אשכול מעולה ומקורי! ממש החזרתי אותי לילדות, איזה נוסטלגיה.
אמריקן דרקון סדרה מושלמת! הייתי כל הבית ספר רק חושה מתי לחזור לראות.
וואו כמה אני זוכר, דני שובבני, התקליף החתול ועוד כמויות!
לדעתי הכי טובה של הילדות שלי היית דרקון בול, הייתי רואה את זה עם כל האחים שלי פשוט תענוג.
אשכול מעולה! כל הכבוד.
אישית סדרת הילדות האהובה עליי היא – בקוגן סדרה מעולה שאהבתי ממש.
כל הכבוד על היוזמה, כיף לראות אשכולות שלך ומקווה לראות עוד בהמשך.
זוכרים את הימים שהיינו חוזרים הביתה מבית הספר, זורקים את התיק, מדליקים את הטלוויזיה – ונכנסים לעולם אחר?
קיד פאדל, טומי ואוסקר, כאוטיק, קוד ליוקו ועוד – הסדרות האלה היו חלק בלתי נפרד מהילדות שלנו.
לפני נטפליקס, לפני יוטיוב, כשהיה לנו רק ערוץ או שניים ושעה אחת ביום – זה הספיק כדי להתאהב בכל פרק מחדש.
זה המקום להיזכר, לשתף ולדבר על הסדרות ההן שגרמו לנו לצחוק, להתרגש ולחכות כל השבוע לפרק הבא.
איזו סדרה הייתה הכי אהובה עליכם?
איזה רגע אתם עדיין זוכרים עד היום?
יאללה, תנו בראש עם הזיכרונות שלכם! 📺✨
בינתיים הוספתי פה כמה סדרות שתראו – ותיזכרו בקסם של פעם... @Hawks כמו אופיר הזקן שלנו
ממליץ לקרוא בדארק מוד
קיד פאדל
תקציר:
קיד פאדל היא סדרת אנימציה צרפתית שמבוססת על קומיקס באותו שם. העלילה מתמקדת בילד שובב בשם קיד פאדל, שאובססיבי למשחקי וידאו, מדע בדיוני, סרטי אימה ויצורים חייזריים בשם "בלורקים". יחד עם חבריו, ביג באנג והוראס, קיד יוצא להרפתקאות מלאות דמיון, הומור וטירוף.
ז'אנר – אנימציה / קומדיה
ארץ הפקה – צרפת
שם הסדרה באנגלית – (Kid Paddle)
מספר פרקים – 104
עונות - 2
רשת שידור – M6 ו-Canal J בצרפת, Teletoon בקנדה, RTBF בבלגיה, ובישראל בערוץ הילדים.
תאריך עלייה לשידור – ב-2 בספטמבר 2003
פתיח:
טומי ואוסקר
תקציר:
טומי הוא ילד רגיל, אולם חברו הטוב, אוסקר, הוא חייזר ורוד. אוסקר בא מ"כוכב תו", שבו נוהגים לאכול תווים. הרגל זה נשאר אצלו בכדור הארץ. אוסקר מסוגל לשנות צורה, אך הדברים שאליהם הוא הופך לא מקבלים את הצבע המתאים, אלא את צבעו הוורוד של אוסקר. השניים נאבקים בנבלים ולומדים על מוזיקה.
ז'אנר – אנימציה / הרפתקאות
ארץ הפקה – איטליה
שם הסדרה באנגלית – (Tommy & Oscar)
מספר פרקים – 52
עונות - 2
רשת שידור –M6 ו-Canal J בצרפת, Teletoon בקנדה, RTBF בבלגיה, Rai באיטליה, ובישראל בערוץ הילדים.
תאריך עלייה לשידור – ב-17 בדצמבר 1999
פתיח:
אמריקן דרגון: ג'ייק לונג
תקציר:
ג'ייק לונג, נער בן 13 מניו יורק, מגלה שהוא הדרקון האמריקאי ומגן על עולם הקסם מפני איומים. הוא לומד לשלוט בכוחות הדרקון, מתמודד עם חיי נוער ומאבק בציידי דרקונים, בהדרכת סבו וכלב מדבר ציני.
