מעבר לתוכן

התיחסות רלוונטית לשינוי העבירה מצידי

sigmaman58

הודעות מומלצות

היי,

אני רוצה לדבר  על מה שעשיתי ולדבר על זה שרימיתי והפרתי את החוקים, לפני בערך  כחודשיים קיבלתי עונש על שימוש בתוכנה בלתי חוקית ובסוף נתנו לי לחזור אבל זה היה ברור שאוכל לחזור למשחק בתנאי שלא אחזור על זה שוב.  פתחתי אשכול ובסוף שוב חזרתי לשחק

למרות זאת, חזרתי להשתמש בתוכנות. אני לא כאן כדי להסביר למה עשיתי את זה אבל אני מבין שטעיתי, ושבמעשים שלי אכזבתי את מי שנתן לי הזדמנות נוספת.  הייתי רוצה להוכיח שהפעם אני באמת מתכוון להשתנות.

אם תהיה לי אפשרות נוספת, אני מוכן לעשות כל מה שצריך כדי להראות שאני באמת מתכוון  ולוקח את זה ברצינות. אני מבין את ההשלכות של המעשים שלי, ואני מקבל אותן.

תודה על ההקשבה

נערך בתאריך - על-ידי sigmaman58
  • אהבתי 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי הקהילה

היי,

כידוע לך, צוות המשחק פועל על מנת למגר את תופעת השימוש בתוכנות בלתי חוקיות על מנת לשמור על התקדמות הוגנת במשחק.

צוות המשחק דוגל במתן הזדמנות שנייה במידה והוא רואה שהשחקן אכן הבין את טעותו ומתחרט עליה. מעבר נוסף על חוקי המשחק, בפרט על אותו חוק פעם נוספת, ובעיקר זמן קצר אחרי שהוחזרת למשחק ואמרת שלא תעשה זאת שוב, פוגע באמון שלנו בך.

למרות זאת, צוות המשחק החליט לתת לך הזדמנות נוספת לפתוח דף חדש- והוחלט כי תוכל לפתוח משתמש חדש, ובכך לשוב ולהיות חלק מהמשחק ומהקהילה שלנו.

אנו מקווים שתעריך את ההזדמנות הנוספת שניתנה לך ושתשתמש בה בחוכמה, והפעם תשחק בצורה הוגנת וחוקית לאורך כל הדרך.

ננעל.

• שווה 4
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אורח
נושא זה נעול לתגובות חדשות.
  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...