מעבר לתוכן

שיפור מערכת הסינון והחיפוש בדף המידע על הפוקימונים

FireTitan

שיפור מערכת הסינון והחיפוש בדף המידע על הפוקימונים  

10 הצבעות

1. 1. האם נחוץ?

• וואי כן, אני לא מוצא כלום אף פעם
      10
    • פחות
      0

הודעות מומלצות

שם: FireTitan

קישור: פרופיל

ייעול הסינון והחיפוש בדף המידע על הפוקימונים

אני בטוח שכל אחד ואחת מכם, לפחות פעם אחת, הגיע למצב שהוא חייב להרכיב שישייה מסויימת לצורך ליגת קרבות שמתקרבת או שלב ממש קשה במסע הגדול שמצריך מכם שימוש בפוקימונים ספציפיים ממש.

זוכרים מה עשית במצב הזה? הלכתם לדף המידע על הפוקימונים וחיפשתם פוקימון לפי שם או אולי השתמשתם בסינון לפי סוג ספיצפי, אך נדהמתם לגלות שחיפוש לפי שם נותן רק את שלושת התוצאות הראשונות לפי המספר זהות של הפוקימונים והסינון מתייחס רק לסוג הראשון של הפוקימון ומדלג על  מלא פוקמונים שיש להם את הסוג שאתם צריכים אך כסוג משני.

לדוגמא- אני מעוניין לחפש נכחד מסוג חשמל או ספציפית מסדרת נכחדי הFirework כי ידוע שכולם מסוג חשמל, אז אחפש לפי שם:

image.png.324a91a3ad63ffd715ad859591e85c47.png

בטוח שיש עוד אך אתם לא יודעים את שמם אז אחפש לפי הסוג שמשותף לכל הנכחדים האלה, כולם סוג חשמל, וצריך לציין את המחוז של הנכחדים, "אחר"(ממורקר בצהוב):

Untitleddesign(1).thumb.png.ca47471d0974324dd55304d0e5970db0.png

ושוב, אני רואה רק שלושה נכחדי Firework וידוע לי שיש יותר, משהו פה מתפספס!

image.thumb.png.2165e5aec809479f592077528492e45d.png

במה ההצעה תשפר את חווית המשחק:

אני בטוח שכולם נתקלו (ויתקלו בעתיד) במצב כזה כפי שתיארתי אבל הדוגמא מצליחה להמחיש את הבעיה ממש רק על קצה המזלג , ויש כלכך הרבה אנשים שנתקלו בה בצורה כזו או אחרת, אז הם נלאצו לפתור זאת לבד ולבזבז כלכך הרבה זמן ומחשבה.

ידוע לי שיש אתרים חיצוניים שמכילים בתוכם מנגנוני חיפוש מדוייקים ממש אבל באתרים האלה חסרים נכחדי הליגה (שבעצם הם עיקר הפוקמונים הנחשבים) ובלי קשר, להסתמך על אתרים אחרים מוריד טיפה מהיחודיות של הליגה.

הפיתרון יכול להיות מזערי, ברמה של סינון לפי סוג יכלול גם את הסוג המשני, ויכול להיות גם גראנדיוזי כמו השינוי שהיה במסחר בליגה. אך זה תלוי בהנהלה והמפתחים אבל כל ייעול של המצב ייתקבל בברכה מצד השחקנים!

נערך בתאריך - על-ידי FireTitan
  • אהבתי 3
  • שווה 3
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מוסיף לכל אחד בדף שלו את הסוגי מתקפות שהוא חלש נגדם וחסין נגדם

נניח אם אני בעמוד של פוקימון רוח שיהיה רשום חסין לרגיל, אפקטיבי לרגיל

מודול שיחסית קל לבנות גנרי (יש דברים מוכנים ברשת) ומאוד יעזור ויזואלי כשמחפשים פוקימונים

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות eden288 כתב:

הייתי מוסיף לכל אחד בדף שלו את הסוגי מתקפות שהוא חלש נגדם וחסין נגדם

נניח אם אני בעמוד של פוקימון רוח שיהיה רשום חסין לרגיל, אפקטיבי לרגיל

מודול שיחסית קל לבנות גנרי (יש דברים מוכנים ברשת) ומאוד יעזור ויזואלי כשמחפשים פוקימונים

יש כלכך הרבה רעיונות להוסיף פה אבל אני רוצה לתת להנהלה את מקום לחשוב על איך, אם ישאלו אותי כמה הצעות אז בשמחה אציע כמה

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מסכימה ומחזקת

• תודה! 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זו הצעה מעולה וזה קרה לי כמה פעמים וזה מעצבן

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם כולם, הצעה מצוינת. אוסיף ואגיד שלי אישית זה לא משנה, אבל אני רואה אותי מסתבך עם זה בעתיד.

• תודה! 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך קרה לי כי אני זוכר את השמות של הפוקימונים והסוגים שלהם חח

אבל אני כן בעד עדכון המערכת הזו בכללי של כל "מידע על הפוקימונים" מבחינת נראות וכן מבחינת חיפוש 

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה באמת יכול לעזור, במיוחד לשחקנים החדשים שלא זוכרים כל כך את השמות של הפוקימונים

• אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • בעלים

היי, ההצעה נוספה למשחק! המשחק התחדש בעמוד אוסף חדש, מהיר, ועם הרבה יותר אפשרויות, בעיצוב מרענן

https://www.pokeisrael.net/?page=pokemonCollection

• אהבתי 1
  • תודה! 1
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...