Eden288

קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Eden288

פרטי ההצעה :

איזון טיטנים שלא בשימוש

תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש):

קודם כל נתחיל בתיאור הבעיה:

הנושא כמובן לפי הכותרת - טיטאנים, שהוא דרגת פוקימון מעל נכחדים.
יש מספר מצומצם של טיטאנים ואנשים שיש להם כאלו - מכיוון וביחס לנכחדים קשה יותר להשיג/להרבות אותם.
מכל הטיטאנים,

Kyurem

Arceus

Virizon

Mewtwo

Buzzwole

מתוכם אני מאמין שהרוב יסכימו איתי שיש 1 או 2 שימושיים, ו3 שאין שום סיבה להשתמש בהם.

כלומר יש 5 סוגי פוקימונים נדירים בטירוף, אבל בסוף היום הם ישבו בבית ולא יעשו כלום בגלל איך שהם בנויים

ההצעה שלי היא:

כמו בהרבה משחקים אחרים ששיחקתי בהם - אחד לכמה זמן מבצעים "איזון" של נדירים - מי ששבור נחלש מעט, ומי שלא שימושי נעשה שימושי.

ההצעה שלי היא לחשוב על דרך שבה כל הטיטאנים יוכלו להיות שימושיים בקרבות, ובכל זאת לשמור על כך שלא יהיו overpowered
מן הראוי שה5 פוקימונים שהכי קשה להשיג במשחק יהיה אפילו מעט נחשקים.

פתרונות אפשריים לבעיה:

1. להוסיף לכל טיאן מתקפה חזקה (150 או יותר) של הסוג שלו - לדוגמה לטיטאן ארכאוס שהוא רגיל ומים, להוסיף לרגיל מתקפה חזקה יותר
רגיל הוא באופן מיוחד נחשב פחות אטרקטיבי כי אין לו פי 2 על אף אחד - לכן ספציפית איתו הייתי מציע אפילו 175 או יותר

2. להוריד לטיטאנים את העלות שימוש בטבעות - טיטאנים מספיק קשים להשגה, לדעתי "צ'ופר" טוב שיעלה להם את הערך

3. לשנות לגמרי חלק מהטיטאנים כדי שיתאימו לנכחדים שיש היום, לדוגמה טיטאן מיוטו - אין שום סיבה להשתמש בו על גבי מגה מיוטו כלשהו מלבד העוד 500 כח אם הוא מושקע (לא שווה), לכן שינוי הסוגים של הפוקימון מרגיל למשהו אחר רלוונטי יוכל לגרום לפוקימון להיות שמיש.

בשורה התחתונה אפשר לקחת הצעה אחת/יותר/להציע הצעות אחרות, אבל הכי חשוב זה שיאזנו את הטיטאנים כדי שלא רק 1 או 2 יהיו אטרקטיביים, כי כולם קשים להשגה באותו אופן.

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק:

אנשים עם טיטאנים שיושבים וצוברים אבק בבית יוכלו להשתמש בהם, זה יגביר את התחרות, מסחר ויתן ערך לפוקימונים שהכי קשה להשיג היום

• מבולבל 1
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי הדרך הנורמלית לאזן טיטאנים כפי שתיארת היא פשוט להעלות להם את הגבלת הכח( שאם שואלים אותי צריכה להיעלם לחלוטין ) 

ותאוריה של מסחר בחפצים יקרים מאד ונדירים מאד זה לא משהו שלהדפיס עוד מהם ישפר 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני ניטרלי, לדעתי כן יש קצת טיטאנים שצריכים שיפור, אבל ואבל גדול ,טיטאנים כבר רובם  op לעומת השאר, אז להפוך אותם ליותר op בגלל שיש כמה שלא מספיק חזקים, זה בעיה. אבל בסופו של דבר הטיטאנים לא יכולים להיות הכי חזקים, כיי אז  יהרס חווית המשחק לקרבות. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים איתך לגבי זה שרוב הטיטאנים הם יוזלס אבל אני חושב שפשוט במקום לאזן אותם אז לעשות שינוי גדול שפשוט להוציא את הטיטאנים הלא שימושיים ולשים טיטאנים אחרים שימושיים כמו לדוגמא: למחוק את טיטאן Buzzwole ולשים נגיד במקום טיטאן Hu-ho או משהו כזה הבנתם תכוונה שלי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה yohay כתב:

אני מסכים איתך לגבי זה שרוב הטיטאנים הם יוזלס אבל אני חושב שפשוט במקום לאזן אותם אז לעשות שינוי גדול שפשוט להוציא את הטיטאנים הלא שימושיים ולשים טיטאנים אחרים שימושיים כמו לדוגמא: למחוק את טיטאן Buzzwole ולשים נגיד במקום טיטאן Hu-ho או משהו כזה הבנתם תכוונה שלי

לא צריך להחליף טיטאנים ולשים אחרים op כי אז כל מי שיש לו 2 טיטאנים שובר את כולם.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה מאזליסט 21 כתב:

לא צריך להחליף טיטאנים ולשים אחרים op כי אז כל מי שיש לו 2 טיטאנים שובר את כולם.

