TITAN 351 פורסם פברואר 5 שיתוף פורסם פברואר 5 וואו, חצי עשור בליגה. אז כן לא יודע איך הגעתי ל-5 שנים בליגה והאמת לא חשבתי שזה יקרה. אספר קודם איך הגעתי לליגה, לליגה הגעתי מחבר שפשוט אמר לי זה משחק מגניב בוא תשחק גם. חייב להדגיש שבאתי לליגה בלי שום ידע על פוקימון שהוא לא פיקאצ׳ו והתחלתי לראות את הסדרה רק בכיתה ו או ז. (החבר פרש אחרי שבועיים ואני נשארתי עד היום) ישירות שהגעתי לליגה קיבלו אותי אנשים בצורה הכי יפה שיש ועד היום הם חברים שלי ואני מדבר עם חלקם ביום יום. (יקרת, מנש, מגניב, שון) קצת אחרי הכרתי עוד אנשים מדהימים שעזרו לי רבות במשחק.(עדן, נתנאל ועוד) ואז הגעתי למצב שאני כבר מבין מאוד במשחק ומתחיל לעזור לשחקנים. וואלה אני מסכם היום תקופה מדהימה שהכרתי בה מלא מלא חברים ויותר מדי שעות(שחדמש שוות כל שנייה) ויש עוד מלא מלא אנשים שאני חייב להם תודה ושעזרו לי המון ותודה רבה על זה. אז אספר 5 עובדות עליי(ועל המשתמש שלי) 1.הפוקמון ההתחלתי שלי הוא צ׳ארמנדר. 2.רק אדם 1 מתוך ה-10 האנשים הראשונים שנתנו לי מוניטין התחבר ב-3 שנים האחרונות. 3.בשנתיים הראשונות שלי בליגה אני הייתי פי 5 יותר בצ׳אט מאשר משחק(דרגה 18 אחרי שנתיים) 4.נרשמתי לליגה בשם yochaybh. 5.היו לי מעל 7 שמות בליגה(הפעם האחרונה שהחלפתי היה לפני כ-3 שנים) 4 1 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 964 פורסם פברואר 6 שיתוף פורסם פברואר 6 אחלה יוחאי, 5 שנים שזכינו בך! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 451 פורסם פברואר 8 שיתוף פורסם פברואר 8 או אה, אתה פה חמש שנים ואני מכיר אותך רק שנתיים, אני ממש חדש לעומתך חחחח נו, ברכות לחצי עשור ונקווה לעוד חצי עשור! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
The king of demons 912 פורסם פברואר 9 שיתוף פורסם פברואר 9 וואי איך שהזמן עף, חצי עשור. סיפור ההגעה שלך מאוד דומה לשלי, גם חבר הציע לי לבוא ונעלם אחרי חודש ואני נשארתי עד היום חחחחח. ללא ספק תענוג להכיר אותך, שמחתי לעזור ולסייע. עובדות מאוד מעניינות, השם הכי שווה! חחחחח. נתראה בחצי העשור הבא😆 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Oshka 69 פורסם פברואר 27 שיתוף פורסם פברואר 27 פשיי סיפור יפה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eden288 62 פורסם מרץ 10 שיתוף פורסם מרץ 10 לפני ב-2/5/2025 ב 9:49 PM TITAN כתב: וואו, חצי עשור בליגה. אז כן לא יודע איך הגעתי ל-5 שנים בליגה והאמת לא חשבתי שזה יקרה. אספר קודם איך הגעתי לליגה, לליגה הגעתי מחבר שפשוט אמר לי זה משחק מגניב בוא תשחק גם. חייב להדגיש שבאתי לליגה בלי שום ידע על פוקימון שהוא לא פיקאצ׳ו והתחלתי לראות את הסדרה רק בכיתה ו או ז. (החבר פרש אחרי שבועיים ואני נשארתי עד היום) ישירות שהגעתי לליגה קיבלו אותי אנשים בצורה הכי יפה שיש ועד היום הם חברים שלי ואני מדבר עם חלקם ביום יום. (יקרת, מנש, מגניב, שון) קצת אחרי הכרתי עוד אנשים מדהימים שעזרו לי רבות במשחק.(עדן, נתנאל ועוד) ואז הגעתי למצב שאני כבר מבין מאוד במשחק ומתחיל לעזור לשחקנים. וואלה אני מסכם היום תקופה מדהימה שהכרתי בה מלא מלא חברים ויותר מדי שעות(שחדמש שוות כל שנייה) ויש עוד מלא מלא אנשים שאני חייב להם תודה ושעזרו לי המון ותודה רבה על זה. אז אספר 5 עובדות עליי(ועל המשתמש שלי) 1.הפוקמון ההתחלתי שלי הוא צ׳ארמנדר. 2.רק אדם 1 מתוך ה-10 האנשים הראשונים שנתנו לי מוניטין התחבר ב-3 שנים האחרונות. 3.בשנתיים הראשונות שלי בליגה אני הייתי פי 5 יותר בצ׳אט מאשר משחק(דרגה 18 אחרי שנתיים) 4.נרשמתי לליגה בשם yochaybh. 5.היו לי מעל 7 שמות בליגה(הפעם האחרונה שהחלפתי היה לפני כ-3 שנים) מדהים, סחטיין שהחזקת ככך הרבה זמנן 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.