פורסם ינואר 18, 20251 שנה הכל בצחוק שוקי אל תיקח ללב חברים וחברות היום אני עומד לעשות את האשכול הכי חשוב והכי חיוני שכתבתי בחיי. היום אני סוף כל סוף אגשים את חלומי לרדת על שוקי. למה אתם שואלים כי הוא ביקש (אשכול על עצמו) כאילו שאתה שואל מישהו "תן לי רעיון לאשכול" והוא אומר לך "אני". זה נותן לי וויב רק של דבר אחד: אז שוקי/שוקו החרידי והחולה על בילי אייליש שזה כבר לא הולך ביחד. ליטרלי משקיע 1600 שקל על טאבלט ציור אבל לא 30$ על תוכנה שתצייר כמו שצריך, אין פלא שכל מה שאתה עושה זה ליין ארט וצביעה חצי קלאצ'. מסתובב לי פה עם תמונת פרופיל של דמבו שריר אבל מסתיר את הפנים בשיט הזה של דיסקורד. גורם לי לעשות אשכול שירה בתחרות שאין בא אפילו אופציה לעשות את זה. והכי גרוע! הוא קטין. אני יודע שזה היה אשכול קצר אבל אין לי יותר מדי מה לומר על שוקי כי אחלה שוקי
פורסם ינואר 18, 20251 שנה אני מתלבט אם להיעלב או לא, כי מצד אחד, ביקשתי אשכול עליי, וקיבלתי השמצות, מצד שני, היו ממש קצת השמצות... לדעתי אני אשמח, כי אמממ, לאדע, אני מניח שאני אדם כלכך חיובי שאני לא ניתן לירידה מדי...? צפה נקמה Tho
פורסם ינואר 19, 20251 שנה מחבר שוקי הכל אמור להיות בצחוק, מנסה להיות מעת שנון וגם כן מעביר זמן במגדל לפני 6 שעות shukush202 כתב: אני מתלבט אם להיעלב או לא, כי מצד אחד, ביקשתי אשכול עליי, וקיבלתי השמצות, מצד שני, היו ממש קצת השמצות... לדעתי אני אשמח, כי אמממ, לאדע, אני מניח שאני אדם כלכך חיובי שאני לא ניתן לירידה מדי...? צפה נקמה Tho
פורסם ינואר 20, 20251 שנה אני יכול לרדת על שוקי בלי סוף: הרי שהראשי תיבות של שוקי אומרים: שקשוקה וגם קטין יותר. אין לי מושג מה כתבתי פה- אבל הנה לך @shukush202!! תיעלב כמו שצריך.
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.