ז'אנר – אנימציה / פנטזיה / אקשן
ארץ הפקה – ארצות הברית
שם הסדרה באנגלית – (American Dragon: Jake Long)
מספר פרקים – 52
עונות - 2
רשת שידור – Jetix ו-Disney XD בישראל, Disney Channel בארה"ב וקנדה, TF1 ו-Jetix בצרפת, RTBF בבלגיה, Jetix בבריטניה, ABC3 באוסטרליה ו-TV2 בניו זילנד.
תאריך עלייה לשידור – ב-21 בינואר 2005
פתיח:
כאוטיק
תקציר:
כאוטיק מתמקדת במייג'ור תום, נער מתבגר וחובב קלפי משחק בשם "כאוטיק". יום אחד, הוא מגלה שהמשחק האהוב עליו הוא לא רק קלפים, אלא שער לעולם מקביל. כשתום מזין קוד מיוחד באתר, הוא מועבר פיזית לעולם שבו הקרבות, הקלפים והיצורים אמיתיים לחלוטין.
ז'אנר – פעולה / מדע בדיוני / פנטזיה / הרפתקאות
ארץ הפקה – ארצות הברית
שם הסדרה באנגלית – (Chaotic)
מספר פרקים – 79
עונות - 3
רשת שידור – Rai Gulp באיטליה, Canal J ו-Gulli בצרפת, RTBF בבלגיה, Jetix בהולנד, Cartoon Network בארה"ב, וערוץ הילדים בישראל.
תאריך עלייה לשידור – ב־7 באוקטובר 2006
פתיח:
הנטיק סודות ומחפשים
תקציר:
הנטיק מתמקדת בלוק למברט, תלמיד תיכון רגיל, שמגלה את "ספר הנטיק" – ספר קסום שמאפשר לזמן יצורים עוצמתיים מהעבר בשם טיטאנים. לוק מצטרף ל"מחפשי סודות", ארגון עולמי סודי שנלחם בארגון מרושע בשם "המסווה", שמנסה להשתלט על היקום בעזרת הטיטאנים.
ז'אנר – אנימציה / אקשן / פנטזיה / הרפתקאות / על טבעי
ארץ הפקה – איטליה / ארצות הברית
שם הסדרה באנגלית – (Huntik: Secrets & Seekers)
מספר פרקים – 52
עונות - 2
רשת שידור – Rai Gulp באיטליה, Canal J ו-Gulli בצרפת, RTBF בבלגיה, Jetix בהולנד, Cartoon Network בארה"ב, וערוץ הילדים בישראל.
תאריך עלייה לשידור – ב־12 בינואר 2009
פתיח:
קוד ליוקו
תקציר:
קבוצת תלמידים מגלה מחשב סודי, שמוביל לעולם וירטואלי בשם ליוקו, שבו שוכנת בינה מלאכותית מרושעת בשם זאנה. זאנה מנסה להשתלט על העולם האמיתי בעזרת מתקפות דיגיטליות, יומי, אולריך, אוד, ג'רמי ואליטה נלחמים בה כדי להציל את שני העולמות.
ז'אנר – מדע בדיוני / אקשן / הרפתקאות / אנימציה
ארץ הפקה – צרפת
שם הסדרה באנגלית – (Code Lyoko)
מספר פרקים – 95
עונות - 4
רשת שידור – France 3 ו-Canal J בצרפת, YTV בקנדה, RTVE בספרד, RTBF בבלגיה, Cartoon Network בארה"ב, וערוץ הילדים בישראל.
תאריך עלייה לשידור – ב־3 בספטמבר 2003
פתיח:
מקווה שנהנתם וניפגש באשכול הבא!
רוב האנשים לא מגשימים את החלום שלהם, הם רק לומדים להסתדר עם המציאות, ואז קוראים לה 'תשוקה'. אל תסתפקו ב'זה בסדר' כשאפשר 'זה אני באמת'. תעשו את מה שבוער בכם ולא את מה שמרגיע את הסביבה.
הודעות מומלצות