Nino 19 פורסם ינואר 15 שיתוף פורסם ינואר 15 (נערך) שם במשחק: Nino קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=Nino הנושא המדובר: יצא ללא מעט שחקנים לשחרר בטעות פוקימון מהבית, בינהם אני. כאשר ישנם 2 פוקימונים שכמעט זהים בתוך הבית ניתן להתבלבל ולבחור לשחרר את מי שלא רציתם תחילה. יצא להמון שחקנים לשחרר פוקימונים ברמת נדירות גבוהה מאוד שהשקיעו עליהם רבות. המצב היום: כיום ישנה מערכת למניעת שחרור לא רצוני של פוקימון, עם זאת כפי שהסברתי קודם עדיין קיימים בלבולים וטעויות שהצוות לא מעוניין להתעסק בהם ובצדק. יש משהו נכון בלתת אחריות (נושא אחר:לפי חוקי המשחק בנוגע לעסקאות כמעט ואין אחריות על המוכר/הקונה כך שבעצם לא ניתן לבצע משא ומתן כפי שצריך בסופו של דבר) אך עם זאת אני חושב שניתן לייעל את המערכת ולגרום למזעור המקרים האלו. כיצד: לדעתי אפשר להיפטר לגמרי מהמערכת הקיימת ואפילו להשאיר רק את המערכת שמוצעת - פשוט מאוד כאשר הולכים ל"ניהול פוקימון" שתהיה האפשרות "נעל פוקימון" וכך בעצם כאשר הפוקימון יהיה בבית במקום ריבוע לבן (סימון הפוקימון לשחרור) יופיע ריבוע אדום. בנוסף ליתרון שציינתי, כיום שיטה מאוד נפוצה היא להתקדמות בליג פאס היא ללכוד פוקימונים שאתה צריך למשימות וכאשר עושים זאת עם מאסטר זה מתבצע במהירות רבה. לכן אם תשאר רק ההצעה שלי לא יצטרכו בכל פעם לכתוב את שם המשתמש בשחרור הפוקימון וזה יחסוך זמן יקר. תודה לכם על הקשב צדיקים 🙂 נערך בתאריך ינואר 15 - על-ידי Nino הוספת דרישות פתיחת אשכול הצעה 2 2 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 21 פורסם ינואר 16 שיתוף פורסם ינואר 16 מישהו היה צריך להגיד את זה 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
arielC 26 פורסם ינואר 16 שיתוף פורסם ינואר 16 😮😮 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט 21 62 פורסם ינואר 16 שיתוף פורסם ינואר 16 (נערך) אני מאחל לך בהצלחה אם זה מה שאתה רוצה, אני לא יודע איך להביע על זה דעה לדעתי השם מספיק. אבל בכל זאת בהצלחה, נשמח לראות עוד רעיונות ממך ואשכולות🙂 נערך בתאריך ינואר 16 - על-ידי מאזליסט 21 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Nino 19 פורסם ינואר 16 מחבר שיתוף פורסם ינואר 16 לפני 11 שעות מאזליסט 21 כתב: אני מאחל לך בהצלחה אם זה מה שאתה רוצה, אני לא יודע איך להביע על זה דעה לדעתי השם מספיק. אבל בכל זאת בהצלחה, נשמח לראות עוד רעיונות ממך ואשכולות🙂 איזה מלך אתה❤️ 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.