מעבר לתוכן

העולמות מתנגשים| קרב רביעי

FreddieNF

הודעות מומלצות

היי, סדרת אשכולות שזנחתי אבל אני עדיין ממש אוהב.

לאשכולות הקודמים: 

הם צדו אותנו יותר מדי זמן, וסוף סוף ניצחנו אותם.

המוגדוריאנים היו חייזרים שנשבעו להכחיד את הזן של בני עמי- לוריאנים, אבל אחרי שנים שנאלצתי לסבול את סבל אחיי שמתו- אנחנו סוף סוף ניצחנו.

ואני כמו תמים חשבתי שיהיה לי זמן לנוח.

אבל הילדה התמימה הזו הייתה יותר מדי.

אני אפילו לא בטוח מה קרה, רגע אחד ישבתי על סלע באמצע שדה נטוש, מרקיד להבה מעל היד שלי כשפתאום קרע שחור נפער בשמיים, ממנו היא נפלה.

היא הייתה נראית בערך בת 14-15, עם שיער בלונדיני ועיניים חומות.

היא עטתה גלימה כחולה ועליה סיכה מכסף של ציפור, על ידה היה צמיד מכסף.

היא הזכירה לי כל כך את חברתי הישנה -שרה- שנספתה במלחמה נגד המוגדוריאנים, שהלב שלי נצבת.

היא הסתכלה סביב וזיהתה אותי, היופי שלה היה קצת מושלם מדי- לא טבעי כל כך,  והמבט הנוזף שלה השווה לה מראה של מישהי גדולה ממנה בכמה שנים לפחות.

היא הביטה בי בשאלה- "המוח שלך יחסית שקט, אתה אלף?".

לא ידעתי אם זה עלבון, אלפים לא קיימים- ולא היה לי מושג מה הכוונה שהמוח שלי 'שקט', אבל ידידה שלי -אלה- אמרה לי פעם שקצת קשה לקרוא את המחשבות שלי, מאז שלמדתי את היכולת הזו בעצמי.

אפרופו טלפתיה, ניסיתי מהר לפלוש לילדה הזו למוח- באופן מאוד ברור היא אחת מבנות האנוש שלוריאן בירך, בסוג מוזר של השתגרות דרך השמיים.

לא ציפיתי למה שייקרה, כשנתתי לקשר שלי לנדוד לעברה הוא נחסם- ולא סתם נחסם, הרגשתי כאילו חבורה של בריונים מפוצצים את המוח שלי מכות על שניסה.

היא הזעיפה פנים לעברי "טלפת, אם ככה-אבל יחסית חלש, למה העיניים שלך לא כחולות?".

השאלה הייתה מוזרה לי, רק כי אני בלונדיני העיניים שלי חייבות להיות כחולות? זה לא ממש נאור.

התעלמתי ממה שהיא אמרה והכרזתי על עצמי "הם תפסו את מספר אחת במלזיה, את מספר שתיים באנגליה, את מספר 3 בקניה, את מספר 8 בפלורידה, עד שמספר 10 הקריבה את עצמה. אני מספר 4, ואני שם קץ לשפיכות הדמים!".

אני כזה מלודרמטי לפעמים, אבל הרגשתי שהבחורה הזו מבשרת רעות.

הבחורה צמצמה עיניים, "אתה... אתה לא אלף!" היא זעקה לפתע "איך אתה מסוגל להשתמש בטלפתיה- לא רגע, לא משנה... אני פה כי החבר שלי -טאם- אמר שקורה פה משהו מבשר רעות, ובתור השומרת של הערים האבודות אני לא יכולה לעוד רוע להגיע אלינו".

עכשיו היה תורה להיות מלודרמטית "אני סופי פוסטר, אני השומרת, אני המונלארק, אני התקווה האחרונה של עולם האלפים- ושום רוע לא ייקרה בנוכחותי כל עוד אני חייה".

file-WehjKHFyuTARdSb7jWCLpm.png?ex=67793VSImage

הכנתי את עצמי לקרב, הודות לכוחות שלי הייתי יכול לזמן אש, לרפא, לדבר עם חיות- אבל גם לחקות כל מורשת (ככה אנחנו קוראים ליכולות שהכוכב שלנו מחלק) שאני רואה, ואין לי מושג על מה הילדה הזו דיברה 'עולם האלפים' ו'הערים האבודות', אבל כל מתקפה שהיא תשגר לעברי אני אלמד ואקנטר.

אבל רציתי לגמור עם זה מהר, ולמרות שזה אולי אכזרי, יריתי על הילדה הקטנה הזו שני כדורי אש מהירים- וחייכתי למראה הבעתה שהיה לה מהאש.

שניהם פגעו בה מהר, ואחד מהם גם חרך את שיערה, כוויות נוראות נגרמו לה על הפנים.

הרגשתי קצת אשם, אבל למזלי- אין לי הרבה מצפון, כי מצפון לא עוזר בקרב.

