מעבר לתוכן

סיקור אנימה - vinland saga

Aqwaman200

הודעות מומלצות

שלום וברוכים הבאים לאשכול חדש שלי!

אז אחרי צפייה ממושכת של שבוע וחצי סיימתי את האנימה vinland saga ואני חייב להגיד

שיצאו לי המילים מהפה, האנימה נראת כזה טוב והסיפור מדהים אז הרגשתי שאני חייב לפתוח אשכול עליה.

באשכול אני אדבר על שתי העונות של האנימה, על מה שאני אהבתי בה ובכללי האם כדאי לראות אותה. (אנסה ללא ספוילרים)

אז בלי עוד דיבורים מיותרים בואו נתחיל!!!

undefined

עלילת הסדרה מתרחשת במהלך המאה הו11 בסקנדינביה במהלך התקופה הוויקינגית , ומתמקדת בת'ורפין, לוחם איסלנדי צעיר אשר שואף לקחת חלק במלחמות בדומה לאביו. בתחילת הסדרה אביו נרצח על ידי כוחותיו של מנהיג השבט אסקלאד.

ת'ורפין, אשר מעוניין להרוג את אסקלאד כנקמה על רצח אביו, מתחיל להתאמן ולעבוד כשכיר חרב עבורו על מנת שהוא יוכל בבוא היום לקחת חלק בדו-קרב נגד אסקלאד.

בזמנו כשכיר חרב הוא "מדבר" עם אביו, אבא שלו מוביל אותו במסעו ועוזר לו להבין מה זה אומר להיות לוחם אמיתי.

במהלך הסדרה ת'ורפין מוצא עצמו בכמה מהמלחמות הגדולות ביותר בתקופה הוויקינגית, כולל בפלישה לאנגליה.

הסדרה נוצרה ב2019 והסתיימה ב2023.

העונה הראשונה מספרת על זה שThorfinn מחפש נקמה ובעונה השנייה על הדרך שלו על "הילוודות מחדש".

העונה הראשונה כוללת 24 פרקים

העונה השנייה כוללת 24 פרקים 

בסה"כ האנימה היא קצרה יחסית והיא כוללת רק 48 פרקים, הסיפור מתקדם יחסית במהירות והעלילה לא משעממת אף פעם!

אני נורא אהבתי בסדרה שהיא סדרה שאני אגדיר טיפה פילוסופית, הרצון לנקמה הכעס והשנאה שמחזיקים אותו בעונה הראשונה וגורמים לו לדחוף קדימה

נעלמים בעונה השנייה ופתאום הוא מוצא משהו חדש שידחוף אותו קדימה.

אני ממליץ בחום לאנשים לראות את הסדרה אם הם לא ראו, הסדרה ממש יפה והיא מדברת על יותר,

היא מרגשת מאוד (כמעט בכיתי איזה חמש פעמים), מפתיעה מאוד ואחרי שרואים חמישה פרקים רוצים רק עוד.

אזהרה קטנה, הסדרה כוללת הרבה שפיכת דמים ולאנשים שיכול להיות להם בעיה לראות את זה

אני פחות ממליץ על הסדרה אבל חוץ מזה אין יותר.

תודה רבה על ההקשבה!

ויאללה לכו לראות!! זה חובה!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

כמובן ששמעתי על האנימה, לא יצא לי לראות אותה אבל נורא אהבתי לקרוא את הסיקור שלך.

השימוש בצבעים והתמונות מאוד חביב עליי, כיף לקרוא אשכולות ככה.

תודה רבה על הסיקור, תמליץ על עוד אנימות ככה ואני עלול לראות אותן 😮 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי גם הרבה על האנימה הזאת...... אולי אראה כי  השעמום שלי מתקרב ובא😝  אבל בהחלט סיקור מעניין ויפה לעין, המשך כך.

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...