yohay 4 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 מה קורה כולם בזמן האחרון כבר אין לי אנימות לצפות בהם אז אני מחפש אנימה טובה לצפות בה . אני לא הולך לרשום פה את כל האנימות שצפיתי בהם אז בבקשה ממכם תרשמו בתגובות הצעות לאנימות ואני יענה לכם אם ראיתי אותם או לא. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 22 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 אני בחיים לא ראיתי אנימה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 4 פורסם מרץ 9 מחבר שיתוף פורסם מרץ 9 חחח מה רציני ???? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 היי, עשיתי אשכול דומה בעבר! נתנו לי שם המון אנימות.. זה תלוי לטווח גילאים שלך וזה, מוזמן להסתכל: ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 22 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 אני רציני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 4 פורסם מרץ 9 מחבר שיתוף פורסם מרץ 9 אתה יודע שפוקימון נחשב אנימה ??? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shakorino 18 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 (נערך) האנימה היחידה שהתחלתי זה וואן פיס אז לא יכול לעזור לצערי נערך בתאריך מרץ 9 - על-ידי shakorino ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 4 פורסם מרץ 9 מחבר שיתוף פורסם מרץ 9 תודה מאזאליסט ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 לפני 5 דקות yohay כתב: תודה מאזאליסט בכיף אחי, לפני 9 דקות shakorino כתב: האנימה היחידה שהתחלתי זה וואן פיס אז לא יכול לעזור לצערי בגלל מי? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shakorino 18 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 לפני 1 דקה מאזליסט 21 כתב: בכיף אחי, בגלל מי? בתכלס התחלתי בגלל אח שלי לפני הרבה זמן חחח אבל ראיתי איזה 100 פרקים רק וגם זה בדילוגים של איזה 10 ואז דיברתי איתך וראיתי עוד איזה 500 פרקים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 19 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 אם אתה בגיל 13 אפשר לראות בליץ אפשר לראות גם שבעת חטאי המוות ועוד אנימות אבל זה תלוי בגיל שלך 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 (נערך) לפני 1 שעה shakorino כתב: בתכלס התחלתי בגלל אח שלי לפני הרבה זמן חחח אבל ראיתי איזה 100 פרקים רק וגם זה בדילוגים של איזה 10 ואז דיברתי איתך וראיתי עוד איזה 500 פרקים חחחחחח מת עליך, הכי טוב. לפני 1 שעה לאוניד ספיבק כתב: אם אתה בגיל 13 אפשר לראות בליץ אפשר לראות גם שבעת חטאי המוות ועוד אנימות אבל זה תלוי בגיל שלך חס וחלילה שבעת חטאי המוות בגיל 13 נערך בתאריך מרץ 9 - על-ידי מאזליסט 21 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יאיר 1 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 אנימות מומלצות בלו לוק נארוטו דןדאדן סולו לבלינג ווינד ברייקר קאיג'ו מספר 8 פיירי טייל ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יאיר 1 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 יש גם אנימות מצחיקות כמו זום 100 חייו הרי האסון של קסואו סאיקי 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yohay 4 פורסם מרץ 9 מחבר שיתוף פורסם מרץ 9 ראיתי את הכל חוץ מ-חייו הרי האסון של קסואו סאיקי ובפיירי טייל אני ממש בסוף ואין לי כח לסיים את זה אני 18 עוד כמה ימים לאוניד ספיבק ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
יאיר 1 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 לפני 55 דקות yohay כתב: ראיתי את הכל חוץ מ-חייו הרי האסון של קסואו סאיקי ובפיירי טייל אני ממש בסוף ואין לי כח לסיים את זה אני 18 עוד כמה ימים לאוניד ספיבק ממליץ מאוד על חייו הרי האסון ויש עוד הרבה אנימות בליץ כבר ראית? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
לאוניד ספיבק 19 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 18 זה גיל מעולה להרבה אנימות טוב בניהם בליץ אומנם זו סידרה 366 אבל אז יש המשך קאטלני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 22 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 yohay באמת? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.