מעבר לתוכן

7 הדמויות שהכי התפתחו באנימה!

מאזליסט21

הודעות מומלצות

לפני 4 שעות מאזליסט 21 כתב:

שלום? לא הוא התכוון שהסדרה זבל והכל שם זבל ובגלל שארן פה כל הרשימה נהרסה

הגיע הזמן להדיח את שלום.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות Nino כתב:

הגיע הזמן להדיח את שלום.

אני אמרתי את זה מההתחלה... תראה תאשכול השני שלי אחי רבתי איתו על זה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות מאזליסט 21 כתב:

אני אמרתי את זה מההתחלה... תראה תאשכול השני שלי אחי רבתי איתו על זה

נע ברו, im good

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו אחי איך שחכת את ת'ורפין מוינלנד סאגה ( אם לא ראית אתה חייב לראות דחוף)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות yohay כתב:

וואו אחי איך שחכת את ת'ורפין מוינלנד סאגה ( אם לא ראית אתה חייב לראות דחוף)

לא ראיתי אחי, אבל אבדוק עליו. ואלי יכנס פעם הבאה, תודה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע, תכלס אני טיפה מאוכזב מהאשכול. חשבתי בהתחלה שהתפתחו זה בקטע של character development אבל זה לא ממש נראה ככה. מעבר לזה שזה מסתכם ביותר מכוח פיזי זה גם לא רשימה טובה ממש לזה. אם מדברים על התפתחו כוחנית אפשר לתת ארגיו טוב לכל הדמויות מהביג 3 + דרגון בול+ באקי ועוד רבות. מבחינת התפתחות דמות אפשר לתת דמויות טובות כמו פרירן שרק מתחילה להבין מה זה קשר ליצורים חיים ומתחילה להעריך את הרגעים הקטנים או קיריאמה ריי שמתחיל כשחקן מבודד שנפגע מבריונות ובית לא תומך במיוחד ועכשיו מנסה לפתוח דף חדש בחיים שלו למרות כל הטראומה שלו סביב מה שמייחד אותו או אפילו ליוג'י על זה שהוא מתחיל להבין את האכזריות של העולם ומילד נאיבי שהבטיח לסבא שלו להגן על מי שחשוב לו הוא בונה את האדם הזה אט אט.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות Eytan כתב:

אתה יודע, תכלס אני טיפה מאוכזב מהאשכול. חשבתי בהתחלה שהתפתחו זה בקטע של character development אבל זה לא ממש נראה ככה. מעבר לזה שזה מסתכם ביותר מכוח פיזי זה גם לא רשימה טובה ממש לזה. אם מדברים על התפתחו כוחנית אפשר לתת ארגיו טוב לכל הדמויות מהביג 3 + דרגון בול+ באקי ועוד רבות. מבחינת התפתחות דמות אפשר לתת דמויות טובות כמו פרירן שרק מתחילה להבין מה זה קשר ליצורים חיים ומתחילה להעריך את הרגעים הקטנים או קיריאמה ריי שמתחיל כשחקן מבודד שנפגע מבריונות ובית לא תומך במיוחד ועכשיו מנסה לפתוח דף חדש בחיים שלו למרות כל הטראומה שלו סביב מה שמייחד אותו או אפילו ליוג'י על זה שהוא מתחיל להבין את האכזריות של העולם ומילד נאיבי שהבטיח לסבא שלו להגן על מי שחשוב לו הוא בונה את האדם הזה אט אט.

היי, צער לי שהתאכזבת. אני לא יודע למה התכוונת אך לא נראלי הבנתי אותך, בחרתי סדרות שאני ראיתי רובם גם גמרתי כמעט אומנות החרב אונליין אז ראיתי כמעט הכל. אז מה שאני אומר שאני לא מכיר תדמות שאמרת, בגלל זה לא ידעתי איך להכניס אותה. בגלל זה הצעתי להציע פה דמויות לפעם הבאה,ו ואם תסביר קצת יותר טוב אולי אעשה אשכול על הרעיון שלך עם קרדיט. תודה על הכנות!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...