מעבר לתוכן

Ouran High School סיקור


Eytan

הודעות מומלצות

*השאכול מכיל ספויילרים לפרק הראשון ולעוד פרק אך אציין כבר מתי הספויילר השני מגיע*                                                                                                                                                                                                                                                                                             בס"ד

טוב אז אני היום אעלה אשכול אנימה לצורכי תחרות כי גילעד ושוקי עושים לי בעיות. היום אדבר איתכם על אחת האנימות האהובות עליי שראיתי איזה 4 פעם כבר הלו היא "Ouran High School".

Watch Ouran High School Host Club | Netflix

תקציר:

בתחילת הסדרה אנחנו פוגשים בית הספר התיכון אוראן (Ouran), בית הספר שאליו הולכים רק ילדים עשירים עם יותר מדי כסף, ויותר מדי זמן פנוי בידיהם. או בקיצור בית ספר של עשירים.

בבית הספר הזה יש תלמיד אחד עני (ביחס לשאר) וקיבל מלגה לבית הספר בגלל גאונותו: הארוהי (Haruhi), מחפש מקום ריק ללמוד בו בלי שיציקו לו כל הזמן על כך שהוא תלמיד מלגה עני, לאחר זמן מה הוא נכנס לחדר מוזיקה מספר 3, שם פגש את מועדון האירוח (host club) של בית הספר (כי חייב שיהיה אחד כזה), חברי המועדון החליטו להקניט את הארוהי בגלל שהוא גבר שנכנס למועדון אירוח(כלומר נכנס למועדון בלי שהם הבינו למה).

תקרית זו גרמה להארוהי להיות מובך בטירוף ובטעות לשבור אגרטל שעולה… שמונה מיליון  ין (בערך 200,000 אלף שקל), מה שאין להארוהי כמובן. אז בתור דרך לשלם על האגרטל מנהל המועדון טמקי (tamaki) החליט שאם הארוהי יצליח לארח 100 בנות שישכרו את שירותיו של הארוהי, בתור החוב שלו יעלם.

כך בעצם התחיל הארוהי להיות מארח דיי מוצלח (נקרא הטבעי על ידי חברי המועדון), אך משהו אחד שחברי המועדון גילו הוא שהארוהי הוא בעצם בת (אם כי הוא עדיין המשיך להיות מארח בתור בת שמחופשת לבן).

Ouran High School Host Club Manga Volume 6 | Crunchyroll Store

למה אני אוהב את זה?

(האמת שזו שאלה נהדרת בעיקר כי התחלתי את הסדרה כסדרה לשרוף את הזמן בטיסה ודיי הימרתי עליה 4 שעות בזמנו...)

אז למי שמכם שהסדרה נשמעת מעט גיי, זה נכון לגמרי. אבל אני חושב שזה אחד הדברים היפים בסדרה, כאילו להארוהי לא מספיק אכפת מהמגדר שלה בשביל לנסות לברוח מהחובות שלה, לכן לי לא מספיק אכפת בשביל לשלול סדרה כי היא קצת נותת עבירת גייז, גם בסוף זה לא באמת המצב. בואו נוסיף לזה את הרעיון היפה של סדרת יאהוי (בת שהרבה בנים מאוהבים בה), כי בואו נודה יש מיליארד הארמים (מלא בנות מאוהבות בבן).

סדרה מלאה בדמויות שאו שהן נחמדות ומעודדות, או שהן עושים הכל בשביל להשפיל לצחוק ולמכור. מה שיוצר כימיה מוזרה כזו שפשוט גורמת להומור בסדרה להיות כל כך טוב. אם יש רגע אחד שלדעתי גרם לי להתקפל מצחוק זה ספויילר

ספויילר

הרגע שטמקי התחזה להארוהי בשביל הבדיקות הגופיות, או שהארוהי בטעות סירבה לבוסנובה שניסה להציע לה לצאת איתו אחרי שגילה שהיא בחורה

עכשיו בואו נדבר על זה שהסדרה נהדרת  גם בדיבוב וגם בכתוביות אז יש לכם תכלס יותר אופציות לצפייה.

לדעתי הדבר הכי טוב בסדרה שהדמויות הראשיות תמיד עוזרות ללקוחות שלהן, כך שתמיד יש אווירה אחרת אשר משרתת את הצרכים של כל לקוח בנפרד. ואיך שהוא גורמות לסדרה להיות מן סידקום חמוד.

ושאני לא אתחיל לדבר על הלייב אקשן

Sección visual de Ouran High School Host Club (Serie de TV) - FilmAffinity

                                      (זה מקולל)

בואו נדבר רגע על הארוהי

אחד הסיבות שהסדרה כל כך נכנסה לי ללב זה הדמויות זה נכון, אבל אני חושב שהדמות שסוחבת את הסדרה היא הארוהי, בין אם זה בגלל שהיא כזו קלמזית או בגלל שהיא פשוט כזו תמימה לעומת כל הדמויות, שתבינו שהעתיד של כל איש בסדרה הוא להיות אחראי על אחת החברות הגדולות בעולם (של הסדרה) והחלום של הארוהי זה לאכול טונה פנסית. 

עכשיו אני יודע שלא בכל סדרה הדמות הראשית חייבת להיות הכי טובה (תראו את טד מאיך פגשתי את אמא) אבל בהחלט כשאתה יכול איך שהוא להתחבר אליה (שהרי היא אזרח הקטן היא) וקצת מנותקת ממה קורה סביבה אבל בסוף למדתי לאהוב אותה ממש והיא אפילו בדמויות האהובות עליי באנימה בכללי.

image.thumb.png.daea67dadbd83e88edb829350b36c7b9.png

לסיכום

זאת היא אחרת האנימות הכי כיפיות שיש לדעתי, והיא מקבלת המון הייט בלי סיבה אמיתית לכן אני מפציר בכם ללכת לראות אותה ולמי שרוצה לחקור עוד טיפה קישור לmal

ציון: 9.7/10

תודה רבה על הקריאה ומקווה שתהיה תחרות פורה ומוצלחת לכולם.

unnamed.gif.0ee20e7c0ca00960dc36ce607ccef337.gif

 

נערך בתאריך - על-ידי Eytan
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

אמנם לא סיימתי אותה אבל אנימה ממש טובה, מצחיקה ממשש

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות Eytan כתב:

בואי נראה יחד פרק בהזדמנות

 

חחחח בוא, אבל אם כבר אז אחד שלא ראיתי

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

  מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • צופים לאחרונה   0 משתמשים

    • אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
×
×
  • יצירת חדש...