לא אז שיעשו שנגיד כל מי שיש לו טיטאן שלא מהשתיים שנשארו ימחק לו הטיטאן ובמקום יקבל טיטאן ראנדומלי 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה yohay כתב:

לא אז שיעשו שנגיד כל מי שיש לו טיטאן שלא מהשתיים שנשארו ימחק לו הטיטאן ובמקום יקבל טיטאן ראנדומלי 

זה מטופש, זה כמו להגיד קח טיטאן כזה ראנדומלי ונקח לך 2 טיטאנים שעבדת עליהם קשה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה מאזליסט 21 כתב:

זה מטופש, זה כמו להגיד קח טיטאן כזה ראנדומלי ונקח לך 2 טיטאנים שעבדת עליהם קשה.

צודק אז האיזון הזה זה הדרך הכי טובה נראה לי 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת yohay כתב:

צודק אז האיזון הזה זה הדרך הכי טובה נראה לי 

אני חושב שגם זה לא כזה טוב, אולי לעלות בטיפה את הכוח של השניים אבל ממש בטיפה וזהו. המטרה של הטיטאנים שיהיו יותר חזקים מהגרסאות האחרות שלהן אם הם יהיו רק הכי חזקים זה יצור מצב של op לטיטאנים ויהרוס את השוק של האגדיים והנכחדים והכל יפול

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...

בעד, אך לדעתי הפתרון השלישי הוא  היחיד שניתן ליישם אותו, ההצעה הראשונה רעיון טוב על הנייר אך יש טיטאנים  שגם אם תעלה את הנזק שיש למתקפות הסטאב שלהם זה כנראה לא יציל אותם, כרגע לטיטאן ארכאוס יש 2 מתקפות סטאב של 175 ו150, גם במקרה של 175 ו175 אני לא רואה אותו כטיטאן שמהווה משקל שווה ל2 הטיטאנים שכן שמישים, טיטאן מיוטו באותו מצב אך יכול להיות שניתן ליישם את הפתרון הראשון  על טיטאן באזוול.

הפתרון השני יחזק את הטיטאנים באופן כללי אך לא בהכרח תאזן את החלשים ביניהם, גם במידה ותיישם את הפתרון עם הטיטאנים החלשים אני לא חושב שזה מספיק בשביל להפוך אותם לשמישים או שווים להשקעה.

עכשיו נתייחס לפתרון השלישי, מכל הפתרונות שהצגת הוא כנראה יכול לעודד השקעה בטיטאנים מסוימים, או במידה מסוימת אפילו לשלב את הפתרון השלישי כבסיס עם הפתרון הראשון שהצגת, לדוגמה, לשנות את טיטאן מיוטו ללחימה ועל חושי עם הוספה של מתקפת לחימה עם נזק גבוה ובמידה יהיה שינוי כזה אני אכן יכול לראות איך טיטאן מיוטו מקבל תפקיד בשישייה, באותה מידה ניתן לשנות את טיטאן ארכאוס לסוגים אחרים עם הוספה של סטאב גבוה של הסוג/ים החדש/ים.

לסיכום, אני חושב שההצעה טובה והייתי אומר שאפילו הכרחית על מנת שיהיה שימוש רחב יותר בכל סוגי הטיטאנים, אני לא בטוח לגבי הפתרון אבל אני כן בטוח לגבי הצורך וזאת הסיבה העיקרית שאני בעד, הצעה טובה, תודה רבה על היוזמה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום רב,

נוספה לטיטאן באזוול המתקפה Megahorn ולטיטאן מיוטו את המתקפה (מומצאת) Mind Spike בעוצמה 140 (מתקפה פיזית). לטיטאן ארכאוס כבר יש מתקפת נורמל מעוצמה של 150 - Giga Impact או Hyper Beam.

אוסיף ואציין שהוספת המתקפות הללו הינן משהו חריג שבוצע על מנת לחזק את שני הטיטאנים: טיטאן מיוטו וטיטאן באזוול. לאף טיטאן או נכחד אחר לא תתווסף מתקפה נוספת שאינה חלק מסט המתקפות של האגדי שעליו הוא מבוסס + מתקפת האיוונט.

לגבי ההצעה השנייה: הורדת עלות שימוש הטבעות על טיטאן תחזק גם הטיטאנים הנפוצים והשמישים יותר בקרב השחקנים ואף תשפיע עליהם בצורה חזקה יותר לעומת השאר. בנוסף, אנו צופים שזה לא ישפיע בצורה מספיק משמעותית שתגרום ליותר משתמשים להשתמש בשאר, אלא רק יותר יחזק טיטאנים שלא צריכים חיזוק.

לגבי ההצעה השלישית: טיטאן מיוטו מבוסס על הפוקימון מיוטו שהוא מסוג על חושי. לשינוי הסוגים שלו יש 2 אפשרויות: על חושי + מים או על חושי + אש. צוות המשחק לא רואה לנכון לשנות אותו כרגע לאחד מהסוגים הללו. יתרה מזאת, שינוי סוג הוא משהו משמעותי שעשוי לפגוע בכל משתמש שהסתמך על כך שהסוגים שלו הם הנוכחיים.

תודה על הצעתך,

נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

• תודה! 3
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...