מעבר לתוכן

סיקור אנימה- מחברת המוות

מאזליסט21

הודעות מומלצות

סיקור אנימה-מחברת המוות/Death Note 

על האנימה:

ז'אנר: מסתורי, פסיכולוגי, בלשי, מתח, על טבעי.

אורך: 37 פרקים- בערך 25 דקות כל פרק.

כותבי הסדרה: אובה טסוגומי וטקשי אובטה

סטודיו: Madhouse

קצת על הסדרה: הסדרה בהתחלה יצאה כמנגה, ואז  היוצרים הפכו אותה לסדרה. והשאר היסטוריה רק חייב לציין שהמנגה הצליחה מאוד ובגלל זה החליטו להוציא סדרה.

שנת יציאה: המנגה יצאה בין 2003-2006 והסדרה יצאה מ2006-2007

תאריך יציאה: 3 באוקטובר 2006, ושודרה ראשונה בארץ יפן.

תמונה של הסדרה:

Death_Note_Poster.jpg.bbd97db481b9be29ed0093af9e125643.jpg

תקציר:

הסדרה עוקבת אחרי לייט יאגאמי, תלמיד תיכון גאון, שמוצא מחברת מסתורית בשם מחברת המוות. המחברת מגיעה מעולם השיניגאמי (אלי המוות) ומעניקה למשתמש בה את הכוח להרוג כל אדם ששמו נכתב בה. כל עוד הכותב יודע את פניו  ואת שמו של הקורבן. לייט מחליט להשתמש במחברת כדי לחסל פושעים וליצור עולם "טהור" שבו הוא יהיה האלוהים החדש. אך מעשיו מושכים את תשומת הלב של הבלש המסתורי L, שמתחיל מצוד חסר פשרות אחר "קירה", השם שהציבור נותן לרוצח האלמוני. כך מתחיל קרב מוחות עוצר נשימה בין שני הגאונים.

דמויות הסדרה:

images(4).jpeg.d64be6d082349bedd6d130fad2ab0af9.jpeg

שם הדמות: לייט יאגאמי

גיל הדמות ראשוני ואחרוני: התחלה-17 סוף-23

תפקיד: הדמות הראשית, מחזיק במחברת המוות.

תקציר קצר על הדמות: תלמיד תיכון גאון עם תחושת צדק חזקה, שמוצא את מחברת המוות ומחליט להשתמש בה כדי לחסל פושעים וליצור עולם טהור. עם הזמן הוא הופך לבן אדם אכזרי שמבקש לשלוט בעולם, תוך שהוא נכנס במאבק קשה עם הבלש L.

יכולות: להרוג אנשים על כתיבת שמם ופנים, לשלוט במעשים של אותו בן אדם לפני המוות, להחליט איך הבן אדם הולך למות.

PngItem_5039594-511x768.thumb.png.c9ae3b604cc36215d42c7f3f979bbc05.png

שם הדמות: L

גיל הדמות ראשוני ואחרוני: התחלה-22 סוף-27

תפקיד: דמות ראשית שנייה, הבלש הראשי נגדי קירה.

תקציר קצר על הדמות: בלש מבריק ומסתורי, מתמודד עם האתגר של גילוי זהותו של קירה  הרוצח המסתורי. הוא מפעיל טקטיקות חקירה מתוחכמות ומניפולציות פסיכולוגיות, תוך שהוא לא חושש לקחת סיכונים עצומים על החיים שלו מנת להפסיק את הרג הפושעים.

יכולות: יכולת הבנה מהירה, שיטות בילוש גאוניות, חושב מחוץ לקופסא.

images(5).jpeg.efcad04706bf86f2e18cc3679cb7c008.jpeg

שם הדמות- מיסה אמנה

גיל הדמות ראשוני ואחרוני: התחלה- 17 סוף-23

תפקיד: קירא השני, מעריצה גדולה של קירא שיש לה שיניגאמי והפכה לקירא השני.

תקציר קצר על הדמות: מיסה היא נערה רגילה ששינגאמי בעבר הקריב את עצמו להציל אותי, ההורים שלה נרצחו בידי פושע שנהרג על ידי קירא. ומאז היא אוהבת אותו ותעשה הכל בשבילו

יכולות: עיני שיניגאמי, הריגת אנשים על ידי שמם המלא ופנים, לשלוט על המעשה האחרון לפני המוות, להחליט על דרך המוות של אותו בן אדם.

images(6).jpeg.4ddb1520b13c59c9590ce0d9f524d6ee.jpeg

שם הדמות- ריוק

גיל ראשוני וגיל אחרוני: אינסופי, הוא שינגיאמי הוא לא יכול למות. אלה אם הוא הורג בן אדם בשביל להציל בן אנוש, שהוא מחבב אותו.

תפקיד: השינגיאמי של לייט, מחזיק מחברת המוות שהפיל אותה כי היה לו משעמם בעולם השיניגאמי.

תקציר קצר על הדמות: ריוק הוא שיניגאמי שהיה לו משעמם אז החליט לזרוק את מחברת המוות לעולם בני האנוש, הוא מאוד אוהב תפוחים. והוא השיניגאמי של קירה, מחזיק מחברת המוות.

