Stark 2 פורסם ינואר 25, 2025 שיתוף פורסם ינואר 25, 2025 (נערך) היי לכולם כאן ולריה המלכה! היום אני אסקר לכם את השיר גחלת נעורים של התותח יהודה חן המלך!!!!!! https://youtu.be/HAC2MDshtkQ?si=IJEPIC8Vl0viBGc1 "גחלת נעורים" הוא השיר שמזכיר לך את הבת מצווש ההיא עם הדוד שהשתלט על המיקרופון ושר בקול של חתול בצרות, אבל עם יותר מודעות עצמית. יהודה חן הגדול מביא טקסטים שגורמים לך לתהות: זה פואטיקה או סתם שמישהו זרק חרוזים למיקסר? עם וייב ים-תיכוני משוגע והומור כל כך ישראלי שאתה מרגיש את הריח של המנגל ברקע, השיר הזה הוא תמצית של חוסר רצינות מוגזמת שעושה כיף בלב. שורה תחתונה: זה מצחיק, זה דביק, וזה בלתי נשכח. אני ממש אוהבת את השיר הזה! אני שומעת אותו בלופים!~ אשמח אם תתנו לי לייקים ושיתופים עוקבים וסאבים ואני הייתי ולריה המלכה! אתם הייתם אתם! תודה רבה! נערך בתאריך ינואר 25, 2025 - על-ידי Stark 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 316 פורסם ינואר 25, 2025 שיתוף פורסם ינואר 25, 2025 (נערך) היי, אשכול יפה. כל הכבוד על היוזמה, כמה דברים שאני הייתי מוסיף פעם הבאה: קצת פירוט על מי כתב את המילים ועוד- להוסיף מילים לשיר בתוכן מוסתר למשל ספויילר מילים לשיר... ואפילו אני אישית הייתי מוסיף כותרת שם השם ושם הזמר לדוגמא - גחלת נעורים-יהודה חן דוגמא לסיקור שיר: של @TITAN שנבחר לבחירת העורך ואם את רוצה עזרה לעיצוב: ש @shukush202 עשה לי שהתחלתי אז: המשיכי כך ונשמח לראות עוד אשכולות ממך🙂 נערך בתאריך ינואר 25, 2025 - על-ידי מאזליסט 21 הוספתי כמה דברים 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 156 פורסם ינואר 26, 2025 שיתוף פורסם ינואר 26, 2025 ארץ נהדרת שיבשו לי את הדייסה שבגולגולת שלי ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.