Nino 19 פורסם ינואר 22 שיתוף פורסם ינואר 22 (נערך) שם במשחק: Nino קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Nino פרטי ההצעה : הוספת פונקציית "רחמים" בקרבות - כל מספר קרבות קבוע לדוגמה: 1500 ובמידה ולא מצאת חפץ נדיר - תקבל חפץ רנדומאלי נדיר (מפתח זהב/תיבת זהב/תיבת פלטינום/טבעות וכדומה). במידה ומצאת חפץ בתוך מדד הקרבות המדד יתאפס. כמובן שניתן לקחת את רעיון ההצעה ולעשות משהו דומה 🙂. כיצד ההצעה תשפר את המשחק? אז ככה, ראשית כל צריך לחשוב איזה אינטרס מקדמים בהצעות - האם ייעול משמע להקל ולתגמל שחקן? האם ייעול הוא רווחיות המשחק? האם ייעול הוא מתן קושי נוסף למשחק? או שאין בכלל דרך לייעל...? בתור שחקן בליגה אני הייתי שמח אם יוסיפו פיצ'רים שיעזרו לי במידה מסויימת להתקדם בליגה אך עם זאת לא הייתי רוצה שהכל יהיה קל מפני שאז ירד הערך לדברים. עם זאת, כאשר ישנה הצעת ייעול וטוענים כי היא מקלה על חווית השחקן אז לדעתי צריך לקחת בחשבון מה יש לנו כיום במשחק - "בית הרבייה" - מקום שעבור סכום מסויים יכול לתת לך סיכויים להשיג כל פוקימון במשחק. האם הצעת ייעול כזו הייתה עוברת? הרי זה מוריד דראסטית את נדירות הפוקימונים... כך עם עוד המון פונקציות שקיימות במשחק כמו הזהבת פוקימון (מוריד את נדירות הפוקימונים המוזהבים שניתן למצוא בשדה) לאחר שנכנסנו לפרופורציות וכאשר אנו לוקחים בחשבון שייתכן כי המון פיצ'רים שקיימים בליגה כעת ברוב הסיכויים לא היו עוברים בהצעות ייעול מפני ש"לא מצליחים לדמיין מה זה יעשה" מפני שחוששים משינויים, ניתן לנמק מדוע הצעה זו ועוד המון צריכות להתקבל. אם ייעול הכוונה להקל ולתגמל שחקן - אז ברור לגמרי מדוע כדאי להוסיף את ההצעה הזו, היא מקנה לשחקן תגמול עבור כל מספר קרבות ובכך המשחק מונע אכזבה של שחקן אם יצא שכל היום הוא שיחק ולא קיבל תגמול משמעותי. אם ייעול הוא רווחיות המשחק - אז הצעה זו תקדם את רווחיות המשחק בכך שתשאיר שחקנים במשחק למשך זמן רב יותר ובכך יותר שחקנים ישחקו את המשחק משמע יותר רוכשים אופציונאליים במשחק. אם ייעול הוא מתן קושי נוסף למשחק - אז פשוט צריך להוריד פונקציות מהמשחק ולהוריד סיכויים לקבלת חפצים/להעלות מחירים לכל מיני פיצ'רים קיימים. בסופו של דבר ברור שהצעות ייעול יקלו באופן מסויים על חווית המשתמש משתי סיבות ברורות - הראשונה היא כי המשתמשים הם אלו המציעים את ההצעות ובכך הם מנסים לקדם אינטרסים עצמיים. שנית, מפני משמעות המילה ייעול - "הֲבָאָה לִידֵי יְעִילוּת, שִׁפּוּר וְשִׁכְלוּל" לסיכום - כמו כל ההצעות שהצעתי ככל הנראה שגם הצעה זו לא תיכנס/תיכנס באיחור משמעותי בעקבות חילוקי דעות בנושא ייעול ומפני שאנשים מפחדים משינויים. נערך בתאריך ינואר 22 - על-ידי Nino ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם ינואר 23 שיתוף פורסם ינואר 23 נתת פה די הרבה