מעבר לתוכן

roblox

Oshka

הודעות מומלצות

האם אתם מכירים את המשחק roblox? אם כן אז האשכול הזה מיותר עבורכם אבל אם לא אז תישארו עד הסוף

הרבה אנשים אומרים שroblox זה משחק ילדותי אבל הם לא יודעים עליו כלום roblox הוא לא בדיוק משחק הוא יותר הרבה משחקים שנמצאים במקום אחד אתם יכולים לשחק בהרבה משחקים מפיות עד לפוקימון יש משחק פוקימון שם שאני ממש אוהב (אפרט עליו באשכול אחר) אז בroblox יש המון משחקים אבל מה שמיוחד בהם שאין אף מנהל שמייצר את המשחקים או משהו כזה אפילו אתם יכולים לייצר שם משחקים או לשחק במשחקים של אחרים (אני משחק לא יוצר) אז פה אני אתן לכם הסבר על משחק שאני מאוד אוהב שנקרא Imposters & Roles זה כמו אמונג אס רק טיפה שונה אני אסביר קודם איך הגעתי לזה: ההורים שלי לא קנו לי פלאפון ואני מאוד אוהב אמונג אס (מסרטונים ודברים כאלה) ורציתי גם לשחק בזה אבל לא הצלחתי להוריד אמונג אס למחשב אז רשמתי סתם בroblox אמונג אס (באנגלית) וזה הביא לי את המשחק הזה. אז מה ששונה במשחק הזה מאמונג אס רגיל זה שיש גם תפקידים נגיד זה לא שאתה או אימפוסטר או כרומייט יש גם נטורל וגם לאימפוסטר וכרומיים יש תפקידים נגיד יש ארסוניט אימפוסטר שאתה יכול להבעיר שחקנים וקפטן שזה מי שמנהיג את הכרומייטים ועוד מלא תפקידים ויש גם תפקידים לחגים נגיד ולנטין ביום האהבה וסנטה בקריסמס ויש עכשיו גם משהו חדש שאני מאוד אוהב משימות יומיות שמביאות לך כסף (לקניית בגדים ודברים כאלה) חוץ מהכסף שאתה מקבל על כמה שהשלמת טוב את התפקיד שלך יש גם בגדים לדמות וכוחות הריגה וחדרים שאפשר להוסיף להם לייקים  ועוד מלא דברים הנה למשל משחק מוצלח שלי בתור אימפוסטר: (אל תתייחסו לבגדים)  

robloxapp-20250213-1424347.wmv

אז אם אתם רוצים עוד הסבר על המשחק ועוד סרטונים שלי משחק תרשמו בתגובות ובינתיים אתם יכולים לשחק ואולי גם לשחק איתי

נערך בתאריך - על-ידי Oshka
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי, אשכול יפה. בעיקר סוף סוף אשכול בפורום משחקים- הייתי ממליץ לך לנסות לראות קצת אנשים שאומרים שיטות של עיצוב, שוקי כתב לי פעם הודעה על אשכול והסביר לי ממש טוב. היה עוד כמה טיפים שנתנו לי, אתה מוזמן ללכת לקרוא. לדעתי זה היה על אשכול של סיקור שיר ישי לשוב הביתה, אתן לך כמה דברים שאני הייתי שם בעיצוב לפחות.

1. כותרת מודגשת עם קו מתחת.

2. קצת יותר הדגשות.

3. אני אישית הייתי מרחיב יותר על אשכול כזה.

4. הייתי מוסיף תמונה או 2 שיהיה יותר יפה.

5. הייתי מוסיף קצת כותרות משנה וצבעים שיהיה יותר מובן.

חוץ מזה אשכול מעולה, אהבתי תרעיון. המשך כך ואשמח אישית לראות ממך יותר אשכולות, אם תצטרך עזרה מוזמן לשלוח לי או לאחד מצוות הפורום הודעה מבטיח לך שנעזור לך בשמחה. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות מאזליסט 21 כתב:

היי, אשכול יפה. בעיקר סוף סוף אשכול בפורום משחקים- הייתי ממליץ לך לנסות לראות קצת אנשים שאומרים שיטות של עיצוב, שוקי כתב לי פעם הודעה על אשכול והסביר לי ממש טוב. היה עוד כמה טיפים שנתנו לי, אתה מוזמן ללכת לקרוא. לדעתי זה היה על אשכול של סיקור שיר ישי לשוב הביתה, אתן לך כמה דברים שאני הייתי שם בעיצוב לפחות.

1. כותרת מודגשת עם קו מתחת.

2. קצת יותר הדגשות.

3. אני אישית הייתי מרחיב יותר על אשכול כזה.

4. הייתי מוסיף תמונה או 2 שיהיה יותר יפה.

5. הייתי מוסיף קצת כותרות משנה וצבעים שיהיה יותר מובן.

חוץ מזה אשכול מעולה, אהבתי תרעיון. המשך כך ואשמח אישית לראות ממך יותר אשכולות, אם תצטרך עזרה מוזמן לשלוח לי או לאחד מצוות הפורום הודעה מבטיח לך שנעזור לך בשמחה. 

עיצוב זה משהו אחד. מגש מתוקים בחתונה זה דבר אחר

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 1

הצעה ניהול לצוות/ אנימה ומנגה

2. 0

חידון|| ל"ג בעומר

3. 0

באג בשיחרור מהטלפון/ נעלם מאסטר

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• davil1 עלה לדרגה