בכל זאת רציתי לגמור את הקרב הזה מהר, כי אני לא באמת רציתי להרוג אותה אם היא חפת מפשע, אז תכננתי לשגר אלי מבט מאבן (יכולת שלמדתי מבת אנוש חברה שלי, שמשחררת קרני לייזר שהופכים דברים לאבן מהעיניים שלה).

אבל לפני שהספקתי גל של כאב תקף אותי, הרגשתי  כאילו המעיים שלי מתחילים לקשור את עצמם- זה היה בלתי נסבל.

העפתי מבט מאומץ אליה, הפרצוף שלה היה מלא זעם עיוור, היא דיברה "גרימה, היכולת לגרום כאב לאחרים, על ידי גיוס כל הכוחות השליליים שבך".

אה-הה, אז אני רק צריך ל...

מה? למה אני לא מצליח לחקות את המורשת שלה? אני לא מרגיש כלום בראש!

יכול להיות שהיא משתמשת בקסם אחר? יש בכלל עוד קסמים חוץ ממורשות? לא היה לי זמן להתעסק בזה, הבטן שלי צרחה מכאב, אז מהר רקעתי ברגלי- יכולת שלמדתי מחבר שלי אדאם- שיכול ליצור רעידות ססמיות ברצפה.

סופי נכשלה ונפלה על הגב, נאנקת בכאב- פקעת הכאב בבטן שלי השתחררה!.

השתמשתי בעוד יכולת של חבר שלי- סאם, ונכנסתי לצמיד שהבחורה אחזה ביד שלה.

לסאם יש יכולת להבין כל מכשיר טכנולוגי, וברגע שהוא עושה כן, הוא יכול להשפיע על המכשיר לעשות כרצונו (פעם אחת הוא גרם למטוס שלו להתרסק בטעות ,סיפור ארוך).

מה שראיתי בצמיד הזה לא היה הגיוני, שיגור? אור? יהלומים? המכניקה היה מוזרה לי אבל הבנתי מה קורה איתו- אם הצמיד הזה מקבל אור בדרך מסויימת מהשמש, הוא משגר את המשתמש למקום ספציפי- יכול להיות יעיל!

מצויין! ניסיתי לשגר אותה מולי, והיא אכן הופיעה, נתיי לה אגרוף עם העוצמה המוגברת שלי.

היא לא התאוששה ושיגרתי אותה מאחוריי, הקפאתי אותה עם היכולת של מספר 7, שיגרתי אותה מעליי והנחתתי עליה מכת ברק עם היכולת של מספר 6, ואז הפכתי את הגרביטציה שלי עם היכולת של מספר 9 ובעטתי בה, הפכתי את הרגל שלי לברזל עם היכולת של מספר 5 כדי להוסיף כובד לבעיטה.

היא צרחה, ואני כבר חשבתי שזה הסוף- היא לא שורדת את זה!

השתמשתי בכל הכוח שלי, אבל הייתי ערני למקרה שהיא תנסה לתקוף אותי עם ה'גרימה' שלה- בוודאות יש לדבר הזה מרחק, ובכל מקרה ברגע שהיא תנחת אני אשרוף אותה עם היכולת השנייה של מספר 6.

אבל כשהיא נחתה בחזרה מהנפילה, היא עצמה עיניים- יש מצב שהרגתי אותה?

לא-קרע נפתח מולה, כמו האחד שהיא יצאה ממנו מקודם, והיא נבלעה בריק.

לא הספקתי להגיב- והיא כבר יצאה ישר מעליי, נוגעת עם 2 האצבעות שלה ברקה שלי.

"אני מוחקת לך את הזיכרון! אין לך מושג מי אני או מי אתה!" היא צרחה בנואשות.

ילדה שכבה לידי על הדשא, עם הגלימה הכחולה שלה- והייתה נראית מאוד פצועה, שיער בלונדיני ופרצוף שכנראה היה פעם יפהפה לפני שעברו עליו כמה דברים.

היא נכוותה, נראה לי- אני לא בטוח מה קרה, אבל לא היה לי איך לעזור לה- אני לא יכול לעשות קסמים!

פניתי אחורה ללכת, השם שלי זה ג'רמי, אני חושב- אולי זה דויד.

בכל מקרה, צריך ללכת לעבודה, אולי יש אישה שמחכה לי בבית.

מאחוריי, הבחורה חייכה.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אני אתחיל בזה שאיך פספסתי את האשכולות האלה עד עכשיו, זה מדהיםם אני נורא אוהבת חיבור בין פאנדומים. 

בשונה מהשניים הקודמים פה הכרתי את 2 הדמויות, אבל סופי מחקה את הזיכרון לגון?? אוי וואי

אהבתי נורא, תמשיך

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

קראתי את שומרת הערים האבודות.

כשאני אומר קראתי אני מתכוון שקראתי את ה70 דפים הראשונים ופרשתי.

הכתיבה שה זעזוע, אולי הסופרת צריכה לקבל ממך כמה טיפים על כתיבה...

