AlphaZero 152 פורסם מרץ 30, 2025 שיתוף פורסם מרץ 30, 2025 פעם היו לי שמות רבים, אליל הבנות, משמעות הגבריות, האדיוט המקומי, עבריין. אך היום יש לי שני שמות. השם הראשון הוא פשוט "גרוטאה". כדי להזכיר לכולם כמה טיפש היה האדון שלי. ויש לי שם נוסף שמזכיר כמה חיים הוא הציל בטפשותו. מוישלה היה בחור צעיר בלי דאגות, חתיך הורס והבנות עמדו אצלו בתור. ואני? רק הייתי האופנוע הנוצץ שלו. מוישלה היה קול מדי לדברים כמו רמזורים קסדות וחוקי תנועה. בשבילו האור הכתום אומר לשים גז. בשבילו המהירות המותרת הינה המהירות המינימלית. הוא לא הכיר בלהסתכל ימינה ושמאלה. הוא במקום הסתכל על בנות בחוף הים בנסיעה. לי לא היה אכפת כי אני רק חתיכת מתכת אבל ערב אחד הכל השתנה. המטומטם נסע מהר מדי בלי לחשוב והתנגש במשאית. אני מצאתי את עצמי במגרש גרוטאות. היעד של מוישלה היה אחר. ליבו המשיך לפעום ועיניו עדיין ראו וכך שאר איבריו. אבל הם לא היו יותר בגופו. וכך קיבלתי את שמי השני. Donorcycle הכינוי שנותנים לאופנועים השייכים למטומטמים שעשו משהו מועיל עם עצמם. 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם מרץ 30, 2025 שיתוף פורסם מרץ 30, 2025 זה מאוד רציני😆 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 152 פורסם מרץ 30, 2025 מחבר שיתוף פורסם מרץ 30, 2025 לפני 4 שעות Oshka כתב: זה מאוד רציני😆 אלה החיים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.