shukush202 411 פורסם פברואר 8 שיתוף פורסם פברואר 8 טוב מכיוון שהרבה ביקשו, אז הנה כמה גרסאות של xii, כולן אנימה, בחלקן לא היה לי זמן למחוק את העיפרון כשצילמתי אז זה מה יש חחח. פה זה היה אחרי שהיה לי קונספט ארט, כמו שתראו עוד שנייה. התאמנתי על פוזות מזוויות שונות וזרם לי לצייר אותו ולצבוע בקטנה. פה זה בקונספט ארט, איך הוא יראה עם האוני מאסק עליו. זה הקונספט ארט המדובר, בהחלט מרשים שלא הספקתי למחוק את העיפרון... וזה עוד ציור שזרם לי עם הפוזה אז למה לא 😉 זהו להפעם, יש לי כבר רעיון לסיפור שלו, אולי אפתח אשכול בספרות בהזדמנות 😄 3 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם פברואר 9 שיתוף פורסם פברואר 9 כמו תמיד שוקי, אתה אף פעם לא מאכזב. אני מחכה לקרדיט על הסיפור😉(סתם אחי מת עליך) ובנימה זאת נמשיך להגיד שאתה מטורף. ומחכים לסיפור ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 914 פורסם פברואר 9 שיתוף פורסם פברואר 9 נו נו, אשכול משוקי בציור זה מטורף, אבל אשכול משוקי בספרות?!?!? אני יודע שזה מהיר, אבל החיים שלי שלמים עכשיו 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 38 פורסם פברואר 9 שיתוף פורסם פברואר 9 וואי מטורף כרגיל,מתי הספקת לצייר את כל זה בכלל אשכול בספרות? ועוד אחרי שציירת את הדמות? וואו חובה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Aqwaman200 44 פורסם פברואר 9 שיתוף פורסם פברואר 9 הציור נראה מדהים! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.