פורסם פברואר 18, 20251 שנה טוב, לא כזה יודע אם אתם רוצים לראות עוד ציורים של הoc שלי או לא, אבל לא אכפת לי במיוחד. אשכול שלי, חוקים שלי. אבל מכיוון שאני בכל זאת מתחשב ונחמד אני לא מביא שוב ציור חצי בעיפרון חצי בעט כמו הקודמים. הפעם אני מביא ציור דיגיטלי. הוא לקח לפי האפליקציה בערך 18 שעות לצייר, אבל אני מניח שפשוט השארתי את זה פתוח במשך הלילה וזה החשיב את השעות האלה. קיצור, מצאתי רפרנס מעניין, וניגשתי לצייר. זה הרפרנס: שימו לב שהשתמשתי ברפרנס ושיניתי קצת את התנוחה, ולא לקחתי את הרפרנס להצללות, כי זה קצת קשוח. ואני חייב המון תודה לרוסיה שיצאתי איתה במשחק וואלוראנט רנדומלי בשם ספיריט, שעזרה לי המון עם הציור, אבל זה סיפור ליום אחר. (יהונתן מבין אותי @megajoker) אז, זה הציור: אני מוסיף גם קצת תמונות ששמרתי מהמסע הארוך בן ה5 שעות הזה, תהנו... אגב מי ששואל מה עובר לו על הלסת, זה אמור להראות כאילו הפרצוף שלו נמחץ בגלל היד, מקווה שזה עבר בצורה ברורה מספיק... מקווה שאהבתם את הציור, היה ממש כיף לעשות אותו, אבל עוד כמה שעות אני מסיים עוד ציור שלו אז תתמודדו. אגב יש שמועות על ספיישל שמתקרב? לא סיפרו לי כלום...
פורסם פברואר 18, 20251 שנה ציורים מדהימים, כתמיד. אני עדיין מחכה לסיפור שהוא הדמות הראשית!!! חחחחחח והספיישל שמתקרב? מעניין👀 (אני לא יודע כלום... לא לפנות אלי לא לדבר אלי)
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.