נימוקים ושיכנועים ודי שכנעת אותי וההצעה גם נראית טוב אבל הבעיה היחידה בהצעה הזאת היא דבר אחד פשוט שנגיד ומשתמש כלשהו עשה 3000 קרבות וקיבל ב3000 קרבות האלו הרבה טבעות ותיבות פלטינום וזאת הייתה לו חרישה מאוד רווחית ואז הוא עושה עוד 1500 קרבות ולא קיבל כלום אז זה הגיוני שהוא לא קיבל כלום כי ב3000 קרבות הקודמים הוא קיבל המון ואז ברגע שהמערכת נותנת לו חפץ רנדומלי נדיר על זה שהוא לא קיבל ב1500 האלו כלום הוא מרוויח משהו שהוא לא היה אמור כי הוא הרוויח כבר מספיק אז תחשוב על זה,ותן לי רעיון שיכפר על החיסרון הזה ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 197 פורסם ינואר 23 שיתוף פורסם ינואר 23 קודם כל, הצעה נחמדה. כדאי לדעתי להראות את מספר הקרבות שנשאר עד לקבלת הפרס במקום בולט כדי לעודד עשיית קרבות. בנוסף, כדאי להוסיף אלמנט איפוס נוסף כדי שקרבות בודדים על פני חודשים לא יקבלו את האפקט, שנועד לשחקנים שמשקיעים. לפני 4 שעות jkk כתב: 3000 קרבות וקיבל ב3000 קרבות האלו הרבה טבעות ותיבות פלטינום וזאת הייתה לו חרישה מאוד רווחית ואז הוא עושה עוד 1500 קרבות ולא קיבל כלום אז זה הגיוני שהוא לא קיבל כלום כי ב3000 קרבות הקודמים הוא קיבל המון ואז ברגע שהמערכת נותנת לו חפץ רנדומלי נדיר על זה שהוא לא קיבל ב1500 האלו כלום הוא מרוויח משהו שהוא לא היה אמור זה שטויות מוחלטות, אם יצא לי טבעת בקרב זה לא מוריד את הסיכוי לטבעת בקרב הבא. זה כמו להגיד שלא הוגן שיצא למישהו חפצים בקרבות שדה אם יש לו הרבה נכחדים. מה הקשר? מה ששלך שלך, מה שבשדה בשדה, והסיכויים לא עולים או יורדים בגלל מערכת שתפצה את מי שלא מוצא במשך יותר זמן מהרגיל, אלא תאזן את הדברים בין מי שמוצא למי שלא. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם ינואר 23 שיתוף פורסם ינואר 23 לא אמרתי שזה לא הוגן שמישהו יקבל הרבה בקרבות שדה אמרתי למה שמי שקיבל כבר מלא דברים ורק עכשיו לא מקבל אז יקבל עוד חפצים כי עכשיו הוא לא קיבל כלום ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Nino 19 פורסם ינואר 23 מחבר שיתוף פורסם ינואר 23 לפני 10 שעות jkk כתב: נתת פה די הרבה נימוקים ושיכנועים ודי שכנעת אותי וההצעה גם נראית טוב אבל הבעיה היחידה בהצעה הזאת היא דבר אחד פשוט שנגיד ומשתמש כלשהו עשה 3000 קרבות וקיבל ב3000 קרבות האלו הרבה טבעות ותיבות פלטינום וזאת הייתה לו חרישה מאוד רווחית ואז הוא עושה עוד 1500 קרבות ולא קיבל כלום אז זה הגיוני שהוא לא קיבל כלום כי ב3000 קרבות הקודמים הוא קיבל המון ואז ברגע שהמערכת נותנת לו חפץ רנדומלי נדיר על זה שהוא לא קיבל ב1500 האלו כלום הוא מרוויח משהו שהוא לא היה אמור כי הוא הרוויח כבר מספיק אז תחשוב על זה,ותן לי רעיון שיכפר על החיסרון הזה אני לא חושב שמה שהוא קיבל בעבר אמור להשפיע על רצף הקרבות העתידי שלו, אם