מעבר לתוכן

הצעת מיני אוונט| המעבדה של דוקטור פוג'י

FreddieNF

האם אתם בעד ההצעה?  

13 הצבעות

1. 1. האם אתם בעד ההצעה?

• כן (אפשר לנמק)
      11
    • לא (אפשר לנמק)
      1
    • כן, אבל עם שינוי קטן (מוזמנים לכתוב את השינוי)
      1

הודעות מומלצות

שם במשחק: Shully

בשיתוף עם @גילעדשעזר לי עם הרעיון והביצוע שלו.

ההצעה שלי: מיני אוונט קטן- בשם 'המעבדה של דוטור פוג'י'.

סיפור האיוונט:

ספויילר

אחרי שדוקטור פוג'י נכשל בלהשתלט על מיוטו, המפלצת שאותה יצר- הוא החליט לנסות מעשה חדש.

הוא לקח את כל המבחנות שאצלו במעבדה ופיזר אותם בכל העולם! לראות מה ההשפעה של כל הכימקלים הללו תהיה על העולם.

אבל כל השיקויים שלו רק הביאו כאוס! שכן הרבה מהכימקלים הללו היו מסוכנים לפוקימונים.

לכן מאמנים מכל העולם התחילו לאסוף אותם, ובגלל שהכימקלים הללו קטלניים רק לפוקימונים- אבל לא לבני האדם- הרבה מהמבחנות הולידו פרסי נפלאים.

אז למה אתם מחכים? רוצו למצוא לכם גם מבחנות, ובדקו איזה שיקוי מחכה לכם בבקבוק!

תוך כדי האיוונט אפשר למצוא בקבוקי שיקוי, מהם יוכלו לצאת כל מיני פרסים.

בקבוקי שיקוי אפשר למצוא בקרב שדה (בנדירות של תיבה בערך, נתון להחלטת הצוות) או אחרי קרב עם מאמן (סיכוי גבוה יותר).

איך זה עובד? ברגע שאתה מוצא שיקוי, אתה לוחץ עליו- ואנימציה נוצרת, נדירות הפרס תלויה במזל שלך.

אם צבע השיקוי המתנער נעשה שחור- זה שיקוי רע ואתה מרוויח פרס ניחומים (3 זהב/ 8K סילבר/ 7 מטבעות) 40% סיכוי לשיעור. ezgif.com-effects.gif?ex=67c1e13a&is=67c

אם צבע השיקוי המתנער נעשה כחול- יוצא לך פרס בנדירות נפוצה (מפתח/אבןמצב וכדו'). 25% סיכוי לשיעור.

ezgif.com-effects_4.gif?ex=67c1e25b&is=6

אם צבע השיקוי המתנער נעשה ירוק- יוצא לך פרס בנדירות נדירה (תיבת זהב וכו'). 15% סיכוי לשיעור.

ezgif.com-effects_3.gif?ex=67c1e25b&is=6

אם צבע השיקוי נעשה אדום- יוצא לך פרס בנדירות אדירה (טבעת רגילה) 10% סיכוי לשיעור.

ezgif.com-effects_5.gif?ex=67c1e35a&is=6

אם צבע השיקוי נעשה סגול- יוצא לך פרס בנדירות אגדית (טבעות גדולות, או את הדמות של דוקטור פוג'י הייחודית) 7% לשיעור.

ezgif.com-effects_1.gif?ex=67c1e158&is=6

אם צבע השיקוי נעשה צהוב- יוצא לך פרס נכחד (אבן הגנה כלשהי או שיקוי תחייה) 3% לשיעור.

ezgif.com-effects_6.gif?ex=67c1e423&is=6

את הבקבוקים אפשר לצבור, ורק כאשר אתה הולך לעמוד שלך ולוחץ עליהם הם יישתקשקו וייהפכו לשיקוי.

רעיונות לשורות כאשר אתה מוצא שיקוי בטבע:

"שמת לב שX נלחם חלש מן הרגיל, בדיקה מעמיקה שלך גילתה לך שהוא החזיק לידו שיקוי שהרעיל אותו, לקחת את השיקוי'.

'בסוף הקרב שלך עם X ריח משונה עלה באוויר, עקבת אחריו ומצאת בקבוק שיקוי'.

'רצית את השיקוי שהמאמן Y החזיק, נלחמת עליו וניצחת'.

הדמות של דוקטור פוג'י תהפוך לדמות שתוכל להשיג רק אחרי שהאוונט ייגמר, כדי לתת לו משמעות.

היא נראית בערך כך: image.png?ex=67c1e90f&is=67c0978f&hm=95f

והאווטאר שלה ייראה בערך כך:dr.fuji-modified.png?ex=67c1e5d4&is=67c0

למה אני חושב שהצעה תעזור למשחק: הצעה חמודה, נחמדה- שלא דורשת הוספה של נכחדים למשחק או התחייבות לאיוונט ארוך שבו יש רק כמה זוכים.

(אם כי תמיד אפשר להפוך את זה ליותר מזה אם אתם רוצים).

• אהבתי 1
  • שווה 2
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כמו תמיד כל דבר שאתה עושה טוב, אהבתי מאוד תהצעה והלוואי שתכנס. אך למרות זו אני חושב שהפרס האחרון צריך להיות פחות מאחוז אפילו, 3 אחוז זה המון יחסית וצריך שזה יהיה ממש נדיר כדי שיהיה על מה להלחם לדעתי. אבל לא חייב, בכל זאת הצעה אשששש (חלק שלישי מחכה...)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני די נגד השיקוי הצהוב במיוחד בסיכויים שהוצעו. חפץ נוסף שררק השילוב בינהם יכול להביא שיקוי צהוב יאזן זאת

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • מנהל ראשי

שלום,

ההצעה יצירתית, ניכר שהושקעה מחשבה מאחורי הרעיון!

ההצעה התקבלה ותיכנס למשחק בהמשך. עם זאת, ייתכן שהצוות יעשה שינויים בתכולת השיקויים ובסיכויי המציאה שלהם.

תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק,

ננעל.

• אהבתי 2
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Doom man נעל את אשכול
אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...