פורסם מרץ 7, 20251 שנה אחראי הקהילה מצטיין החודש| פברואר כמדי חודש בחודשו, גם החודש הגיע הזמן להכריז על מצטיין החודש, משתמש אשר פעל והשקיע הרבה בפורום בחודש החולף. מצטיין החודש לחודש פברואר הוא... @מאזליסט 21! בפעם השנייה ברציפות! הוא זוכה ב- טבעת מהירות+ 50 זהב+ אייקון וצבע לשמו למהלך כל החודש בנוסף למצטיין החודש נבחרים כל חודש סגני המצטיין, שחקנים שהשקיעו גם הם בפורום במהלך החודש. לצערנו לא היו שחקנים אשר השקיעו מספיק בשביל התואר. אשכול החודש בנוסף למצטיין החודש וסגניו, נבחר בכל חודש אשכול החודש, האשכול הכי מושקע ויצירתי שנפתח בחודש זה. אשכול החודש לחודש פברואר הוא... פותח האשכול זוכה ב- 50 אלף סילבר לחשבונו. כל הכבוד לזוכה על ההשקעה הרבה, מקווים לפעילות גבוהה יותר בחודש הבא.
פורסם מרץ 7, 20251 שנה תודה רבה מעריך מאוד, גם אני אשמח לראות תחרות בחודש הבא. 😉 אבל תודה לצוות הפורום ולגילעד ולנתנאל שעזרו לי כל החודש, והיה ממש כיף! מחכה לפעילויות החדשות והטובות החודש, ואולי גם את הספיישל של בניהו ושוקי..👀 @shukush202, @FreddieNF אה ואני חייב לכם ספיישל 100 מוניטין, אז תחכו! @מאזליסט 21 יעשה מסיבה החודש, בהצלחה לכולם! ומחכה לראות תאשכולות היפים שלכם והפעילות הרבה אז יאללה תפציצו.
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.