מעבר לתוכן

שיעור חשבון (ערך טבעות)

Nino

הודעות מומלצות

שלום לכל התלמידים החדשים, אני המורה לחשבון והיום נלמד פעולות + ו -

שוק הליגה הינו שוק הפכפך (בדרכ המחירים עולים) אך נכון ליום פתיחת אשכול זה מחירי הטבעות הינם:

- טבעת רגילה 85-100

- טבעת התקפה מיוחדת/התקפה 90-100

- טבעת מהירות 125-130

- טבעת יהלום 200-225 (יש שיחלקו)

- טבעת אבן ספיר 215-225 (יש שיחלקו)

- טבעת אבן אודם 225-285 (יש שיחלקו)

* חשוב לציין שהמחירים עלו דראסטית לאחרונה וכנראה שישובו למחירם הרגיל בקרוב.

כעת לאחר שעברנו על מחירי הטבעות נעשה תרגול - מה עדיף טבעת אודם או 3 טבעות התקפה?

להלן החישוב: טבעת אודם מקנה: 3 התקפה מיוחדת + 2 מהירות. כעת נחשב זאת במספרים (3 סטאטים של התקפה מ = 50*3) + (2 סטאטים של מהירות = 125 לכל הפחות) לכן = 275

עם זאת, כאשר אנו שמים טבעת על נכחד/טיטאן טבעת אנו צריכים לשלם 25 זהב כאשר שמים טבעת מיוחדת אנו מרוויחים 5 סטאטים במקום 2. משמע - לשים טבעת רגילה (2 סטאטים) 12.5 זהב לכל סטאט, לשים טבעת מיוחדת (5 סטאטים) 5 זהב לכל סטאט.

לכן נוסיף את הרווח שקיבלנו לטבעת האודם 5*3 = 15.

לכן יוצא שערך הטבעת אבן האודם בזהב שווה 290

ערך 3 טבעות התקפה: 90*3=270 (גם פה לכל הפחות)

*הערה: ישנו תיקון חשוב בתגובות לאשכול שנכתב ע"י "eri")

290 (אודם) -270 (3 התקפה) = 20

מסקנה: אודם שווה 20 זהב יותר מ3 טבעות התקפה.

תודה על הקשב שלכם תלמידיי היקרים.

נ.ב.

להלן קופונים מטעם צוות המשחק, הקופון הראשון מציע המרה של 3 טבעות רגילות לטבעת אחת (המון מאמנים בחרו להשתמש בקופון זה)

image.png.cb9a8aa0de0371824bca00dbfec45f84.png

נערך בתאריך - על-ידי Nino
  • תודה! 1
  • מבולבל 1
  • שווה 1
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי, תודה רבה על האשכול😄 לדעתי הקופונים כבר עברו והיית צריך להזכיר זאת. נשמח לראות ממך עוד אשכולות מגניבים!😌

נערך בתאריך - על-ידי מאזליסט 21
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה sigmaman58 כתב:

עדין לא הבנתי איך מצאתה את X

ממש השתדלתי להימנע מלהגדיר X

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היו בעיות בחישוב, תקן אותי אם אני טועה.

90 לטבעת התקפה, 3 התקפה = 135 זהב

125 לטבעת מהירות.

125+135=260

בנוסף, לשים טבעת עולה 10 או 25.

[10 (מהירות) + 15 (התקפה וחצי) פחות 10 (טבעת אודם) = 15 רווח בזהב.]

260+15=275, זה המחיר המינימלי.

[25 (מהירות) + 37.5 (התקפה וחצי) פחות 25 (טבעת אודם) = 37.5 רווח בזהב.]

260+37.5=297.5, זה המחיר המינימלי כשלשים טבעת עולה 25.

אם רצית לדבוק בערך מינימלי אז 1 התקפה שווה 45, והמחיר לשימוש בטבעת הוא 10. אתה צריך להחליט לפי אילו ערכים אתה עובד.

את הערך היוצא ממחיר זול יותר לשימוש צריך לחשב לפי ההפרש בין המחיר שאתה משלם על שימוש בטבעת אודם למחיר של שימוש בטבעות רגילות כדי להשיג את אותו האפקט.

———————

הערכים ששנינו חישבנו הם הערך של טבעת עבור מישהו שרוצה להשתמש בה, ולכן נכון שהוא ירצה להוריד את המחירים. אבל מה לגבי המוכרים?

המחירים מושפעים מאינטרסים של המוכר והקונה. מוגזם לצפות שנחשב את זה, אבל בכל זאת כדאי להזכיר ש...

1. יכול להיות שהמחירים שהבאת, המחירים הבסיסיים שעבדנו איתם, הם תוצאה של ערך הטבעת לאחר שהופחת בגלל מחיר השימוש?

2. יכול להיות שהמחירים עולים בגלל שההיצע של טבעות קטן מהביקוש?

3. יכול להיות שאת מחיר טבעת האודם צריך להוריד כי היא מוסיפה שני סטאטים שונים, כשלא תמיד רוצים את שניהם?

4. יכול להיות שאת מחיר טבעת האודם צריך להעלות, כי בלעדיה אי אפשר להגיע ל5004?

קל להגיד שצריך להגיע לפשרה ולעשות חישובים ארוכים, אבל בסופו של דבר יש פה 2 אנשים, ולא רק אדם מול מחשב.

