-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
955
נו"ד - "מהר, היא נטענת! אגרוף!"
השאלה האם מישהו פה ירצה לקרוא על הנביאים בתנ"ך? לא אכפת לי אני רוצה לכתוב ולפרסם בעולם -
955
יש לי רעיון במקום להעלות אשכול אכתוב פה על נושא מסויים (אני אוהב תנ"ך) -
955
בוא נעשה פה דיון חשוב כמו..... האם הסכת זה בעצם רדיו. או האם יש מה לשפר בעולם. או איזה קומיקס עדיף לקרוא קומיקס על ישעיהו או על ירמיהו? -
0
העבודות הישנות שלי
שלום לכולם . נזכרתי בפורום הקודם ובכל מה שעשיתי בו אז החלטתי להגיש קצת מהעבודות הישנות שלי ולקוות שמישהו זוכר אותם 1. הסגנון, רוב מה שעשיתי היה רצף שטויות אבל הקפדתי שהדמויות הטקסט שלהם יהיה בצבעים מסויימים הנה: קטון, מנש, אח של מנש, רועי, ברק 77, ג'ק, לאה ויאיר, ראיקוזה , חמצוץ ואני לא זוכר מי עוד הופיע (בבקשה תאמרו לי) 2. אמנגס-אס שיגועים, בתקופה שבה אמונגס-אס היה להיט הייתה בדיחה שהשחקן ברק-77 הוא אלוף בתור רוצח אז הכנתי על זה סדרה של ארבע פרקים 3. אח של מנש, דמות שהוספתי והכנסתי מהצד כמו ניצב שמופיע ברגע האחרון ועוזר הפסקתי כשלמנש נמאס מזה 4. רועי בתהום הזמן. בעמותת ארבוק היה מחלקת רוח המנהל שלה היה רועי והוא מינה אותי לסגן שלו אז הכנתי סרט (כאילו רק התסריט) בו משתמשים בפוקימון דאלגיה כדי לחזור בזמן ולמנוע את האירועים החשובים שעיצבו את רועי כמו היום בו הוא השיג את מימיקיו 5. האשטג#. סדרה שלא ברור למה הכנתי אותה זה היה אמור להיות סוג של פעילות קבועה בה יש תוכניות ואורחים וכו' 6. הריב עם ראיקוזה. אני לא זוכר מה קרה אבל רבתי עם ראיקוזה וזה הוביל לשפל המדרגה והורדת מוניטין. ניסיתי לעשות אשכול שבו אני מבקש ממנו סליחה אבל זה היה סתם חנפנות (ככה כל התגובות כתבו) אני לא יודע אם ראיקוזה סלח לי על זה (בבקשה תסלח) 7. עמותת מיו. האוייבת של עמותת ארבוק לא הופיעה הרבה זה מה שאני זוכר.אם מישהו זוכר עוד בבקשה שיכתוב -
1
משנכנס אדר, המן הרע הזה!, וגם חרבונה זכור לטוב!🙃
יש דעות שלא חובה להשתכר. ונראה כאילו היית שיכור כשכתבת את זה. אהבתי
-
-
סטטוסים אחרונים
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות