פורסם פברואר 15, 20251 שנה אז הסיקור שלי היום יהיה על האנימה Kaiju No. 8 / קאיג'ו מס' 8 השתדלתי לעשות כמה שפחות ספוילרים. (תעשו מצב Dark Mode יראה יותר יפה XD) עלילה: קאיג'ו מס' 8 היא סדרת אנימה יפנית המתרחשת בעולם שבו מפלצות ענקיות בשם "קאיג'ו" תוקפות את יפן. כדי להילחם במפלצות אלו, הוקם יחידת הגנה בשם "חיל ההגנה", המורכב מלוחמים מיומנים. ברגע שמפלצת קאיג'ו נהרגת, "מטאטאים" – העובדים תחת תאגיד הניקוי המקצועי של קאיג'ו נשארים להיפטר מהשרידים של ההקאיג'ו.הסיפור עוקב אחר קפקא היבינו, גבר בן 32 העובד כחלק מצוות ניקוי המפלצות. קפקא שאף להצטרף לחיל ההגנה ולהרוג את קאיג'ו, אולם לאחר כמה ניסיונות כושלים, הוא ויתר על חלומותיו בעקבות שרשרת של אירועים מצערים שקרו. עם המנקה הזוטר, קפקא נתקל בקאיג'ו מסוג טפיל, הפורץ את דרכו פנימה דרך הפה שלו והופך אותו לקאיג'ו דמוי אדם. בעזרת כוחותיו החדשים, קפקא נותן לחלום שלו שוב ניסיון. על האנימה: הסדרה שודרה לראשונה: ב-אפריל 2024 ארץ הפקה: יפן העונה הראשונה: הסתיימה ב-יוני 2024 מספר פרקים: סה"כ 12 פרקים ז'אנר: אקשן, מדע בדיוני, פנטזיה, פעולה, שונן. עונה השנייה צפויה לצאת: ב-יולי 2025 האנימה הופקה על ידי אולפן: פרודקשן IG דמויות מרכזיות: שם: קפקא היבינו גיל: 32 מין: זכר צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור מקצוע: ניקוי מפלצות גובה: 181 ס"מ תאריך יום הולדת: 5 באוגוסט מזל: אריה שם: רינו איצ'יקאווה גיל: 18 צבע עיניים: סגול צבע שיער: כסוף מין: זכר מקצוע: ניקוי מפלצות גובה: 174 ס"מ תאריך יום הולדת: 12 באפריל מזל: טלה שם: קיקורו שינומיה גיל: 19 צבע עיניים: ירוק צבע שיער: בלונדינית מין: נקבה מקצוע: קצינה צעירה בחיל ההגנה גובה: 157 ס"מ תאריך יום הולדת: 7 בספטמבר מזל: בתולה שם: מינה אשירו גיל: 27 צבע עיניים: כתום צבע שיער: שחור מין: נקבה מקצוע: קפטנית הדיוויזיה השלישית של כוחות ההגנה גובה: 169 ס"מ תאריך יום הולדת: 17 ביוני מזל: תאומים שם: סושירו הושינה כינוי: סגן קפטן הושינה גיל: 22 צבע עיניים: סגול צבע שיער: סגול כהה מין: זכר מקצוע: סגן קפטן בחיל ההגנה גובה: 171 ס"מ תאריך יום הולדת: 21 בנובמבר מזל: קשת שם: אאוי קגוראגי גיל: 20 צבע עיניים: חומות צבע שיער: חום כהה מין: זכר מקצוע: לוחם צעיר בחיל ההגנה גובה: 183 ס"מ תאריך יום הולדת: 20 במאי מזל: שור שם: האריצ'י איזומו גיל: 21 צבע עיניים: כחול צבע שיער: ירוק כהה מין: זכר מקצוע: לוחם בחיל ההגנה גובה: 178 ס"מ תאריך יום הולדת: 14 באוקטובר מזל: מאזניים שם: איהארו פורוהאשי גיל: 25 צבע עיניים: כתום צבע שיער: ורוד מין: זכר מקצוע: קצין צעיר בחיל ההגנה גובה: 177 ס"מ תאריך יום הולדת: 23 ביולי מזל: אריה שם: איסאו שינומיה גיל: 45 צבע עיניים: צהוב צבע שיער: בלונדיני מין: זכר מקצוע: מנכ"ל של כוחות ההגנה גובה: 190 ס"מ תאריך יום הולדת: 8 בינואר מזל: גדי אז לא אשגע אותכם על הדמויות שתראו את הסדרה תכירו את כל שאר הדמויות^^ שיר פתיחה שיר סיום טריילר חוות דעת אישית על האנימה: לדעתי, קאיג'ו מס' 8 היא אחת האנימות הטובות. כל פרק היה לי מאוד נעים וכיף לראות. נהניתי מהקרבות והאקשן שיש בסדרה. חשוב לציין, שהסדרה לא רק מתמקדת במלחמות, אלא גם מציגה את הדרך של הדמויות להתגבר על הקשיים האישיים שלהן. ווזה מה שגורם לרצות לראות את הסדרה: הדמות הראשית לא מוותרת על שלה ומנסה הכל על מנת להצטרף לחיל ההגנה ולהיות חייל שנלחם בקאיג'ו. בנוסף, אהבתי את האופי של הדמויות, את המכניקה של האקשן והקרבות (כמו שרשמתי למעלה).אהבתי את עיצוב הדמויות ואת האופי שלהם, שהם עוזרים כל הזמן אחד לשני ולא מוותרים על אף אחד. מקווה שתהנו
פורסם פברואר 15, 20251 שנה לא ראיתי את האנימה אבל כן שמעתי המלצות עליה, אשכול מסודר היטב, קצר וקולע. תודה רבה על ההשקעה, נהניתי לקרוא את הסיקור.
פורסם פברואר 15, 20251 שנה כמו תמיד, מושלם- הכל ממש ברור וגרמת לי לחשוב להתחיל! מעריך מאוד על ההשקעה שלך היום. בהצלחה בתחרות!
פורסם פברואר 15, 20251 שנה יצא לי לשמוע עליה פה ושם, הסיקור ממש עשה לי חשק לראות אותה. תודה על הסיקור
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.