יכולות: לדעת שם של בן אדם רק מלהסתכל עליו, יכול לעוף, יכול לדעת תכולת חיים של בן אדם.

images(7).jpeg.0d8cc8c93ac384e083e981e44f8ae019.jpeg

שם הדמות- רם

גיל הדמות ראשוני ואחרוני: כמו ריוק, גיל אינסופי. רק אם היא מחבבת בן אנוש, או בת אנוש והורגת בשבילם בן אנוש אחר.

תפקיד: השיניגאמי של מיסה, שעוזרת לה בשביל להשיג את קירה.

תקציר קצר על הדמות: רם הייתה ידידה של השיניגאמי שהרג בשבילה (מיסה) בן אנוש, ובכך הוא מת. היא עוזרת למיסה ומשתפת אותה בהכל לא כמו ריוק ללייט

יכולות: לדעת את שמו של בן אדם רק מלהסתכל עליו, יודעת תכולת חיים של בן אדם מהסתכלות על פניו, יש לה מחברת המוות משלה להרוג אנשים.

images(8).jpeg.d971252dc85dffeda06b815027e6a122.jpeg

שם הדמות: סויצ'רו יאגאמי

גיל הדמות ראשוני ואחרוני: התחלה- 49 גיל אחרוני- 54

תפקיד: אבא של לייט, וסגן מפקד במשטרה. אחראי על חקירת קירה

תקציר קצר על הדמות: איש משטרת יפן, נאמן לצדק ובעל אופי חזק. הוא מוביל את צוות החקירה שנלחם נגד קירה, אך לא יודע שהבן שלו הוא אותו רוצח מסתורי שהוא מנסה לעצור.

יכולות: מפקד טוב על צוות החקירה, אמיץ, ולא מפחד לאבד את חייו בשביל לתפוס את קירה.

אני לא אגיד לכם את שאר הדמויות, זה ישאר לכם הפתעה. ויש עוד דמויות רבות..

דעה אישית על הסדרה:

וואו, וואו, ווואו סדרה מדהימה, חשיבה מעניינת וקרב מוחות מטורף. וכל זה עם מתח ואקשן, ממש ממש מגניב! הדמות האהובה עליי אישית זה L, הכוח הבנה שלו ולהסתכל מחוץ לקופסא זה מגניב אותי מאוד. אך יש לי בעיה אחת בסדרה, הסדרה עוברת מהר מדי. אתה פתאום פה תוך שנייה אתה שם, בגלל זה הניקוד שלי ירד טיפה. אבל כל שאר הדברים זה פשוט מטורף ואחת הסדרות הכי מעניינות שראיתי

9.1/10 במדד🍷

טריילר לסדרה:

אז מקווה מאוד שנהנתם לקרוא, השקעתי ממש לספק לכם אשכול מטורף לסדרה מטורפת. ולמה אתם עדיין פה? לכו לראות!

8d93b2b2f7200ff076f79533cdf3ccdc34cab3d0.gif.03f2dfb85987ad6ec31d7b1b33529f08.gif

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

או אה, אהבתי מאוד!

הסיקור מוצלח ביותר, אהבתי את הפירוט דמויות ממש, גם העיצובים של האשכולות שלך ממש השתפרו ואפשר לראות את זה כאן במיוחד! 🙂

התחלתי את השני פרקים הראשונים ולא המשכתי לצערי, אז לראות את זה היה נחמד, אולי אני אראה את זה שוב בעתיד 🙂

מחכה לאשכול הבא!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות shukush202 כתב:

או אה, אהבתי מאוד!

הסיקור מוצלח ביותר, אהבתי את הפירוט דמויות ממש, גם העיצובים של האשכולות שלך ממש השתפרו ואפשר לראות את זה כאן במיוחד! 🙂

התחלתי את השני פרקים הראשונים ולא המשכתי לצערי, אז לראות את זה היה נחמד, אולי אני אראה את זה שוב בעתיד 🙂

מחכה לאשכול הבא!

כיף לקבל ממך הודעה! ממש ריגשת אותי, ואתה חייב להמשיך!! סדרה מטורפת😉

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות eden288 כתב:

אנימה מעולה, שמח שאהבת ונהנינת ממנה, הסיקור העיר לי איזה כמה זכרונות חחח

אחלה סיקור!

תודה רבה🙂 אם שכחת כאלה פרטים עוף לראות חזרה חבר!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות מאזליסט 21 כתב:

תודה רבה🙂 אם שכחת כאלה פרטים עוף לראות חזרה חבר!

אם אעשה את זה על כל אנימה שראיתי, אני אהיה בלופ אינסופי חחחח

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה eden288 כתב:

אם אעשה את זה על כל אנימה שראיתי, אני אהיה בלופ אינסופי חחחח

אואה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות Oshka כתב:

אהבתי את רם כי הוא מזכיר לי מישהו

תאהב תאהב אחלה דמות

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...
לפני ב-19.3.2025 ב 9:03 PM Aqwaman200 כתב:

אחלה סיקור, אשים ברשימה לצפייה

אהבת?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 דקות yohay כתב:

עכשיו באמת שוקל לראות את זה (פעם חשבתי שזה חרא)

חבל לחשוב סתם😉

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • תוכן דומה

• פעילות אחרונה

1. 0

חוזרים למקור - משחקי הדור הרביעי

• סטטוסים אחרונים

• הישגים אחרונים

• cactus עלה לדרגה
      אלוף מחוז גאלאר
    • קטון עלה לדרגה
      אלוף מחוז יונובה