shukush202 411 פורסם מרץ 8 שיתוף פורסם מרץ 8 וואו, עברו איזה שבועיים שלושה מאז שעשיתי אשכול כזה, אז הגיע הזמן לא? בשבועיים האחרונים ניצלתי את הזמן כדי לדייק ציור פורטרטים ריאליסטיים, אז ציירתי כל מני תמונות מגניבות של ילדים. קיצור הנה לכם כמה ציורים מגניבים: מקווה שנהניתם, תכלס אם לא אהבתם ציור כלשהו, זה לא שאני צייר גרוע או משהו, זה פשוט שהילדים לא יפים 🫠 3 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם מרץ 8 שיתוף פורסם מרץ 8 (נערך) לפני 18 דקות shukush202 כתב: וואו, עברו איזה שבועיים שלושה מאז שעשיתי אשכול כזה, אז הגיע הזמן לא? בשבועיים האחרונים ניצלתי את הזמן כדי לדייק ציור פורטרטים ריאליסטיים, אז ציירתי כל מני תמונות מגניבות של ילדים. קיצור הנה לכם כמה ציורים מגניבים: מקווה שנהניתם, תכלס אם לא אהבתם ציור כלשהו, זה לא שאני צייר גרוע או משהו, זה פשוט שהילדים לא יפים 🫠 הופה שוקי לאן נעלמת לנו? צייר מוכשר כתמיד, הראשון קצת הטריד אותי. אולי זה עובר בגנים, סתם ממש יפה יצא ומחכה לספיישל עם בניהו כמה זמן נחכה!!! אפילו ספיישל לבד פשוט ספיישל ספיישל (רק אני או שכל פעם זה יד שונה וציפורניים אחרות) סורי אני פשוט עם קשב וריכוז נערך בתאריך מרץ 8 - על-ידי מאזליסט 21 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 22 פורסם מרץ 9 שיתוף פורסם מרץ 9 וואו ציורים ממש יפים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aqwaman200 44 פורסם מרץ 10 שיתוף פורסם מרץ 10 כל פעם מחדש שאתה מעלה את הציורים שלך אני נדהם מכמה שהם יפים! ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם מרץ 10 שיתוף פורסם מרץ 10 לפני 1 דקה Aqwaman200 כתב: כל פעם מחדש שאתה מעלה את הציורים שלך אני נדהם מכמה שהם יפים! מה הראשון לא הטריד אותך? ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aqwaman200 44 פורסם מרץ 10 שיתוף פורסם מרץ 10 לפני 1 דקה מאזליסט 21 כתב: מה הראשון לא הטריד אותך? טיפה, אך עדיין הציורים יפים מאוד ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם מרץ 10 שיתוף פורסם מרץ 10 לפני 6 דקות Aqwaman200 כתב: טיפה, אך עדיין הציורים יפים מאוד ברור ברור, אבל למה בכלל צריך לדבר על זה? שוקי=לייק+צייר טוב 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aqwaman200 44 פורסם מרץ 11 שיתוף פורסם מרץ 11 לפני 20 שעות מאזליסט 21 כתב: ברור ברור, אבל למה בכלל צריך לדבר על זה? שוקי=לייק+צייר טוב מסכים עם כל מילה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 22 פורסם מרץ 11 שיתוף פורסם מרץ 11 גם אני ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.