פורסם מרץ 9, 20251 שנה מה קורה כולם בזמן האחרון כבר אין לי אנימות לצפות בהם אז אני מחפש אנימה טובה לצפות בה . אני לא הולך לרשום פה את כל האנימות שצפיתי בהם אז בבקשה ממכם תרשמו בתגובות הצעות לאנימות ואני יענה לכם אם ראיתי אותם או לא.
פורסם מרץ 9, 20251 שנה היי, עשיתי אשכול דומה בעבר! נתנו לי שם המון אנימות.. זה תלוי לטווח גילאים שלך וזה, מוזמן להסתכל:
פורסם מרץ 9, 20251 שנה האנימה היחידה שהתחלתי זה וואן פיס אז לא יכול לעזור לצערי נערך בתאריך מרץ 9, 20251 שנה - על-ידי shakorino
פורסם מרץ 9, 20251 שנה לפני 5 דקות yohay כתב: תודה מאזאליסט בכיף אחי, לפני 9 דקות shakorino כתב: האנימה היחידה שהתחלתי זה וואן פיס אז לא יכול לעזור לצערי בגלל מי?
פורסם מרץ 9, 20251 שנה לפני 1 דקה מאזליסט 21 כתב: בכיף אחי, בגלל מי? בתכלס התחלתי בגלל אח שלי לפני הרבה זמן חחח אבל ראיתי איזה 100 פרקים רק וגם זה בדילוגים של איזה 10 ואז דיברתי איתך וראיתי עוד איזה 500 פרקים
פורסם מרץ 9, 20251 שנה אם אתה בגיל 13 אפשר לראות בליץ אפשר לראות גם שבעת חטאי המוות ועוד אנימות אבל זה תלוי בגיל שלך
פורסם מרץ 9, 20251 שנה לפני 1 שעה shakorino כתב: בתכלס התחלתי בגלל אח שלי לפני הרבה זמן חחח אבל ראיתי איזה 100 פרקים רק וגם זה בדילוגים של איזה 10 ואז דיברתי איתך וראיתי עוד איזה 500 פרקים חחחחחח מת עליך, הכי טוב. לפני 1 שעה לאוניד ספיבק כתב: אם אתה בגיל 13 אפשר לראות בליץ אפשר לראות גם שבעת חטאי המוות ועוד אנימות אבל זה תלוי בגיל שלך חס וחלילה שבעת חטאי המוות בגיל 13 נערך בתאריך מרץ 9, 20251 שנה - על-ידי מאזליסט 21
פורסם מרץ 9, 20251 שנה אנימות מומלצות בלו לוק נארוטו דןדאדן סולו לבלינג ווינד ברייקר קאיג'ו מספר 8 פיירי טייל
פורסם מרץ 9, 20251 שנה מחבר ראיתי את הכל חוץ מ-חייו הרי האסון של קסואו סאיקי ובפיירי טייל אני ממש בסוף ואין לי כח לסיים את זה אני 18 עוד כמה ימים לאוניד ספיבק
פורסם מרץ 9, 20251 שנה לפני 55 דקות yohay כתב: ראיתי את הכל חוץ מ-חייו הרי האסון של קסואו סאיקי ובפיירי טייל אני ממש בסוף ואין לי כח לסיים את זה אני 18 עוד כמה ימים לאוניד ספיבק ממליץ מאוד על חייו הרי האסון ויש עוד הרבה אנימות בליץ כבר ראית?
פורסם מרץ 9, 20251 שנה 18 זה גיל מעולה להרבה אנימות טוב בניהם בליץ אומנם זו סידרה 366 אבל אז יש המשך קאטלני
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.