מעבר לתוכן

10 העמידות ראש הכי יפות של גילעד!

הודעות מומלצות

טוב.. בטח נכנסתם כי זה החלום שלכם אה.. טוב של כולנו, אבל לא לזה התכנסנו. חשבתי על סתם לפרסם את גילעד, ואז אמרתי למה שלא אפרסם את רוב המכירות ביחד? אני כל פעם אערוך את האשכול לפי מה שתשלחו לי בפרטי שאתם מוכרים שנראלי לדעתי מעניין, אז למה אנחנו מחכים? לא תקבלו פה עמידות ראש לגילעד אולי נשבר לכם הלב אבל גם יש משחק לשחק אז בואו נתחיל⬇️

(רוב המכירות שאלתי לפני לאישור)

1. @liad676- מחליף טבעת יהלום אחת, 3 חיים, 3 הגנה מיוחדת, ו2 הגנה. רק לטבעות התקפה! כן כן מעניין, אולי אפילו יותר זה כבר תשאלו אותו😅 

קישור לפרופיל של ליעד לשליחה: 

ליעד פרופיל חמוד-(לחיץ)

Screenshot_20250309_223640_Brave.thumb.jpg.13b4faead6ccc806cda8c12b01d06b98.jpg

תודה לליעד, וכעט נעבור לבן אדם יפה מרצונו, אך מוזר כרצונו. קבלו את

@arielC כן נתחיל עם המכירה שלך😄

הוא מוכר וולקניון מהולל רמה 5 מעלה מהירות! כן לא לכולנו יש תקציב.. אבל למי שכן מצוין! 

מה הוא עוד מוכר? טכנית הוא מחליף, זה אשכול מכירות החלפות החלפות לפחות עשירים מבנינו אז מוכנים לשמוע מה זה?

הוא מחליף טבעות מיוחדות על רגילות!

מזה אומר? אודם+ספיר+התקפה+מהירות

ואולי אפילו עוד? דברו עם אריאל! 

כעט זה כבר החלטתם למרות שאחלה אריאל ממליץ לקנות😅 בקיצר נתן לו את ההייפ ואז נהרוס אותו עם תמונה של גילעד בAi

בכל זאת נכנסתם בשביל גילעד לא?

תמונה: file-KDLggRkg8Z6H4F1QtvpsnU.thumb.webp.7a0227fa9ad6a3a4aafa6654e12911ef.webp

(התמונה לדעתי בלבד אבל הAi עשה אותו חתיך, אם זה באמת? תשאלו אותו. לא ענייני קיבלתם תמשיכו לקרוא חמודים)

אז הנה קישור לפרופיל של אריאל: 

פרופיל אריאל בשביל שיקבל קצת כבוד שהוא לא צריך

וכן.. נתן לו גם תמונה למרות שהוא לא סמכותי כמו ליעד😒

Screenshot_20250309_225552_Brave.thumb.jpg.9dd3ef6566819a17cb60a04e595c1f08.jpg

אז כן פיו נפתרנו מאריאל סוף סוף טוב שפתרנו (אל תפגע אריאל הכל בהומור) בלי הבטחות אבל, בקיצר נמשיך לבן אדם הכי נאחס בהיסטוריה של המכירות. כמה זמן הוא ינסה למכור ולא יצליח לו? כואב לי עליך בחור חרשן ונאחס שכמוך החלטתי לפרסם אותך בלי אישור כי מגיע לנאחסים מזל מיוחד, אז כן.. בוא אלינו @קופירינוליפו טוב... זה לא הוא, אבל היינו קרובים! שניהם אוהבים קופים. לא בקטע אישי אני לא מעליב קופים,

קבלו את @FireTitan כן.. טוב אנחנו מכירים נאחסים אבל לא כמוך, אתה תקוע עם האנון ארכאוס הזה איזה שנתיים נראלי תשחרר עדיף. חבל על הנפש שלך🤗 אבל אם זה רצונך בהצלחה.. בטח למדת את זה מאריאל🥲 איך נפלו גיבורים

אז מה אתה מוכר? זה שאלה מאוד פשוטה הצפת את הצאט כבר מישהו לא יודע על זה? טוב אולי יש כמה מכורים לפורום כמונו😒 אין מה לעשות גם לעניים מגיע לחיות!

אז כן בוא נתחיל... הוא מוכר אנון ארכאוס! סטטים: (אין לי מושג תשאלו אותו) ממליץ מאוד לקנות אותו כדי לשחרר, הוא מביא עליכם מזל נאחס הוא מזל רע. טפו טפו טפו 

אז כן בהצלחה למכור אותו פייר.. אבל שלך יש לך דברים יותר מעניינים!

הוא מוכר שיקוי תחייה וכל התיבות(כמעט) ללא טיטניום!!! אז כן זה דווקא נחמד, מה המחירים? אין לי מושג בשביל מה אני נותן לכם קישור ותמונה? תפסיקו להיות עצלנים. 

לפני שאמשיך אני חייב לכם עוד משהו על גילעד אממ איפה אני אמצא.. כן אני אביא לכם תמונה של חנון שכל היום בליגה, אה אופס התבלבלתי עם @RamYo לך תיישר תמשקפיים שלך בן אדם אנחנו רוצים את גילעד.. טוב עזבו אני אביא לכם את החייה הכי דומה לגילעד, תסתדרו מה אני גיני מגשים משאלות? קחו פשוט ותמשיכו לצפות מתוקים:

Koala_Bear_(5449957625).thumb.jpg.0a4de27086c11e7e5b8357bef62d670a.jpg

הנה בטח תשאלו למה בחרת בקואלה... טוב אין באמת סיבה, גילעד לא קואלה. סתם רציתי ששוקי ישנא אותו @shukush202

אמרתי שאני לא גיני מגשים משאלות, לא אמרתי שאני לא השטן.. יאללה צריך המשך מכירה לא? קדימה

אההה רציתם קישור ותמונה לפייר טיטאן? יש לי 43000 אלף תמונות בגלריה, על זה אני מבזבז מקום? עזבו נו רק שבניהו @FreddieNF יפתח חלק רביעי ולא יסחוט אותי נפשית, גם אני בן אדם.