הוא קיבל פרס במדד הקרבות אז המדד יתאפס וזו הסיבה שזה מאוזן. הייתי מסכים איתך אם בנוסף לחפץ שמצא המדד לא מתאפס. תודה רבה לך על התגובה וכמובן שאתה מוזמן להביע את דעתך אם היא נגד 🙂 לפני 5 שעות eri כתב: קודם כל, הצעה נחמדה. כדאי לדעתי להראות את מספר הקרבות שנשאר עד לקבלת הפרס במקום בולט כדי לעודד עשיית קרבות. בנוסף, כדאי להוסיף אלמנט איפוס נוסף כדי שקרבות בודדים על פני חודשים לא יקבלו את האפקט, שנועד לשחקנים שמשקיעים. זה שטויות מוחלטות, אם יצא לי טבעת בקרב זה לא מוריד את הסיכוי לטבעת בקרב הבא. זה כמו להגיד שלא הוגן שיצא למישהו חפצים בקרבות שדה אם יש לו הרבה נכחדים. מה הקשר? מה ששלך שלך, מה שבשדה בשדה, והסיכויים לא עולים או יורדים בגלל מערכת שתפצה את מי שלא מוצא במשך יותר זמן מהרגיל, אלא תאזן את הדברים בין מי שמוצא למי שלא. מסכים לגמרי, כשהצעתי את ההצעה דמיינתי את זה במקום בולט בדף הקרבות אך לא ציינתי זאת, תודה רבה על ההוספה. ואני חושב שאתה צודק בנוגע לאלמנט איפוס נוסף, אני אישית הייתי ממליץ על האיפוס הקיים בשעה 00:00. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 347 פורסם ינואר 23 שיתוף פורסם ינואר 23 ראשית, כשמציעים הצעה הנוגעת לכלכלת המשחק צריך להסתכל על המאקרו ולא על המיקרו, ההצעה אומנם נראית טוב על הנייר אך תפגע בערך החפצים ללא תלות בהקלת הקושי להתקדם לשחקן הממוצע. נתחיל עם הטענה הראשונה, במידה ויש צורך לשנות את הסיכויים למצוא חפצים אני מאמין שיעשו זאת ובנוסף לכך, במידה ויש ימים שלא מצאת חפץ ב1500 קרבות(לפי דוגמתך) אז יש ימים שאתה תמצא 2 טבעות ב500 קרבות, בסופו של דבר השיטה הכי יעילה להעריך את כמות החפצים שמשתמש יקבל בX קרבות היא באמצעות הסתברות וסיכויים. שנית, אפשרויות כמו בית הרבייה והזהבת פוקימונים הן תורמות לכלכלת המשחק מכיוון שהן "מוחקות" זהב וכסף לשחקן(כלומר הזהב והכסף נעלמים ולא עוברים בין שחקנים, מה שמשאיר אותם בשוק), למה זה טוב? במידה ושחקנים יהיו עם הרבה זהב המחירים יעלו ולפי דעתי צריך לבצע עוד מהלכים התומכים במחיקת זהב וכסף לשחקנים בניגוד להצעה. לסיכום, לדעתי, לא בכל הזדמנות שאפשר להקל על השחקן כדאי לעשות זאת אלא למצוא את האיזון, כרגע לפי דעתי אני מנוגד לבסיס הרעיוני בהצעה ולכן אני נגד. חשוב לציין שטוב לראות שאתה מציע רעיונות והצעות איך לשפר את המשחק ותמיד טוב לשאוף לשינוי, גם לטובה וגם לרעה מכיוון שככה אנו משפרים את המשחק ואף את עצמנו. