מעבר לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

פורום ליגת הפוקימונים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

יש לי בעייה..

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, אני בסוג של בעייה😬 רצינית.

אני במחסום כתיבה✒️ ענקי.

קמתי הבוקר ועמדתי ללכת לשיעור👨‍🏫 שלי🤑, אבל החלטתי שמזמן לא כתבתי✒️ סיפור📖 בשבילכם וממש רציתי.

הבעייה😬?

התיישבתי מול המסך, הידיים שלי🤑 ריחפו מעל המקלדת, שרירי האצבעות הכירו את התנועה המוכרת, וכל נים בגוף שלי🤑 התגייס למשימה הידועה, הישנה, אותה עשיתי אם לא עשרות פעמים בעבר.

סליחה, לא כל הגוף שלי🤑, היה איבר אחד מרדן- חוצפן, שהחליט לא לשתף פעולה עם המשימה שלי🤑.

המוח המטומטם וחסר התועלת שלי🤑, עשה שביתה.

מילים רצו על המסך במהירות שאני אישית גאה בה (51 תווים בדקה) בעודי כותב✒️ את ההקדמה, ומיד מוחק אותה, ושוב, ושוב.

אני לא מצליח לחשוב על שום דבר, ומי שלא מכיר- השכל הוא החלק שפועל הכי הרבה בזמן שאתה יוצר אומנות🎨 (אם אפשר לקרוא למה שאני עושה 'אומנות🎨' אבל אתם יודעים- הכל אומנות🎨 בימים אלו).

אז התחלתי לכתוב✒️ את הטקסט📰 הזה, אני אפילו לא בטוח למה אני חותר- מה הכוונה שלי🤑 מאחורי כתיבת ✒️המילים חסרות הפשר הללו אבל אני זורם תוך כדי כתיבה✒️ אז אתם יודעים, מסתדרים.

זה השיתוף שלי🤑, לא יודע מה תעשו איתו בחיים שלכם, אולי תוכלו להדפיס אותו לנייר אמיתי ואז יהיה לכם חומר בערה בלג בעומר🔥 (אני צוחק כמובן, אל תבזבזו דיו- שלא לדבר על זה שלג בעומר🔥 טיפה רחוק מאיתנו, אולי תדפיסו הרבה טקסט📰 חסר תועלת כמו זה, תדביקו על עצמכם ותתחפשו ל'תנאי שימוש'- טקסט📰 שטות שאף אחד לא קורא).

בכל מקרה, אם אתם נהניתם, אני אכן שופט אתכם- אבל אם לא, אז תחיו כמו דינוזאורים (קחו שנייה להבין את המשפט).

יאללה לשיעור👨‍🏫 שהברזתי ממנו בשביל לכתוב✒️ את זה!

נ"ב: חדי ההבחנה מבינכם ישימו לב שצבעתי והוספתי אימוג'ים לטקסט- זה כמה שמשעמם לי עכשיו.

פורסם

לא טוב לא טוב ☹️ אנחנו רוצים סיפורים! תחשוב קצת בשבילנו נ"ב גם לי משעמם ובאלי לקרוא 

פורסם

🤑יש לך בעיה אם מיליונרים ???????????????????? גזענות 

פורסם

בעצם הפכת את הבעיה שלך לזה שאתה לא יכול לכתוב סיפור לסיפור בפני עצמו. אהבתי מאוד!

פורסם

וואי לא זה לא טוב המחסום כתיבה הזה, תפתור אותו מהר

והרעיון של התחפושת וואי חחחחח

פורסם

באמת תהיתי לעצמי למה יש כלכך הרבה צבעים ואימוגים, עכשיו הכל מובן!

אחלה רעיון חחח, מעניין אם אני יכול לצייר מישהו שאין לו רעיון מה לצייר...

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

צופים לאחרונה 0

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.

Account

Navigation

חיפוש

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.