מעבר לתוכן

שאדבי סנטר| פרק 2

FreddieNF

הודעות מומלצות

פרק שני, מוזמנים לבקר את הפרק הקודם אם עוד לא נתקלתם בו:

בכל פעם שאנשים מאתגרים אותי למאץ', אני מפקפק מחדש בחוקים של שאדבי: צורה מאוד ברברית שבה אנשים מיישבים דינים, ללא בית משפט או דין צדק.

מצד שני, זה נותן לאנשים כמוני- שמפגרים תמיד בתשלומי החובות שלהם- אפשרות להתעכב ואף לפעמים לבטל את החוזה שלי, במידה ואני חזק יותר מהבעלים האחרים בקרב, ואני יכול להעיד על עצמי שאמנם אני לא רב-כוכב, אבל אני מצליח להסתדר בקרבות.

קילר עמד מולי, מחכה שאבצע את המהלך הראשון- גופו התהדר בחליפה כחולה יוקרתית, מהסוג שעורכי דין לובשים בכדור הארץ, והמונוקול שעל עינו היה משובץ יהלומי ספיר- סימן ברור לעושרו במשחק, ורמיזה לעוניו בכדור הארץ- למדתי עם חלוף הזמן שאנשים עשירים דווקא מעדיפים להקנות לעצמם אורך חיים פשוט יותר במשחק, דווקא הם האחרונים שתמצא לבושי מלכות- שהרי שאדבי סנטר הוא המקום שאליו בורחים. ומי בורח מעצמו כדי להיות עצמו?

לי לא הייתה שום כוונה לתקוף קודם, נסיוני בקרב לימד אותי לזהות פרטים רבים על האדם ועל צורת הלחימה שלו, ואם קוד המשחק בחר לתת לי זמן, אני מתכוון לנצל אותו.

יד שמאל שלו הייתה בתוך המעיל, וימין החזיקה את הפצצה השחורה- אבל תהיתי לעצמי אם הוא אולי דווקא שמאלי, האחיזה שלו בפצצה לא הייתה נראית פרקטית ואני יודע בוודאות שלאנשים קשה לסגל לעצמם יד דומיננטית חדשה גם כאשר הם נכנסים לאווטאר החדש שלהם.

הוא בבירור הסתיר יכולת כלשהי, הייתי חייב לו 1600 קור על כמה הימורים לא מוצלחים בפוקר, מכאן שעל פני השטח הוא לא אמור היה להיות מספיק אמיץ בכדי לאתגר אותי למאץ', אבל החזות היוקרתית שלו, בתוספת החיוך הזחוח שנמרח לו על הפרצוף- רמזו שהוא מחביא בשרוול יותר מרק פצצות.

ככה עדיף, הכפפה שלי באמת לא מביאה הרבה תועלת אם ליריב אין כוח מרכזי שהוא מסתמך עליו, ככה אין משמעות לאלמנט ההפתעה.

קילר70 איבד את הסבלנות שלו מהר, והפצצה השחורה שלו מצאה עצמה מתעופפת לעברי מלווה בשאגה מצידו.

נפילה מהירה על הרצפה הצילה אותי, אבל מכיוון שאנחנו לא בכדור הארץ, הפצצה לא עופפה מעליי ונחתה הרחק, אלא התפוצצה בדיוק מעליי, ממטירה עליי גשם של מתכת לוהטת.

לא אשקר- זה צרב, ואולי-כנראה-שבטוח הרס לי לגמרי את הג'קט, אבל זו כנראה אשמתי שאני שונא להכוות (זו נשמעת בדיחה אבל אני מכיר פה יותר מזוכיסטים מאנשים שמעריצים את טיילור סוויפט).

מולי, קילר שלף כבר רימון מהכיס של החליפה שלו- שבגלל האסטתיות של התוכנה, לא השפיע כהוא זה על מראה החליפה, או רמז בצורה כלשהי שלבחור יש נשקייה מתחת לחליפה האיטלקית בת שלוש-החלקים שלו.

הוא הוציא את הנצרה בתנועה מיומנת של פרק היד וזרק את הפצצה אליי- הפעם בצורה קשתית, אבל הזלזול הזה עלה לו ביוקר, ואני בטוח שעצבנתי אותו כאשר קמתי מהרצפה וחמקתי בקלילות מהנחיתה האיטית של הרימון.

כמו נבל טוב, הוא לא התייאש- שני מקלות דינמיט חדשים צצו לו בשני הידיים, אותם הוא זרק בתיאום חינני שהראה על קואורדינציה שמופיעה רק במשחקי מחשב.

היכולת שלו בישרה לי שהוא כמעט בוודאות בדרגה של רב ניצוץ, או לפחות ניצוץ משנה- וזה בסה"כ רומז שאני אצטרך להתאמץ קצת יותר.

בד"כ, העשירים צריכים להיות בדרגות לחימה סבירות, מכיוון שאסור להציע דו קרב על כסף של מישהו אחר. סולם הדרגות נראה ככה:

אפר (אזרחים שמעולם לא נלחמו, או שנלחמו רק פעם-פעמיים בעבר).