אגב, אם עוד לא הבנת, אהבתי את זה ברמות, במיוחד את החלק של אחרי מחיקת הזיכרון. פנטסטי!

אבל אין לי טיפת מושג מי זה הבחור הזה או מאיזו סדרה הוא. תאיר את עיניי!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני ב-3.1.2025 ב 4:13 PM yuuki כתב:

אני אתחיל בזה שאיך פספסתי את האשכולות האלה עד עכשיו, זה מדהיםם אני נורא אוהבת חיבור בין פאנדומים. 

בשונה מהשניים הקודמים פה הכרתי את 2 הדמויות, אבל סופי מחקה את הזיכרון לגון?? אוי וואי

אהבתי נורא, תמשיך

איזה כיף לשמוע, בעזרת ה׳ אמשיך. 🤗

לפני ב-3.1.2025 ב 4:28 PM shukush202 כתב:

הכתיבה שה זעזוע, אולי הסופרת צריכה לקבל ממך כמה טיפים על כתיבה...

מאוד מחמיא, אבל אני מתנגד. אני ממש מת על הסדרה של שומרת למרות שהיא קצת ילדותית- עדיין כיף לי לקרוא אותה.

הדמות השנייה, זה מספר ארבע (ג׳ון סמית׳) מבני לוריאן.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות FreddieNF כתב:

איזה כיף לשמוע, בעזרת ה׳ אמשיך. 🤗

מאוד מחמיא, אבל אני מתנגד. אני ממש מת על הסדרה של שומרת למרות שהיא קצת ילדותית- עדיין כיף לי לקרוא אותה.

הדמות השנייה, זה מספר ארבע (ג׳ון סמית׳) מבני לוריאן.

לא שמעתי על הסדרה הזאת, אולי אני אנסה אותה בהמשך.

לגבי הכתיבה, שמע, אני חושב שספר בסגנון הזה צריך בנית עלילה או עולם, או בניה כלשהי.

כך לדוגמה את פרסי גקסון, לוקח איזה 100 עמודים עד שהוא מגלה שהוא בן של פוסידון, או הארי פוטר, שאחרי 70 עמודים ו12 ניסיונות של האגריד הוא מגלה שהוא קוסם.

ככה ספר צריך להיכתב, אז למה לעזאזל בעמוד 14 היא כבר מגלה שהיא אלפית?!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו שו תן לסדרה עוד הזדמנות, פסלת אותה מהר מדי

בני לוריאן סדרה ממש טובה כדאי לך

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות shukush202 כתב:

כך לדוגמה את פרסי גקסון, לוקח איזה 100 עמודים עד שהוא מגלה שהוא בן של פוסידון, או הארי פוטר, שאחרי 70 עמודים ו12 ניסיונות של האגריד הוא מגלה שהוא קוסם

אתה יכול לטעון שלהם ׳קרו׳ דברים קוסמיים קודם- לה פשוט הדבר הראשון שקרה זה שהיא הגיעה לעולם האלפים.

בניגוד להארי פוטר או פרסי גקסון היא לא נלחמה נגד מלאכית מוות ולא שיחררה נחש בגן החיות- אז מה עוד היה אמור לקרות?

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • תוכן דומה

• פעילות אחרונה

1. 2

ביטול הצעות לאי המסחר

2. 2

ביטול הצעות לאי המסחר

3. 0

Hotel California

4. 2

ביטול הצעות לאי המסחר

5. 1

שכחתי מזה אז עשיתי את זה!

• סטטוסים אחרונים

• Nino

מאוחר ובא לי זהב וטבעות

· 1 תגובה
    • AlphaZero

טאסקו היה פיל שכולנו אוהבים. וכולנו רוצים להיות כמוהו

· 0 תגובות
    • TITAN

יש לי רעיון לאשכול ממש ממש טוב, אבל בעיה שאין לי זמן לעשות אותו

· 0 תגובות
    • TITAN

היה איתי אחד ביסודי שהתאמן בקראטה
      ובי"ב הוא כבר היה אלוף הארץ, או משהו כזה
      וכשבאו להתחיל איתו מכות הוא היה בורח
      ומתתי לראות אותו קובר אותם
      שאלתי איך אתה לא מחזיר? והוא ענה לי
      את מה שהוא עשה לי אני לא זוכר
      ואת מה שאני הייתי עושה לו הוא לא היה שוכח

· 0 תגובות
    • מאזליסט 21

יש עולם שאומר שיש לך באוזן אחת  שטן ובאוזן אחת מלאך, אצלי זה אוזן אחת  גילעד ואוזן שנייה גילעד. זה משנה את חוקי הטבע😵‍💫

· 0 תגובות
  • הישגים אחרונים

• פרון עלה לדרגה
      אלוף מחוז אלולה
    • Eytan עלה לדרגה
      אלוף מחוז סינו
    • SupportMan זכה בתג
      משתמש נאמן
    • sigmaman58 זכה בתג
      סופר מתחיל
    • מאזליסט 21 עלה לדרגה
      אלוף מחוז קאלוס