מעבר לתוכן

הכח משחית - מה קרה למחברת המוות ב2020

AlphaZero

הודעות מומלצות

אתם יודעים את מי להאשים בכתיבת אשכול זה

מחברת המוות היא מהאנימות האלה שיזכרו לנצח למרות שהכותבים עשו "ויברח" כשהסוגיות הפילוסופיות נעשו מורכבות( עוד סיבה שמתקפת הטיטאנים ניצחה)

אבל אחרי מספיק זמן קיבלנו את מה שביקשנו 

מה קרה למחברת אחר כך? 

ובכן ריוק השתעמם שוב כמו תמיד והחליט לתת מחברת לתלמיד חכם ישירות. 

כשמצא את המיועד הוא שאל אותו על קירה והבין שההשפעה שלו הייתה קיצונית

שיעור הפשיעה צנח משמעותית ויש במובן מסויים שלום עולמי אבל כל בית ספר בעולם מתייחס אליו כרשע בסיפור דילמת האתיקה הזו

אותו תלמיד מסביר לריוק על התקדמות הטכנולוגיה מאז הפעם האחרונה שהמחברת הייתה בשימוש רחב ולזה ריוק מגיב "אם קירה היה מתחיל היום הוא אכן היה מתגלה תוך שבוע" 

התלמיד הבין שאין טעם להחזיק בכזה דבר הרסני בעצמו ומחליט למכור אותה מה שמלהיב את ריוק המשועמם 

כיצד מוכרים כזה דבר בלי להיתפס? ובכן ריוק בלתי נראה והוא יכול להציג את הצעת המכירה בטלוויזיה ולא יגלו כלום. חוץ מחמשת האנשים היחידים בעולם שמסוגלים לראות אותו. 

הקנייה תתבצע באמצעות הטוויטר והסכומים התחילו לעלות לרמה שזה ברור שזה לא אנשים פרטיים יותר אלא ארגונים חברות ממשלות וצבאות

רגע הטלטלה הראשון היה בנאום ארוך ומשעמם של שלום שהסתכם בפאנל הבאDeath-Note_-Special-One-Shot-Donald-Trump.thumb.jpg.f2d3eee7cc5201e6366c3c35fb14b73b.jpg

פה כבר ברור מי מוקד הכח. אבל הוא לא לבד. הסינים החליטו להצטרף לקרב המכירה הזה בכל הכח כי הם "ישתמשו במחברת למטרות שלום באמת" 

בנתיים שואלים את צוות המלחמה בקירה מה עליהם לעושת שהם עונים "בעולם שבו פצצות אטום ונשק להשמדה המונית נסחר בחופשיות זה דבר רגיל לחלוטין" 

המחיר עלה כל כמה ימים פעם סין פעם ארהב מובילה ושאלו את ראש הממשלה היפני שינזו אבה( תביאו ילדים! ) למה יפן לא מצטרפת והוא עונה בפשטות "המחיר צפוי לעבור את החוב הלאומי של יפן פי כמה". הכסף מדבר כמו תמיד

אבל איך מעבירים טריליונים לילד אחד בלי שזה יתגלה? ומה קרה לו אחר כך? ובכן... בשביל זה יש את הסיפור 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי אני אתחיל לראות אנימה חוץ מפוקימון מה שמאזליסט ואת כותבים מאוד מעניין

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות Oshka כתב:

תיזהר עם זה 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות Oshka כתב:

אז לראות או לא?

זה ספציפית למה לא אבל לאנימה יש נטייה להיות מחילת ארנבת עמוקה ששולחת אותך למחוזות מוזרים 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי, תודה רבה😂 בגללי פתחת אשכול? משועממת עשית לי יותר חשק לראות תהמשך. ממה שהבנתי יש כרך מסוים רק על L והכל, האשכול במטרה לרדת על מה שאמרתי או משהו אחר? 

לפני 18 דקות Oshka כתב:

תקשיב, אם אתה באמת רוצה לראות אנימה דבר איתי אחפש לך משהו לגיל שלך. יש הרבה אנימות מוזרות, בקטע אחר. זה ספציפית מצוין פשוט עם רצח, אם מסכימים לך לך על זה.

לפני 14 דקות AlphaZero כתב:

תיזהר עם זה 

לא בהכרח, שפשוט לא יתחיל אנימות שלא שואל לפני. לדוגמא האנימות שלך בדרך כלל צריך לשים טריגר

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות מאזליסט 21 כתב:

היי, תודה רבה😂 בגללי פתחת אשכול? משועממת עשית לי יותר חשק לראות תהמשך. ממה שהבנתי יש כרך מסוים רק על L והכל, האשכול במטרה לרדת על מה שאמרתי או משהו אחר? 

תקשיב, אם אתה באמת רוצה לראות אנימה דבר איתי אחפש לך משהו לגיל שלך. יש הרבה אנימות מוזרות, בקטע אחר. זה ספציפית מצוין פשוט עם רצח, אם מסכימים לך לך על זה.

לא בהכרח, שפשוט לא יתחיל אנימות שלא שואל לפני. לדוגמא האנימות שלך בדרך כלל צריך לשים טריגר

האנימה היחידה עם טריגר שהצעתי לך היא גובלין סלייר. טכנית סורד ארט אליס הכיל כמה אזהרות בתחילת הפרקים. 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני כעת AlphaZero כתב:

האנימה היחידה עם טריגר שהצעתי לך היא גובלין סלייר. טכנית סורד ארט אליס הכיל כמה אזהרות בתחילת הפרקים. 

לא טריגר כזה, טריגר בסוג אחר. את יכולה להבין

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות Oshka כתב:

מאזליסט 21 mainmod.pngאז לא להיזהר?

כן להזהר, אבל תלוי מה הכוונה של להזהר. עדיף אצלך להתייעץ עם אנשים שאתה סומך עליהם על אנימות שיתאימו לך בסגנון שאתה אוהב, זה תלוי עד כמה אתה יכול לראות. אבל לא להזהר במובן של להתרחק מאנימה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...