מעבר לתוכן

ראיון עם האחד והיחיד👀

הודעות מומלצות

ראיון עם האחד והיחיד @גילעד

שאלות:

Screenshot_20250115_201653_Brave.thumb.jpg.ffe162318e7fbf3d89b6baa154f2dd44.jpg

1.כמה זמן אתה משחק בליגת הפוקימונים?

תשובה:היום בדיוק חלפו 4 שנים ו8 חודשים🥳

Screenshot_20250115_202018_Brave.thumb.jpg.b978875f25041dfb1a66b24ed6e585f9.jpg

2.מה הוביל עליך לקחת את התפקיד של המפקח ואחראי פורום?

תשובה: מאז ומעולם שאפתי לתרום יותר למשחק ולפורום, וגם חשבתי שאני מתאים לתפקיד. כמו כן אני נהנה לעזור לאנשים כאשר יש להם שאלה או שהם נתקלים בבעיה כלשהי. בכל דבר שאני עושה אני שואף להגיע לתוצאה הטובה ביותר, גם כאשר מדובר בתפקיד בצוות אני שואף להתקדם בדרגות. דרגה יותר גבוהה משמעותה יותר אחריות ויותר יכולת לפעול ולהוביל שינויים ושיפורים.

Screenshot_20250115_202245_Discord.thumb.jpg.fb6328046b641cb2a6c962dbf7c33e10.jpg

3.מה לדעתך התרומה הכי גדולה שנתת לליגה?

תשובה:אני לא יכול להצביע על משהו ספציפי. במהלך השנים שאני בצוות יזמתי הרבה דברים ולקחתי חלק בהחלטות רבות יחד עם חברי הצוות האחרים. השאיפה היא כל הזמן לשפר את הפורום והמשחק תוך עזרה לשחקנים, שמירה על אווירה נעימה והקשבה לרצונות השחקנים כך שכולם ייהנו להמשיך ולקחת חלק במשחק ולהיות שייכים לקהילה שלנו.

Screenshot_20250115_202723_Chrome.jpg.bbe14322cccd1c9bc1d27897d428ff30.jpg

4.אילו שינויים או שיפורים היית רוצה לראות בעתיד בפורום ובמשחק?

תשובה:אני לא חושב שיש מה לשפר ברמה הטכנית (כמובן שכל הזמן נכנסים עדכונים חדשים למשחק באופן שוטף), כאשר אני חושב שיש צורך לשנות משהו אני אדאג להעלות את הדבר מול הגורמים הרלוונטים. אני כן מקווה שכמות השחקנים הפעילים במשחק ובפורום תגדל. הצוות משקיע הרבה מזמנו למען השחקנים והמשחק, ואנחנו רוצים שכמה שיותר אנשים יהנו מכך.

Screenshot_20250115_203041_Chrome.thumb.jpg.52e9019d76cec4282b4d27e1a73941f0.jpg

5.מה גרם לך להגיע למשחקים של פוקימונים? וכמה זמן אתה בתחום?

תשובה: אני בתחום הפוקימונים 4 שנים ו8 חודשים, שזה כאמור הזמן שעבר מאז שנרשמתי. באותו יום נתקלנו במקרה בסדרה פוקימון בטלויזיה, ראיתי כמה פרקים וישר לאחר מכן הלכתי למחשב וחיפשתי משחקים בנושא. מצאתי את הליגה, והשאר היסטוריה. מעניין איפה הייתי היום אם הדברים היו מתגלגלים אחרת😆

Screenshot_20250115_203252_Chrome.jpg.20a0998056b6e7a8716febd9fc368a43.jpg

6.האם נתקעת במצב שלא ידעת מה לעשות בפורום או במשחק?

תשובה:אני תמיד משתדל לעשות כמיטב יכולתי, לא הכל אני יכול לתקן, במקרים כאלו אני פונה למי שכן יכול.

Ash_Caterpie.png.b2e3ddb43e781a1093996c925cadd37c.png

7.מהי לדעתך החשיבות של הפורום לליגה? ואיך הוא תורם לקהילה?