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם ינואר 25 שיתוף פורסם ינואר 25 (נערך) לפני ב-23.1.2025 ב 7:22 PM Nino כתב: אני לא חושב שמה שהוא קיבל בעבר אמור להשפיע על רצף הקרבות העתידי שלו, אם הוא קיבל פרס במדד הקרבות אז המדד יתאפס וזו הסיבה שזה מאוזן. הייתי מסכים איתך אם בנוסף לחפץ שמצא המדד לא מתאפס. תודה רבה לך על התגובה וכמובן שאתה מוזמן להביע את דעתך אם היא נגד 🙂 מסכים לגמרי, כשהצעתי את ההצעה דמיינתי את זה במקום בולט בדף הקרבות אך לא ציינתי זאת, תודה רבה על ההוספה. ואני חושב שאתה צודק בנוגע לאלמנט איפוס נוסף, אני אישית הייתי ממליץ על האיפוס הקיים בשעה 00:00. אני אכן ראיתי את העניין שזה מתאפס כל פעם אבל הכוונה במה שאמרתי זה שאם במשך הרבה מאוד קרבות הוא קיבל כמויות של טבעות וחפצים אגדיים ונדירים ואז פתאום הוא עושה 1500 קרבות והוא לא מקבל כאלו אז למה שהוא יקבל חפץ מתנה בגלל שב1500 בודדים מתוך כל הקרבות שהוא עשה הוא לא קיבל למרות שלפני זה הוא קיבל כמויות אין שום סיבה לזה נערך בתאריך ינואר 25 - על-ידי jkk ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 197 פורסם ינואר 26 שיתוף פורסם ינואר 26 בקלות אפשר לשנות את המספר לאיזה 5000-7500 או משהו ושזה יהיה פרס ניחומים לאנשים חסרי מזל. להביא משהו קטן פעם בהמון זמן לא יזיק לא לכלכלת המשחק ולא לקנאה במזליסטים... 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 62 פורסם ינואר 27 שיתוף פורסם ינואר 27 לפני 10 שעות eri כתב: בקלות אפשר לשנות את המספר לאיזה 5000-7500 או משהו ושזה יהיה פרס ניחומים לאנשים חסרי מזל. להביא משהו קטן פעם בהמון זמן לא יזיק לא לכלכלת המשחק ולא לקנאה במזליסטים... לא מקנא בשם שלי אבל למה לרדת אליו מסכן ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם ינואר 28 שיתוף פורסם ינואר 28 לפני ב-27.1.2025 ב 1:21 AM eri כתב: בקלות אפשר לשנות את המספר לאיזה 5000-7500 או משהו ושזה יהיה פרס ניחומים לאנשים חסרי מזל. להביא משהו קטן פעם בהמון זמן לא יזיק לא לכלכלת המשחק ולא לקנאה במזליסטים... לזה אין בעיה אבל 1500 לא מצדיק את זה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 21 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 (נערך) לדעת השחקן הממוצע זה הצעה טובה, לדעת חרשנים זה משנה את כללי המשחק. מי שחשרש יודע שהוא מסתכן בלא לקבל כלום או לקבל דברים שווים וכל הריגוש במשחק הוא שהתלות במזל זה מה שיעוזר לך להתקדם נערך בתאריך ינואר 29 - על-ידי FireTitan ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
jkk 65 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 לפני 5 שעות FireTitan כתב: לדעת השחקן הממוצע זה הצעה טובה, לדעת חרשנים זה משנה את כללי המשחק. מי שחשרש יודע שהוא מסתכן בלא לקבל כלום או לקבל דברים שווים וכל הריגוש במשחק הוא שהתלות במזל זה מה שיעוזר לך להתקדם גם אני מסכים אבל לדעתי אם למישהו יש מזל שאחרי 5000 קרבות הוא לא קיבל כלום אז אפשר לתת לו איזה משהו אבל לא משהו מוגזם 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פו הgoat 2 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 היי