מעבר לתוכן

דיון| ציטוטים

FreddieNF

הודעות מומלצות

היי, הפעם הדיון יהיה הרבה יותר פשוט:

מה הציטוט האהוב עליכם בספרים?

ספרים הם מקור מידע מעולה, וזו דרך מצויינת לסופרים להעביר מחשבות עמוקות על החיים- או לספר שטויות ולהרוויח כסף.

אבל לא משנה מה המטרה שלך- כמעט תמיד אתם תראו ציטוט בכל ספר ותחשבו לעצמכם 'וואו, זו דרך מאוד מעניינת להסתכל על החיים', ואני מתערב שרובכם כבר מתחילים להזכר במשהו, שמישהו, אמר מתישהו, איפשהו.

צריכים השראה? מעולה!

יש לי ציטוט- שאני מת עליו, וזו בכלל לא תחרות.

אבל קודם כל: אני רוצה לתת מקום לציטוטים ראויים להערכה.

"זה לביוסה- לא לביוסאררר" ומי שקרא או ראה הארי פוטר לא יכול לשכוח את הציטוט, לא כי הוא חכם- בגלל שהוא מימי, אותי זה מאוד הצחיק.

"חיים לפני מוות, כוח לפני חולשה, מסע לפני יעד", ציטוט מאוד מפורסם בגנזך אורות הסער, ואני יודע שיש לי סלידה מסויימת מהספרים של ברנדון סנדרסון, אבל אף פעם לא הכחשתי שהבן אדם גאון, והכתיבה שלו/הבניית עולם שלו/ בניית הדמויות שלו כולן יצירות מופת- ובמקרה של הציטוט- זה האידיאל הראשון שאבירי אור צריכים להגיד לפני שהם הופכים לאבירי אור.

זה לא מפתיע, יש הרבה חוכמה באידיאל והוא בהחלט משרת את המטרות של אבירי בככליותם.

אבל עכשיו- מה הציטוט האהוב עליי?

"בפעם הבאה, אני אצטרך לחשוב על טריק חדש", מ'קלע הכשף'.

כן, הסדרה האהובה עליי, הסופר האהוב עליי, וגם הציטוט האהוב עליי- אין משהו שסבסטיאן לא יודע לעשות.

בהקשר- פריוס היא אישה ערמומית, וגאון לכל הדעות- כשרון שהיא אחר כך העבירה לתלמיד שלה- קלן (גיבור הספר).

הכשרון של שניהם מתבטא באמרה 'אני הכי טוב נגד אנשים שחזקים יותר ממני', ובמיליון אסטרטגיות וחכמות שדורשות מלא חשיבה ומניפולציות.

אבל דבר חשוב שצריך לדעת: האסטרטגיות שלהם- לא יכולות לעבוד פעמיים, (בעיקר כי הם נהנים להשוויץ בהם), אבל בכל פעם שנראה שהמצב אבוד- הם שולפים עוד טריק מהשרוול.

קלן לא הפסיק לשאול את פריוס מה היא תעשה ב'פעם הבאה' והיא תמיד ענתה לו 'בפעם הבאה אצטרך לחשוב על טריק חדש', והמשפט כשלעצמו מלא השראה.

אבל הוא אפילו יותר מדהים כשבספר ה6, אחרי שקלן כבר נפרד מפריוס והלך לעצמו בעולם- הוא מבצע מזימה שלא תבייש את פריוס עצמה- ובסופה כמובן ששואלים אותו "מדהים! אבל מה תעשה בפעם הבא?".

וקלן תלמיד מעולה: "בפעם הבאה אני אצטרך- לחשוב על טריק חדש".

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו איזה השקעה, אהבתי ממש את האשכול אחי. אתה מצוין! באלי לראות ממך עוד.🙏

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

רק אני לא זוכרת כלום מספרים?

ציטוטים זה קצת מוגזם לזיכרון שלי חחח

אבל כן קלן באמת תלמיד טוב בסוף, אהבתי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...