תשובה: הפורום מאפשר לשחקנים לקחת חלק בפעילות מסוג שונה. לא רק לעשות קרבות, לשפר את השישיה ולנסות להיות המאמן החזק ביותר- אלא גם ליצור תכנים ערכיים, לשתף אחרים בדברים ולקחת חלק בדיונים על נושאים מגוונים. בנוסף, הצוות פותח תחרויות מסוגים שונים בהן השחקנים יכולים להתנסות בדברים שלא יוצא להם לעשות במקום אחר. אני חושב שלקחת חלק בפורום ולא רק במשחק מגדיל משמעותית את החוויה של להיות חלק מליגת הפוקימונים.

Screenshot_20250115_204456_Chrome.jpg.b6d55e586f4bb47ff8fb3acc242f22f4.jpg.

8.יש לך טיפים לשחקנים מתחילים שרוצים להתחיל לשחק?

תשובה: הטיפ החשוב ביותר הוא לא להסס לשאול שאלות. כל התחלה היא קשה, בעיקר כשמגיעים למקום חדש והגיוני שהרבה דברים לא יראו ברורים בהתחלה. אני מציע לא לוותר ישר אלא להתמיד במשחק ומהר מאוד תשתפרו ואף תוכלו לעזור בעצמכם לאחרים. אם באמת תתמידו ותתחברו הרבה, תכירו הרבה חברים חדשים שאומנם אולי לא יצא לכם לפגוש, אבל גם בדרך זו יכולים להיווצר קשרים ארוכי טווח עם אנשים.

דעה אישית שלי:

גילעד חבר צוות ואחראי פורום מעולה, עוזר לי בכל שאלה ובכל דבר. הוא בן אדם טוב, קצת מפחיד לפעמים אבל בכללי בן אדם השראה. אני חושב שהוא הכי לוקח את התפקיד בטוב ומעריך אותו על זה, תודה רבה גילעד🙏

אז זהו חברים להיום🔥 @גילעד עזר לי מאוד לספק לכם תוכן מיוחד ומושקע. אם תרצו אולי להתראיין אפילו בהמשך ויש לכם כוח לזה מוזמנים לכתוב לי בפרטי, תהנו!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט ראיון מעניין הגולש לחיי היומיום של אדון גילעד.

תודה רבה על ההשקעה והטרחה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות RamYo כתב:

מתי ראיון עם @פו הgoat?

לפני 6 שעות Nino כתב:

#דורשים ראיון עם @פו הgoat

לפני 6 שעות arielC כתב:

#דורשים ראיון עם @פו הgoat

שלום נינו, אריאל ורם, על כך בשלב הזה. תודה רבה על ההצעה המעניינת לראיון על פו. אני מאוד מעריך את היוזמה והרצון שלכם להעמיק בנושא, אבל לצערי אני נאלץ לוותר מאחל לכם המון בהצלחה עם שאר הפרויקטים שלכם! אם יש נושאים אחרים שבהם אוכל לעזור בעתיד, אשמח לשמוע. שוב תודה

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

היי אחי, זה לא בכוונה אליך אישית. זה פשוט שאין לי מאיפה להביא עליך תמונות וכאלה וגם זה הרבה עבודה כל אחד, וגם אסור להגיב 2 תגובות ברצף. תלמד קצת🙂 מחילה ויום טוב 

לפני 6 דקות פו הgoat כתב:

לא מאזליסט אני מאוכזב קצת הרבה ולא מהאשכול

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, איזה אשכול מושקע!

חייב לומר שלמרות שאני מכיר את גילעד כבר שנתיים בכל זאת למדתי עליו דברים חדשים!

אני ממש ממליץ לך לעשות ראיון עם נתנאל ובניהו, שניהם אנשים מעניינים עד מאוד! ( @The king of demons, @FreddieNF)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 1 דקה shukush202 כתב:

וואו, איזה אשכול מושקע!

חייב לומר שלמרות שאני מכיר את גילעד כבר שנתיים בכל זאת למדתי עליו דברים חדשים!

אני ממש ממליץ לך לעשות ראיון עם נתנאל ובניהו, שניהם אנשים מעניינים עד מאוד! ( @The king of demons, @FreddieNF)

תודה רבה🙂 נראה אחי 

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ראיון מצוין! נהנתי לקרוא.

גילעד ללא ספק דמות חשובה ביותר במשחק ובפורום, תמיד כיף להיות בקרבתו.

אני ממליץ לך לעשות את הראיון הבא עם שאר חברי הצוות: @shukush202 @FreddieNF @Doom man @megajoker @Senku

כל אחד הוא עולם ומלואו!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...