מעבר לתוכן

ציור דיגיטלי (הגיע הזמן באמת)

הודעות מומלצות

טוב, אחרי כמה חודשים טובים, התיישבתי לצייר שוב על הלוח.

יצא זוועה כמובן.

סתם, סתם. הציור עצמו די סבבה, פשוט, איך לומר... הדמות נראית סבתא במקום ילדה בת 18...

אז אם עוד לא ניחשתם מהרמזים הממש עבים שנתתי, ציירתי את ג'ינקס מארקיין (סדרה טובה, לכו תראו עכשיו.), ולצערי, ניסיתי לצייר אות יותר קשוחה, יותר ריאליסטית, ויותר בסגנון שלי ולכן היא יצאה ככה:

2-20241211182830.png

רק לשם השוואה, הדמות נראית ככה בסדרה:

image.thumb.jpeg.9c0bafcdf81833664ce952372fe1d831.jpeg

קיצור, מקווה שאהבתם, אני לא כלכך לצערי.

אני עובד כרגע על עוד ציור, שבסך הכל די טוב פשוט אני ממש מסתבך עם הלוח, לא מבין איך אנשים מגיעים לתוצאות מטורפות כל כך בלי נייר ועיפרון.

אם יש למישהו טיפים תכתבו לי, אני ממש צריך 🫠

אגב, למי שלא ראה, באשכול הקודם שלי הצבתי מטרה של 7 תגובות לספיישל, אז לכו להגיב אם עוד לא הגבתם!

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

וואו, נכשלת קשה. קודם כל הקווים העווים וקווי הלסת הקשוחים... יצא לך גבר במקום אישה.

מראש הדמות עשתה לך ג'ינקס.

זה אמנם נשמע כמו בדיחה, אבל למען האמת זה פשוט מה שקרה. אתה התחלת ציור של דמות די מאתגרת, בסגנון די מאתגר בפני עצמו. לא רק זה, גם הכישורים וההרגלים שלך הם בעיה- התמונה שציירת לעצמך בראש, שכנראה שהיית מצליח להביא למציאות היטב עם דף ועיפרון, השתבשה כשעברת לכלי פחות מוכר.

טיפים:

1. קווים!!! תדמיין מיניון רץ במעגלים וצורח את המילה קווים. אני אוהב קווים. קווים עבים, קווים דקים, קווים ישרים או עגלגלים, קווים יכולים להעביר כוונה, קווים יכולים לשמש הנחייה. קווים של בסיס כמעט אקראי וסקיצה מקושקשת ועוד קווים להכניס סדר בבלגן, קווים על גבי קווים, שכבות על גבי שכבות, יוצרים לך תמונה ברורה ומקובעת כמו פסל.

לדעת מה אתה מצייר איך אתה מצייר ואיפה אתה מצייר בשכל ולראות את זה ברור זה שונה.

2. אז ציירת עם קווים. אולי השקעת שעות בקווים. "מקובעת כמו פסל". בציור עם קווים יכולה להיות דינמיקה, אבל בבסיס כזה, סקיצה מוגזמת, חסרה דינמיקה. ולכן חייבים לצאת מהקווים! תמונה של אובייקט דומם היא ברורה, תמונה דינמית היא מטושטשת.

חשוב לזכור שצביעה בתוך הקווים היא בגדר המלצה.

3. אני אוהב ציור עם פלטת צבע ושכבות, בגלל שהוא מקל מאוד על עבודה עם צבע. עם השקיפות של השכבות אתה יכול לערבב צבעים בקלות, להוסיף לבן או שחור או צבע אחר לגמרי כדי לשנות את הגוון, והכל מתערבב יפה.

למרות שזה נורא כיף, חשוב להיזהר שלא להרוס את המרקמים שיוצרות המברשות, ולכן כדאי לעבוד עם...

4. כלי דגימת צבע! בעזרת כלי דגימת הצבע אפשר להתחיל את הצביעה מחדש ולערוך תיקונים ודיוקים כשאתה יודע שיש לך את הצבע הנכון.

5. פלטת צבע דיגיטלית כבודה במקומה מונח, הוא גדול וכבד ומקובע היטב בדבק ומסמרים ומוטות תמך מתכתיים.

אבל יש גבול כמה אפשר לתת כבוד, אנחנו בני אדם, ולכן יצירה אולטרה-ראליסטית בה כל פיקסל הוא מדויק בגוון ושונה מאלו שלידו היא למעלה מכוחנו. כשאפשר לראות כל פרט קטן, צריך לבחור כמה עמוק לצלול את תוך הפרטים ואיפה לוותר ולהשאיר כתם.