קישור לפרופיל של פייר טיטאן: 

פרופיל לפייר *האנון ארכאוס שלא נמכר*

וקחו גם תמונה..

Screenshot_20250309_231105_Brave.thumb.jpg.85b1ecdaebb0c8af5d6bebc366d611f2.jpg

טוב חבל לי על פייר שאריאל הרס גיבורים, אבל אין מה לעשות נמשיך למי שבאתם בגללו? כן!!!

אז הפעם לא אחפור למרות שמשעמם לי, אז נעבור הישר טיל נפץ לגילעד. ביטוי לא משהו אבל אין מה לעשות אני פשוט רץ עם זה, אז... כן..

תאמת עם גילעד זה ממש קצר, הוא מוכר וואיט קיורם קוסמי מוכן ב70 טבעות. שווה? כל אחד והמחירים שלו חברים לא לזלזל במאסטר, אז כן בואו נגמור ותתנו לי קצת שקט לנשמה? לא משנה עזבו.. פשוט קחו קישור.

קישור לפרופיל של גילעד:

גילעד עם המחיר המסתורי והיפה

וכן.. גם תמונה😭

Albert_Einstein_Head.thumb.jpg.15e26854f59ef0d467f0a7a70abe92c9.jpg

מה גילעד מה אתה עושה פה.. נו עוד פעם לחצת על החלף מסך? תשים לב לפני שאתה מצלם, טוב לא נורא קורה לטובים ביותר.. נתקן לך את זה.

Screenshot_20250309_231732_Brave.thumb.jpg.0ed85adb1c78acf4b8a7fbc434491d0a.jpg

טוב הנה גילעד במשחק.. למה שתשפטו על בחוץ? גילעד גם רק נראה הוא מאוד חכם מאחורי השעירות הלבנות.. 

טוב הגענו למכירה האחרונה סוף סוף נו אם הגעתם עד לפה מבטיח שיהיה עמידת ראש כמו שרציתם...

אז... אין לי מה להגיד עליו, חוץ מזה שהוא יודע לשמור סודות ממש טוב. אה.. כן.. *מוכר שישה!!!* בשביל מה כל כך הרבה?!?!?!?! 1 מספיק, כאילו לא שאכפת לי.. תעשה רצונך, אה גם אתה למדת מאריאל!?!?! (אולי מספיק עם אריאל? עזוב אותו) כן.. טוב נקשיב לך הפעם, אז הפכת לפייר טיטאן? (פשוט נמאס לי ממך, כמה בן אדם יכול לחפור?) נו טוב נגמור עם זה /:

אזזזז @Gloxinia כן.. אז סוף סוף חזרת לקנות קצת טבעות אה.. היידד 🥺 אז אוף כן שמעתי אתה מוכר שישה... אז נפרסם לך, אל תבכה זה לוקח זמן. אז.. נתחיל במכירה או שאמשיך לבלבל לכם בשכל?

הוא ופייר טיטאן מחליפים אודם על ספיר הם אודם נותנים להם ספיר, החלטתי להכנס את פייר כי לא יפה. אם יש עוד- זהו לא אכפת לי, סורי. ונתחיל עם המכירה האמיתית שלו😄 

הוא מוכר שישה! (כן אחד מספיק) אתם בטח אצפים שאתן לכם תמונות של כל הפוקימונים שהוא מוכר, עוד פעם- אני נראה לכם גיני? אוקי לי לא, אבל זוכרים מה אמרתי. לא גיני כן שטן אז... תקבלו תאות הראשונה של כל אחד מהשישה שם ועכשיו תהיו חייבים לבדוק איי אין מה לעשות. P,B,M,P,P,W יש פה חצי P, רוצה לספר לנו משהו גלוקסיניה? טוב לא אכפת לנו באמת- אנחנו פשוט נקנה כי זה נראה טוב, העשירים... 

קישור לפרופיל של גלוקסיניה: גלוקסיניה אוהב את האות P

תמונה: Screenshot_20250309_233408_Brave.thumb.jpg.c4e891defcd1e3cfe7a3fbd6564e2849.jpg

כן.. אני עד כדי כך רשע שאפילום במקום לתת לכם רמז טשטשתי, אוי.. עכשיו גלוקסיניה יקבל עוד צפיות איזה יפה😄 טוב זהו גמרנו אין לי כוח לכתוב יותר..

אהה נו העמידת ראש, שבגללה באתם. אני אתן לכם אותה הכל טוב:

---.jpg.b0d754ba363d3d494caf7963aea837ad.jpg

הנהההה גילעד בגיל ההתבגרות כן כן, קיבלתם גילעד פרמיום שפותח צאקרות.. טוב זה הכל ביי חמודים תהנו🤗

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-3/11/2025 ב 1:23 AM מאזליסט 21 כתב:

חתיך מאוד, אך אין לנו תקציב לשיער שופע. זה לוקח הרבה מקום

חחחחח תיזהר אחי אורן זריף יכשף אותך

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...