מעבר לתוכן

סיקור האנימה Bleach

לאוניד ספיבק

הודעות מומלצות

שלום לכולם באשכול הזה אני ינסה לסקר לכם את האנימה הניפלאה בליץ לפני זה יש לי דבר קטן להגיד לכם

אני מאוד שמח להיות חלק מקהילה הזו ותודה רבה לכול האנשים נפלאים שעוזרים לי וגם זה האשכול הרשאון שלי אז אני מתרגש

ספויילר

יש קצת סיופלרים מאנימה פשוט רציתי לתת לכם להבין על מה מדובר ולהכניס אותכם לנושא 

תארו לכם

אתם מתחלים לדבר אם רוחות ולראות אותם פתאום באה רוח רעה מנסה לתקוף אותכם באה דמות בשם רוקיה מסטבר שהיא מלאכית מוות או ביפנית יש לזה שם יותר יפה שינגאמי מנסה לעביר חלק מה כחות אבל בסוף כל הכוחות עוברים אליכם זה מה שקורה לגיבור איצי'גו קורוסקי זה כך בגדול מתחלה הסדרה בליץ כמובן הוא פוגש עוד כול מיני דמיות טובות ורעות נלחם בכול מיני קרבות עובר מלא הרפתקאות וגם כול מיני משימות 

אני לקראת הסוף אני יסביר על הדמיות 

בבליץ יש כמה סוגים של דמיות כמו שינגאמי וקווינשי שעליהם אני מתמקד פה כמובן יש עוד סוגים אבל אלו נחשבים לחשובים בעיקר שינגאמי שאנחנו ניראה כול מיני שינגאמי שונים

זה הסבר על השיגנאמים מלאכי המוות בבליץ' הם נשמות בעלות כוח רוחני גבוה. נשקם של מלאכי המוות הוא הזאנפאקֻטוֹ (חרב חותכת נשמות), על קצה קת הזאנפאקטו מוטבעת חותמת, שאותה הם מניחים על מצח של נשמה, שגופה מת, מבצעים קבורת נשמה ושולחים את הנשמה לסול סוסייטי. השיניגאמים מתמחים בארבע אמנויות שונות - סיוף, קרב פנינים אל פנים , אמנות הצעדים (תנועה במהירויות גבוהות, ריחוף באוויר וכו') וקידו, קסמים (המשמשים לתקיפה ישירה, לסיוע טקטי או לכידה ולריפוי) המופעלים באמצעות הכוח הרוחני של השיניגאמי.

אספר לכם

קצת על זאנפקטו ירוש המילה זאנפאקוטו היא "חותך נשמות". הזאנפאקוטו היא בעצם כלי הנשק העיקרי של השיניגאמי. זאנפאקוטו בדרך כלל מופיעות בתור קאטאנות, אולם קיימות גם זאנפאקוטו שמופיעות בצורותיהן המתקדמות יותר כנשקים אחרים. אולם הזאנפאקוטו הן לא נשקים רגילים 

זה הסבר על קווינשי שבט של בני אדם בעלי כוח רוחני גבוה שלמדו להשתמש בכוחם כדי לנקום בהולואים על פגיעתם בבני האדם. רוב הקווינשים הושמדו על ידי השיניגאמים, לאחר שהתגלה שכאשר הם הורגים הולואים, הם אינם נרפאים, והולכים לסול סוסייטי, לעומת השיניגאמים, אלא מחסלים אותם סופית

בליץ היא אנימה שנחשבת לאחת מ3 הכי פופולריות והגדלות שזה וואן פיס נאורטו ובליץ את בליץ הפיקו סטודיו פיירו אשר אחרי על עוד סדרות מעלות כמו טוקיו מיו מיו יו יו אקושו גם על נאורוטו 

בליץ מומלצת מגיל 13 ומעלה זו סידרה מאוד יפה ונחמדה אבל לפעמים יש קטעים קצת בעיתים 

היתרונות מי שאוהב אקשן קרבות יפים כול מיני סיפורים יפים בבליץ יש הרבה כאלה

חיסרנות החיסרון הכי גדול שלה זה שלוקח לסדרה זמן לצבור תאוצה יש אנשים שיגדו גם האורך מדובר על סידרה אם 366 פרקים ואז יש סידרת המשך בשם בליץ מלחמת אלף השנים עוד חיסרון לפעמים יש ספוילרים זה דברים שעשו באנימה כדי למשוך זמן מסך וזה דברים שלא מופעים במאנגה

ו

עכשיו הגענו לחלק המעניין נדבר על 5 דמיות מרכזיות 

61b8e3371d43c8e5f2fff7c0e79dde4a.thumb.png.13bd27fef8e343ee4fc818d99d1b808b.png 

כך ניראה איצי'גו קורסאקי הוא הדמות הראשית של הסדרה הוא טוב באומניות לחימה אחד מאפיינים הכי חשובים עליו הוא לא ייגש סתם לקרב אף פעם מקום מגורים העיר קארוקה תאריך לידה 15 ליולי מזל סרטן

