shukush202 411 פורסם ינואר 18 שיתוף פורסם ינואר 18 אני מניח שכולנו, כולל אני, שכחנו מאותו אשכול נידח בו ביקשתי מכם לתת לי רעיונות לצייר על רקע מסויים, ואני אוסיף אותם בשביל הכיף. אז נזכרתי בזה באחד מהימים של חופש חנוכה, והתיישבתי לצייר את ארבעת הרעיונות הראשונים שהיו שם. אחד היה דרדסבא, השני אדם עטוי ברדס, השלישי פטרונוס ארנב רודף אחרי סוהרסן, והרביעי דרקון מים. אז עשיתי את אלה וזו התוצאה: מוזמנים לכתוב לי עוד דברים להוסיף לציור, אני אבחר את האלה הכי איכותיים! בהצלחה! 4 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 126 פורסם ינואר 19 שיתוף פורסם ינואר 19 ווואוווו איזה ציור מהמם! מטורף אחי🙂 אני מציע להוסיף את הכובע של לופי 😌👒 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 38 פורסם ינואר 20 שיתוף פורסם ינואר 20 אהבתי ממש ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 197 פורסם ינואר 20 שיתוף פורסם ינואר 20 ענק מחזיק בפסגה של הר נסיכה בסגנון דיסני עם לבוש שחור שנראה רע, לא ממש משנה באיזה סגנון. גמד רוכב על צפרדע ומנופף בגרב איש שמן אוכל נקניק בית חב"ד, או לפחות דוכן קטן. אביר בשריון תלוי כמו בובה על חוטים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 411 פורסם ינואר 20 מחבר שיתוף פורסם ינואר 20 לפני 10 שעות eri כתב: ענק מחזיק בפסגה של הר נסיכה בסגנון דיסני עם לבוש שחור שנראה רע, לא ממש משנה באיזה סגנון. גמד רוכב על צפרדע ומנופף בגרב איש שמן אוכל נקניק בית חב"ד, או לפחות דוכן קטן. אביר בשריון תלוי כמו בובה על חוטים תבחר אחד 😆 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 197 פורסם ינואר 20 שיתוף פורסם ינואר 20 לא אתה זה שאמור לבחור? רק הצעתי דברים מעניינים... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 411 פורסם ינואר 20 מחבר שיתוף פורסם ינואר 20 לפני 4 דקות eri כתב: לא אתה זה שאמור לבחור? רק הצעתי דברים מעניינים... לא, כל אחד אמור להציע אחד ומתוכם אני אמור לבחור 🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 914 פורסם ינואר 21 שיתוף פורסם ינואר 21 שטן כותב בקולמוס על קלף ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 197 פורסם ינואר 21 שיתוף פורסם ינואר 21 גמד... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.