אני יותר ממסכים אם eri שבמקום שמי שלא מוצא בזמן ארוך יותר זה לא אומר שמגיע לו לקבל אלה שהמערכת עצמה תביא ותאזן את הדברים יותר ואני אומר את זה חד משמעית שאני לא מצאתי ב20000 לפני חודש טבעת לא חפץ נדיר אם הייתי מקבל אז מזה מזל לקבל טבעת לא מלהיב יותר ואני יכול לקבל טבעת גם אם לא מצאתי יותר חוץ מזה לעשות את זה בהגרלה לדעתי יותר רע מישהו לא קיבל 1500 יכול לקבל טבעת לעומת מישהו אחר שמקבל מפתח לא אופר אדיף ששניהם לא יקבלו גם אז אנשים שלא יחרשו ויעשו קרבות יבינו שהרבה יותר קל למצוא טבעת וכולם מוצים וירצו גם הצעה בינונית אבל בכלל לא התפלה אם לא תיכנס למשחק !! 🤔 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 21 פורסם ינואר 29 שיתוף פורסם ינואר 29 לפני 13 שעות jkk כתב: גם אני מסכים אבל לדעתי אם למישהו יש מזל שאחרי 5000 קרבות הוא לא קיבל כלום אז אפשר לתת לו איזה משהו אבל לא משהו מוגזם אז אולי אחרי הרבה יותר קרבות מ1500 כי זה באמת כלום יחסית לכמות שאנשים עושים ביום בד"כ ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 197 פורסם ינואר 30 שיתוף פורסם ינואר 30 (נערך) לפני ב-22.1.2025 ב 11:34 PM Nino כתב: פרטי ההצעה : הוספת פונקציית "רחמים" בקרבות - כל מספר קרבות קבוע לדוגמה: 1500 ובמידה ולא מצאת חפץ נדיר - תקבל חפץ רנדומאלי נדיר (מפתח זהב/תיבת זהב/תיבת פלטינום/טבעות וכדומה). במידה ומצאת חפץ בתוך מדד הקרבות המדד יתאפס. כמובן שניתן לקחת את רעיון ההצעה ולעשות משהו דומה ליתר ביטחון. כדי שאם מישהו בטעות, במקרה, בשגגה, חוסר תשומת לב, כוונה, סטיגמה, נגטיביות קוגניטיבית להצעות בפורום או כל סיבה אחרת לא קלט שכל המספרים ואפילו הקונספט עצמו הם רק דוגמה לצורך הסבר והמחשה בלבד, ובטעות, במקרה, בשגגה ובכל השאר התמקד אולי... טיפ טיפה קצת יותר מדי ב1500 המסכן ההוא ובפרטים מדויקים בכלל... וכמו שHawks אמר, למצוא דברים זה עניין של סיכוי. לא למצוא דברים זה עניין של באסה ויאוש תהומי מחרישה ארוכה וחסרת תכלית. המספר יכול להיות כל כך גבוה, שהסבירות שאשכרה תקבלו משהו היא 0.0000000001, וההצעה צריכה להתקבל כדי לתקן את הסיכוי הפצפון הזה שלנצח לא תמצא שום דבר. זה לא סיכוי ששווה להתאמץ לתקן? מי אני או אתם שנחליט על זה? אני לא רואה סיבה שההצעה הזאת או הצעות בכלל יידחו בגלל שיש אנשים שאוהבים להגיד לא. אני לא רוצה לגרור את זה לוויכוח. שיהיה ברור, אני אהנה מאוד אם יהיה פה דיבייט מטורף שלא מוביל לכלום חוץ מפריקת לחצים. אבל זה לא מקדם. זה לא יעזור. זה אפילו לא הגיוני בכלל בהרבה מקרים. אז תקראו את ההצעות שאתם מגיבים עליהן בעיון, תפרידו בין דברים שוליים לחלקים ששווה להתמקד בהם, ובתקווה הפורום יהיה פורה ומלא ברעיונות טובים. נערך בתאריך ינואר 30 - על-ידי eri 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.