נעבור לדמות הבאה 20221224224405.jpg.e847f84a04c20d66eaeb14652726bfed.jpg

כך נראתת רוקיה קוצ'קי היא הדמות שבתחילת הסדרה נותן לאיצי'גו את הכוחות שלה בתחילת הסדרה היא גם עוזרות לו לשלוט בכוחות החדשים שלו תאריך לידה שלה 14 ינואר מזל גדי 

נעבור לדמות הבאה

229052.png.feb9e9229ca44562c4d4a173a6e8980b.png   

לדמות קוראים אורימה אינואה היא תלמידה חרוצה חלק מכיתה של איצי'גו בהמשך הסדרה אנחנו מגלים שהיא מקבלת כחות מיוחדים תאריך  גם היא גרה בעיר קרורה לידה שלה 3 לספטמבר מזל בתולה 

Jasutora-Sado.thumb.webp.5de0fc17c42e1bdb7c18b7b21e069c32.webp

לדמות קוראים יאסוטורה סאדו הוא תלמיד מה כיתה של איצי'גו בהמשך המסע שלו אם החבורה הוא משיג את הכוחות שלו בן אדם בישן גם הוא גר בעיר קרורקה תאריך לידה 7 באפריל מזל טלה

נעבור לדמות הבאה 20200530014520_jJGAL.jpeg.7efd6eeec66a95860de3d82dfa263146.jpeg 

לדמות קוראים קיסקה אורהרה הוא דמות מאוד טובה וחשובה בעיר קרוקרה יש לו חנות שמוכרת כול מיני דברים הוא אחד המורים של איצי'גו שלימדו אותו לשלוט בכוח האמתי שלו תמיד עוזר לחבורה בסדרה יש קטע מעניין על הבער שלו תאריך לידה 31 לדצמבר מזל גדי 

יש כמה דרכים לצפות בסדרה בליץ הדרך שאני ממליץ וכך ראיתי היא פשוט מאוד באתר הפרקים שמופעים למעלה באתר הזה *צונזר* הם פרקים 100 אחוז חוקים כלומר לא פילרים התור השני זה פריקים שהם חצי פילר כלומר חצי רצים אם מנגה חצי לא ואז טור שלישי זה פרקים פילר מלא שזה אומר שהם בכלל לא קשורים לסדרה כמו שהזכרתי מקדום לבליץ הרגיל יש 366 פרקים ואז מתחיל ארק בשם בליץ מלחמת אלף השנים שזה לא פילר יש מלא אתרים לצפות בהם אני צופה וצפיתי באתר הזה  *צונזר* הכי חשוב את הסדרה אפשר לראות גם בדיבוב לאנגלית מי שקשה לו באתר השני שפרסמתי הפרקים מתורגמים הפרק ביפנית אם תרגום לעברית 

נעבור לחלק מגניב וטוב מעבר לזה שלדעתי האנימה משש יפה יש לה פתיחים מאוד יפים אפרסם 2 סרטונים סרטון אחד של פתיחים מ1 עד 16 וסרטון לשיר פתיחה של 17  שירי הפתיחה של בליץ פתיח 1 עד 16 

פתיח 18 של בליץ פתיח 18 של בליץ 

תודה רבה לכולם מקווה שאתם תהינו עבדתי מאוד קשה ונסיתי להסביר לכם את הבסיס אני ממליץ לכם לתת צ'אנס מי שרוצה 

• אהבתי 3
  • תודה! 1
  • שווה 2
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על הסיקור, באופן אישי לא הייתי מצרף באשכול לינקים שבהם ניתן לראות את האנימה מכיוון שזו הפרה של זכויות היוצרים של הסדרה(הייתי בודק מול צוות הפורום).

באופן כללי ניכר שהשקעת, בין אם זה בעיצוב האשכול או בעצם העובדה שכל נושא תמציתי ולכן הוא לא מכביד על העין.

הייתי עובר מספר פעמים על האשכול מכיוון שיש מקומות שניתן יותר לדייק בהם אך בהשוואה לאשכול ראשון התוצאה היא טובה מאוד.

אשמח לראות עוד אשכולות בנושא.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכם הייתי יכול להיכנס יותר לפרטים אבל לא רציתי לתת לכם יותר מידי ספוילרים רציתי לתת רק את הבסיס כדי שתעדו פחות או יותר איך זה מתחיל אין לי בעיה לסכם עוד הרבה דברים אבל לדעתי תמיד צריך להתחיל אם הבסיס  

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, בהחלט סיקור מעולה, דילגתי פה ושם על קטעים שיצאתי מנקודת הנחה שיעשו לי ספויילרים כי אני רוצה לראות את הסדרה בעצמי 🙂

העיצוב של האשכולות שלך ממש מוצלח, נהניתי לקרוא, רק ממליץ להוסיף פיסוק, זה יוסיף לחויית הקריאה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם אני ינסה לעשות פיסוק באשכולות הבאים שאני יכין האמת הסיופליר העיקרי זה תארו לכם כי זה דבר העיקרי שקורה בפרקים הראשונים של האנימה 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אשכול מושקע, ומעוצב מדהים.

מאוד אהבתי את הסיקור וההמלצה, ומ'אנימה שאני בחיים לא ארצה לראות' שינית את האנימה הזו ל'אני באמצע הפרק הראשון', יש לך כישרון יוצא דופן!.

תודה רבה על הסיקור, חשבונך זוכה בבונוס

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...