אני מתנצל באיחור לכל מי שמת משעמום במהלך קריאת התגובה הארוכה. שלחו את הפרטים, אגיע להלוויה.

מקווה שמשהו מזה יהיה מועיל.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות eri כתב:

וואו, נכשלת קשה. קודם כל הקווים העווים וקווי הלסת הקשוחים... יצא לך גבר במקום אישה.

מראש הדמות עשתה לך ג'ינקס.

זה אמנם נשמע כמו בדיחה, אבל למען האמת זה פשוט מה שקרה. אתה התחלת ציור של דמות די מאתגרת, בסגנון די מאתגר בפני עצמו. לא רק זה, גם הכישורים וההרגלים שלך הם בעיה- התמונה שציירת לעצמך בראש, שכנראה שהיית מצליח להביא למציאות היטב עם דף ועיפרון, השתבשה כשעברת לכלי פחות מוכר.

טיפים:

1. קווים!!! תדמיין מיניון רץ במעגלים וצורח את המילה קווים. אני אוהב קווים. קווים עבים, קווים דקים, קווים ישרים או עגלגלים, קווים יכולים להעביר כוונה, קווים יכולים לשמש הנחייה. קווים של בסיס כמעט אקראי וסקיצה מקושקשת ועוד קווים להכניס סדר בבלגן, קווים על גבי קווים, שכבות על גבי שכבות, יוצרים לך תמונה ברורה ומקובעת כמו פסל.

לדעת מה אתה מצייר איך אתה מצייר ואיפה אתה מצייר בשכל ולראות את זה ברור זה שונה.

2. אז ציירת עם קווים. אולי השקעת שעות בקווים. "מקובעת כמו פסל". בציור עם קווים יכולה להיות דינמיקה, אבל בבסיס כזה, סקיצה מוגזמת, חסרה דינמיקה. ולכן חייבים לצאת מהקווים! תמונה של אובייקט דומם היא ברורה, תמונה דינמית היא מטושטשת.

חשוב לזכור שצביעה בתוך הקווים היא בגדר המלצה.

3. אני אוהב ציור עם פלטת צבע ושכבות, בגלל שהוא מקל מאוד על עבודה עם צבע. עם השקיפות של השכבות אתה יכול לערבב צבעים בקלות, להוסיף לבן או שחור או צבע אחר לגמרי כדי לשנות את הגוון, והכל מתערבב יפה.

למרות שזה נורא כיף, חשוב להיזהר שלא להרוס את המרקמים שיוצרות המברשות, ולכן כדאי לעבוד עם...

4. כלי דגימת צבע! בעזרת כלי דגימת הצבע אפשר להתחיל את הצביעה מחדש ולערוך תיקונים ודיוקים כשאתה יודע שיש לך את הצבע הנכון.

5. פלטת צבע דיגיטלית כבודה במקומה מונח, הוא גדול וכבד ומקובע היטב בדבק ומסמרים ומוטות תמך מתכתיים.

אבל יש גבול כמה אפשר לתת כבוד, אנחנו בני אדם, ולכן יצירה אולטרה-ראליסטית בה כל פיקסל הוא מדויק בגוון ושונה מאלו שלידו היא למעלה מכוחנו. כשאפשר לראות כל פרט קטן, צריך לבחור כמה עמוק לצלול את תוך הפרטים ואיפה לוותר ולהשאיר כתם.

אני מתנצל באיחור לכל מי שמת משעמום במהלך קריאת התגובה הארוכה. שלחו את הפרטים, אגיע להלוויה.

מקווה שמשהו מזה יהיה מועיל.

שמע, עצוב לי לומר שאני מסכים עם כל מילה פה, כי זה אומר שאני לא אוהב את הציורים שלי...

לצערי הלוח לא כיפי ונוח כמו עיפרון ודף, וברור שאני צריך להתרגל לזה, אבל התחושה החלקה מדי גורמת לי לכישלון בשרטוט, קומפוזיציה, ועוד מלא דברים.

זה גם אחד הדברים שבגללם אני נכשל בצביעה, אני לא מצליח להבין איך לעשות את זה בצורה טובה מזפיק עם המברשות המוזרות האלו... אם יש לל איך לעזור אני יותר מאשמח 🙂

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר...

אמ לא יצא הכי טוב שבעולם, אבל לאט לאט משתפרים. (אני לא יודע לצייר עיגול)

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • יצירת חדש...