גיץ (כמו טירונים בעולם האמיתי, יודעים בערך לירות במטרה, נלחמו מספר חד ספרתי של קרבות).

סגן ניצוץ (לוחמים, מנוסים בקרב).

ניצוץ משנה (אנשים שטובים בקרב, יכולים גם להתפרנס מזה אם הם שותפים לזירת הסנטר).

רב ניצוץ (כדאי לשמור מרחק, יש סיכוי שאפילו השתתפו במלחמות בין איזורים).

סגן הבזק (דרגה שלא בטוח בכלל שתגיע אליה, יש מצב שגם תדלג עליה- אבל בגדול יש מערכות שלטון להבזקים, הסגנים שלה נוטים להיות מפלצות)

הבזק (צריך להיות חזק כדי לשמור על עמדת הכוח שלך בתור שליט על עיר שלמה).

כוכב (מעולם לא פגשתי, אבל אני גם בטוח שאני לא אחזיק מעמד מולם, אפילו כחלק מהאוסף קלפים TCG שכלול בשאדבי הם נדירים).

רב כוכב (למיטב ידיעתי יש 5 כאלה רשמיים, ועוד אולי 2-3 שמשתווים אליהם בעוצמה, מפלצות של ממש, פרקטיקלי אלים).

דרגת הכוח הרשמית שלי היא סגן ניצוץ, אבל כל עוד אתה שומר על פרופיל נמוך המשחק תמיד ישייך לך רמה נמוכה- וככה עדיף, ברגע שאני אעלה לדרגות גבוהות מדי אני עלול למצוא את עצמי נלחם באנשים כל יום- כאשר הם מנסים לעלות בדרגה שלהם על ידי 'ציד' של רמות גבוהות מהם.

הפצצה הבאה שקילר השליך שייטה במהירות גבוהה יותר לעבר החזה שלי, ונתנה לי חלון הזדמנות שלא התכוונתי לפספס.

הסתכנתי בחשיפה קרובה לנשק, והרמתי את הפצצה במעופה, משליך את ידי למעלה- ומתפלל בלב שקילר לא יספיק לקלוט את התנועה ולפוצץ את הפצצה בזמן.

תפילתי התקבלה, והפצצה המקודדת הזו, של הבן אדם המקודד הזה, טסה למעלה 4 מטרים גובה, איפה שהיא לא יכולה לפגוע בי.

קילר התרכז בפצצה, והסחת הדעת הזו קנתה לי צמצום פערים קריטי בינינו.

ואז השתמשתי בכפפה...

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

נהניתי לקרוא את הסיפור (כמו כל סיפור שלך 🙃)

ללא ספק יש לך כישרון רב, אולי כדאי לך לשקול קריירה כסופר בעתיד😉

מחכה בקוצר רוח להמשך הסיפור!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני מזה מסכים עם גילעד, מת על הסיפורים שלך!! הלוואי עלי לכתוב ככה. איך אתה יכול להשאיר אותי ככה במתח? עכשיו חלק 3!!! המשך ככה, מה נעשה בלי הסיפורים שלך. נווו תוריד אותי מהמתח!!!😉🙏

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, יצירה אמיתית! אתה סופר מוכשר רצח, הלוואי עליי 😆

חלק 3 בקרוב? 🧐

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

זה ממש מרושע לעצור ככה במתח, בכלל תכונה של סופרים🥲

חייב להמשיך, מדהים ומעניין כתמיד 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-24.2.2025 ב 7:39 PM גילעד כתב:

ללא ספק יש לך כישרון רב, אולי כדאי לך לשקול קריירה כסופר בעתיד😉

😉 אולי אולי.

לפני ב-24.2.2025 ב 7:49 PM מאזליסט 21 כתב:

אני מזה מסכים עם גילעד, מת על הסיפורים שלך!! הלוואי עלי לכתוב ככה. איך אתה יכול להשאיר אותי ככה במתח? עכשיו חלק 3!!! המשך ככה, מה נעשה בלי הסיפורים שלך. נווו תוריד אותי מהמתח!!!😉🙏

תודה רבה על התגובה! 🙂 

כיף לשמוע, פרק 3 בקרוב.

לפני ב-24.2.2025 ב 8:55 PM shukush202 כתב:

וואו, יצירה אמיתית! אתה סופר מוכשר רצח, הלוואי עליי 😆

אומר לי הרב-אומן בלי בושה 🙂 

לפני ב-25.2.2025 ב 12:42 AM FireTitan כתב:

בשיא המתח קטעת אותנו. אתה חייב להמשיך זה ממש טוב

תודה רבה! מחמם את הלב!

לפני ב-25.2.2025 ב 10:21 AM yuuki כתב:

זה ממש מרושע לעצור ככה במתח,

תמיד הייתי מרושע 😄 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3 חלק 3

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...