Eliel 0 פורסם מרץ 19, 2025 שיתוף פורסם מרץ 19, 2025 פרטי המציע: שם במשחק: Eliel קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Eliel פרטי ההצעה : כותרת ההצעה: אפשרויות סינון בניהול פוקימונים תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): כרגע האפשרות סינון היחידה שיש היא חיפוש לפי שם. ההצעה שלי היא להוסיף אפשרויות סינון כמו: חופש לפי a-b או א-ב, חיפוש לפי רמות, חיפוש לפי נדירות( נפוץ, נדיר, נדיר מאוד, אגדי, נכחד, טיטאן ), חיפוש לפי פוקימון מהישן לחדש ביותר ולהיפך במה ההצעה תשפר את חווית המשחק:אני חושב שההצעה תקל על שחקנים יותר לחפש פוקימונים בתוך הבית שלהם במקום לעבור עמוד עמוד או לחפש רק לפי שם קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 159 פורסם מרץ 19, 2025 שיתוף פורסם מרץ 19, 2025 אני בעד אבל כרגע יותר חשוב להוסיף לפי מצב ולפי עוצמה בסטאט ספציפי קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 75 פורסם מרץ 19, 2025 שיתוף פורסם מרץ 19, 2025 לדעתי גם עדיף שיהיה מוזהב קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Whiteknight 134 פורסם מרץ 19, 2025 שיתוף פורסם מרץ 19, 2025 (נערך) יש אפשרות לסינון לפי כ"כ אם לוחצים על עמודה 'ס"כ כוח' לפי נדירות אם תלחץ על המשפך הקטן בצד שמאל של העמודה לפי פוקדורים גם לפי המשפך בצד שמאל לפי רמות ואם תלחץ על העמודה "פוקימון" זה יסדר לך את זה לפי הa-b כן הערה לצוות, הייתי רושם הוראות בעמוד או עושה את האפשרות למיון יותר ברורה נערך בתאריך מרץ 19, 2025 - על-ידי Whiteknight קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מנהל ראשי Doom man 405 פורסם אפריל 15, 2025 מנהל ראשי שיתוף פורסם אפריל 15, 2025 שלום, הסינונים שהצעת כבר קיימים במשחק בעמוד ניהול הפוקימונים. לחיצה על "פוקימון" תסנן לפי האלף בית האנגלי. לחיצה על רמה תסנן לפי הרמה של הפוקימון. לחיצה על פוקדור: מאפשרת סינון לפי סוג הפוקדור. לחיצה על נדירות: מאפשרת סינון לפי נדירות לבחירתך או לפי סדר כרונולוגי. סה"כ כוח: סינון לפי כוח כללי. פעולות: אפשרות לאפס משחקונים. תודה, ננעל. קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות