פרון 212 פורסם דצמבר 29, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 29, 2024 (נערך) כןכן הבנו הבנו, שוקי מפציץ את הפורום הזה בציורים מושקעים ופתאום בא אחד והורס את הרצף, סליחה באמת שאני נואש. זה הציור הראשון שלי בפורום אני חושב, אולי שני🤷♂️. אוקי... קבלו אהבתם?, אני רוצה לראות את התגובה של שוקי (לאלא בלי רצח עם של קואלות) ואת התגובות המאוד מאוד בונות של eri. יאללה זהו אני הייתי אני אתם הייתם אתם😄 נערך בתאריך דצמבר 29, 2024 - על-ידי פרון 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 51 פורסם דצמבר 29, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 29, 2024 זה כבר לא הגיוני שכולם מוכשרים בציור 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 202 פורסם דצמבר 29, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 29, 2024 (נערך) הצלחת לתפוס את הדמות די יפה. בדרך כלל אני נזהר בדברי, ונותן לציורים הערכה סבירה אם אני לא מעריך מספיק כדי לתת ביקורת ארוכה. אבל ביקשת תגובה בונה אז אני אתחיל לרדת עליך: דבר ראשון, המיקום של העיניים לא משאיר מספיק מצח. המצח, בתורו, לא רחב מספיק לרצועת המצח שיצאה צרה מדי. דבר שני, האף בולט ועגול מדי. בתור חלק נפרד הוא נראה נהדר, אבל הוא נראה כאילו לקחת אותו מאיזה מדריך ציור אפים וציירת בציור שבו הוא לא כל כך מתאים. לדמויות אנימה-מנגה לעתים קרובות יש אף בלתי נראה כמעט שמפנה מקום לחלקי הפנים שיש להם יותר יכולת הבעה- עיניים, גבות ופה. אמשיך לגבי הציור. השיער נראה כמו צמח נבול או כלב רטוב, כל השיער יורד כבד בצדדים, למרות שהמרכז לא רע. השמטת או שחכת לצייר את הקווים האופייניים לאיטאצ'י שיוצאים מתחת לעיניים, קרוב לאף, ויורדים מטה ולצדדים באופן בולט. קו הלסת לא חד מספיק. קו הלסת של איטאצ'י עגלגל להפתיע ביחס לדמויות גבריות בוגרות אחרות, אבל הגזמת. שחכת לצייר את השכבה הפנימית של הבגד מאחורה משמאל. הכפל של הבגד עבה מדי ביחס לכמה שהבגד דק, והכתפיים נראות מעט שמוטות וגם לא אחידות באורכן, אם כי יכול להיות שזה אשמת הבגד. דרושה עוד קצת עבודה על אור וצל, אבל סך הכל הוא עשוי לא רע. עכשיו, המוטיב שחוזר על עצמו כאן הוא שעשית דברים "לא רע", טוב אבל לא מספיק, קרוב למקור אבל לא מדויק. זה אומר אחד משני דברים- 1. דרושים עוד אימונים וניסיון. 2. חסרה עבודה ולמידה של הבסיס של איור ורישום. מקווה שהתגובה תועיל לך, ובאמת אל תיתן לי לבאס אותך כי יצא לך מצוין. נערך בתאריך דצמבר 29, 2024 - על-ידי eri 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
פרון 212 פורסם דצמבר 29, 2024 מחבר שיתוף פורסם דצמבר 29, 2024 לפני 24 דקות eri כתב: הצלחת לתפוס את הדמות די יפה. בדרך כלל אני נזהר בדברי, ונותן לציורים הערכה סבירה אם אני לא מעריך מספיק כדי לתת ביקורת ארוכה. אבל ביקשת תגובה בונה אז אני אתחיל לרדת עליך: דבר ראשון, המיקום של העיניים לא משאיר מספיק מצח. המצח, בתורו, לא רחב מספיק לרצועת המצח שיצאה צרה מדי. דבר שני, האף בולט ועגול מדי. בתור חלק נפרד הוא נראה נהדר, אבל הוא נראה כאילו לקחת אותו מאיזה מדריך ציור אפים וציירת בציור שבו הוא לא כל כך מתאים. לדמויות אנימה-מנגה לעתים קרובות יש אף בלתי נראה כמעט שמפנה מקום לחלקי הפנים שיש להם יותר יכולת הבעה- עיניים, גבות ופה. אמשיך לגבי הציור. השיער נראה כמו צמח נבול או כלב רטוב, כל השיער יורד כבד בצדדים, למרות שהמרכז לא רע. השמטת או שחכת לצייר את הקווים האופייניים לאיטאצ'י שיוצאים מתחת לעיניים, קרוב לאף, ויורדים מטה ולצדדים באופן בולט. קו הלסת לא חד מספיק. קו הלסת של איטאצ'י עגלגל להפתיע ביחס לדמויות גבריות בוגרות אחרות, אבל הגזמת. שחכת לצייר את השכבה הפנימית של הבגד מאחורה משמאל. הכפל של הבגד עבה מדי ביחס לכמה שהבגד דק, והכתפיים נראות מעט שמוטות וגם לא אחידות באורכן, אם כי יכול להיות שזה אשמת הבגד. דרושה עוד קצת עבודה על אור וצל, אבל סך הכל הוא עשוי לא רע. עכשיו, המוטיב שחוזר על עצמו כאן הוא שעשית דברים "לא רע", טוב אבל לא מספיק, קרוב למקור אבל לא מדויק. זה אומר אחד משני דברים- 1. דרושים עוד אימונים וניסיון. 2. חסרה עבודה ולמידה של הבסיס של איור ורישום. מקווה שהתגובה תועיל לך, ובאמת אל תיתן לי לבאס אותך כי יצא לך מצוין. חח, ברור שאתה לא מבאס אני לא גאון הדור בזה... ועוד משהו. הציור הוא לא מנגה, ניסיתי לצייר אותו כמה שיותר אמיתי, ושיהיה גם את הניצוץ של אנימה... אבל תודה על הביקורת אשתדל פעם הבאה ליותר ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
eri 202 פורסם דצמבר 29, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 29, 2024 לפני 8 שעות פרון כתב: הציור הוא לא מנגה, ניסיתי לצייר אותו כמה שיותר אמיתי, ושיהיה גם את הניצוץ של אנימה... הבנתי שכיוונת לסגנון ראליסטי יותר, אבל גם בשינוי סגנון המאפיינים של הדמות לא משתנים. לפחות לדעתי, אף חד יותר וקמטים עמוקים מתאימים יותר כדי לבטא את הדמות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
shukush202 451 פורסם דצמבר 29, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 29, 2024 טוב, את הדברים הכביכול רעים שאפשר לומר eri כבר לקח לי. באופן כללי בקטע מקצועי אי אפשר לסמוך עלי, אני פשוט נהנה מהציור, ואם יש לי איך לעזור אני עוזר. אבל באופן כללי הציור ממש מוצלח, כמו שארי אמר צריך קצת עבודה על אור וצל וזה התכלס כל מה שמפריע לי בציור הזה. תראה מה זה, לא רצחתי אף קואלה בתגובה הזאת... אופס. 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
מאזליסט21 319 פורסם ינואר 14, 2025 שיתוף פורסם ינואר 14, 2025 ציור מציון, תמשיך כך.🙂 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.