יש הרבה דברים שמשפיעים על המחירים, בין אם מדויקים ומחושבים או כאלו שתלויים ברווח אישי וחמדנות. כך שהמחירים תמיד יהיו מעט גמישים, למרות הכל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות eri כתב:

היו בעיות בחישוב, תקן אותי אם אני טועה.

90 לטבעת התקפה, 3 התקפה = 135 זהב

125 לטבעת מהירות.

125+135=260

בנוסף, לשים טבעת עולה 10 או 25.

[10 (מהירות) + 15 (התקפה וחצי) פחות 10 (טבעת אודם) = 15 רווח בזהב.]

260+15=275, זה המחיר המינימלי.

[25 (מהירות) + 37.5 (התקפה וחצי) פחות 25 (טבעת אודם) = 37.5 רווח בזהב.]

260+37.5=297.5, זה המחיר המינימלי כשלשים טבעת עולה 25.

אם רצית לדבוק בערך מינימלי אז 1 התקפה שווה 45, והמחיר לשימוש בטבעת הוא 10. אתה צריך להחליט לפי אילו ערכים אתה עובד.

את הערך היוצא ממחיר זול יותר לשימוש צריך לחשב לפי ההפרש בין המחיר שאתה משלם על שימוש בטבעת אודם למחיר של שימוש בטבעות רגילות כדי להשיג את אותו האפקט.

———————

הערכים ששנינו חישבנו הם הערך של טבעת עבור מישהו שרוצה להשתמש בה, ולכן נכון שהוא ירצה להוריד את המחירים. אבל מה לגבי המוכרים?

המחירים מושפעים מאינטרסים של המוכר והקונה. מוגזם לצפות שנחשב את זה, אבל בכל זאת כדאי להזכיר ש...

1. יכול להיות שהמחירים שהבאת, המחירים הבסיסיים שעבדנו איתם, הם תוצאה של ערך הטבעת לאחר שהופחת בגלל מחיר השימוש?

2. יכול להיות שהמחירים עולים בגלל שההיצע של טבעות קטן מהביקוש?

3. יכול להיות שאת מחיר טבעת האודם צריך להוריד כי היא מוסיפה שני סטאטים שונים, כשלא תמיד רוצים את שניהם?

4. יכול להיות שאת מחיר טבעת האודם צריך להעלות, כי בלעדיה אי אפשר להגיע ל5004?

קל להגיד שצריך להגיע לפשרה ולעשות חישובים ארוכים, אבל בסופו של דבר יש פה 2 אנשים, ולא רק אדם מול מחשב.

יש הרבה דברים שמשפיעים על המחירים, בין אם מדויקים ומחושבים או כאלו שתלויים ברווח אישי וחמדנות. כך שהמחירים תמיד יהיו מעט גמישים, למרות הכל.

ראשית כל אני מסכים איתך על הרוב המוחלט של הדברים שאמרת, בהתחלה לא הבנתי איך יצא לך 135 זהב ל3 התקפה אבל אז הבנתי את הטעות, תודה רבה לך על התיקון.

עם זאת אני רוצה לציין שגם אם דבקים בערך המינימלי אני לא חושב שיש מקום לשיקול לשים טבעת על נדירות של פחות מנכחד - בסופו של דבר לא באתי לכתוב מדריך מפורט אבל עדיין הוא פונה לקהל השחקנים החדשים, כך שהם לא יתחילו בלהשקיע באגדי/מגה,

לכן זה אמור להעלות את ערך הטבעת בחישוב. (רואה שגם ציינת את זה)

המסקנה שלך טובה יותר משלי וגם תומכת בתשובה לשאלת ה"תרגול".

---------

בנוגע לשיקולים שהעלת אני לא רציתי לרדת לפרטים האלו, אני רציתי להציג באופן מאוד אובייקטיבי את ערך הטבעות אשר מסתמך על ערך הטבעות הרגילות. כמובן גם שהמחירים מאוד משתנים אבל בסופו של דבר כאשר מחשבים את ערך הטבעות המיוחדות

בהשוואה לערך הטבעות הרגילות ולוקחים בחשבון את עמלת ההשקעה זה אמור להיות אותו היחס.

1. כפי שציינתי בסופו של דבר צריך לחשב את ערך הרגילות + ערך העמלה/שימוש על מנת להסיק את מחיר הטבעת המיוחדת (יש מצב שלא הבנתי את הנקודה)

2. יכול להיות מאוד, אך היחס אמור להיות זהה. (כפי שאמרתי בכוכבית - * חשוב לציין שהמחירים עלו דראסטית לאחרונה וכנראה שישובו למחירם הרגיל בקרוב.)

3. גם זה נוגע באופן האובייקטיבי - כמה הטבעת שווה בהסתמך על שווי מהירות ושווי התקפה. עם זאת - זו מיוחדות הטבעת...

4. דווקא על הטיעון הזה אני לא מסכים, כיוון שזו השקעה חד פעמית ונדיר שבכלל מאמנים מגיעים למעמד הזה - לכן זה מקרה מיוחד שלא חושב שיש לו מקום להשפיע. (דעה אישית)

לסיכום אני מאוד מעריך את התגובה שלך, היא עניינית מאוד והביאה לתיקון חשוב. מודה לך על הזמן שהשקעת.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...