מעבר לתוכן

סיקור זמר- אביתר בנאי

Eytan

הודעות מומלצות

"אני חיפשתי 10 דקות את הפתיח של סטינגר בשביל לכתוב פה וגיליתי שזה שלום לכל הנתינים הסקסיים וזה לא טוב"

מה שלום כולם, הרבה זמן לא כתבתי פה. לא מאז האשכול האגדי של "סיקור מוצר אתרוג" אבל היום כמו אז אני בא כדי להשתתף בתחרות הסיקור החדשה, ואני אסקר את אביתר בנאי, אחד היוצרים המוזיקליים האהובים עליי, מקווה שתיהנו.

promo____________99056.jpg

קצת מידע יבש:

מעונה לעונה אנחנו שומעים על אביתר בנאי, בנם של אמא שמחה ואבא יצחק, כיום בן 51, נשוי לאהבת האמת שלו רות בנאי, איתה חולק 5 ילדים. 

ימים ספורים  לאחר הוצאת אלבומו השלישי "עומד על הנייר" הכריז על חזרתו בתשובה, עכשיו הכל טוב אחי אבל אני לא יודע אם לומר שהאלבום מושפע בעיקר מהצד הדתי של אביתר או החילוני, כי אפילו אביתר אומר שלהיות דתי וחילוני זה להיות שניים להיות אחד

לרוב אביתר מבצע את שיריו לבד למרות שניתן למצוא כמה שיתופי פעולה נחמדים בהופעות, האהוב עליי הוא בהופעה של אביב בנו של יהונתן, וגם כמה שירים מוקדשים כמו השיר על הרב אורי זוהר ז"ל שנפטר בשנת 2022.

כל אלבום של אביתר בנאי גורר אחריו מבול, עקב קולו העניו ושיריו הייחודיים, כמו באלבומו האחרון "שיחות שלום" שגרם חלל בקרב אוהביו עקב השירים שם.

%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA_%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_-_%D7%90%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%A8_%D7%91%D7%A0%D7%90%D7%99.jpg

קאבר לאלבומו החדש "שיחות שלום"

מה דעתי עליו:

האמת שהכרתי את אביתר בנאי בגלל שאחותי חפרה בתקופתה על ילדה אישה, ואז התחלתי אט אט עד רמה שאני לא רואה אותי מסתדר בלעדיו, כמובן מנסה לשמוע אותו מראשון עד שישי ובשבת (לפי עברי) שקט (בגלל שהוא דתי וזה לא מכבד). 

אם זה לא מובן אני מכור לאביתר, כאילו רחמים כלפי אבל הסיפור הזה יגמר בסוף לא טוב כלפי, כל שיר, שיר חמלה מלא ברגש ובאהבה, מלא חיבורים ליהדות ולו עצמו ומשהו בזה פשוט גורם לו להיות כוכב של ממש, להשוואה שבדקתי הופעות שלו אני הייתי צריך לקבוע חצי שנה מראש שיהיה לי כרטיסים אליו. 

זה אפילו מגיע לרמה שאני מחפש שנה+ תקליט של האלבום הראשון "אביתר בנאי" שלו ברמה שאני עוד שנייה מתפלל את מזמור לדוד בשביל שאולי יהיה לי אופציה להשיג אותו אבל לפחות יש לי את התקליט של החיים מתחילים לנגן.

תוספתה:

אחד הבעיות ההכי גדולות שלי אם לאהוב את אביתר בנאי היא שאני ממש אוהב את האלבום הראשון שלו, ואחד השירים שהכניסו אותי לאביתר בנאי הוא השיר "תיאטרון רוסי" עכשיו אולי אתם שואלים את עצמכם מה הבעיה בזה, אבל כמו שאמרתי מקודם אני משתדל לא לשמוע אביתר בנאי בשבת בשביל לכבד אותו, אז פה נכנס עוד אספקט כי אביתר ממש לא גאה באלבום הזה ופי כמה וכמה בשיר תיאטרון רוסי, בגלל שהם מסמנים ערכים שהוא מוקיע מעברו כאזרח צעיר.

עכשיו עולה השאלה האם אני אשנא את האלבום הזה? ותכלס חשבתי לא מעט על זה, אבל בסוף אני הגעתי למסקנה שאני פשוט אהנה ממנו כל עוד אני גם צעיר כמו שהוא היה אז, מי יודע מה אני אחשוב עליו עוד עשור, בינתיים אני אהנה ממנו.

800px-EviatarAlbum.jpg

קאבר לאלבום "אביתר בנאי"

סוף דבר:

אני רוצה שעד מחר כולכם תתחילו לשמוע אותו, בגלל שהמוזיקה שלו היא שונה, יפה כלבנה. הריני גיליתי את אהבתי לזמר שגורם ללילה כיום להאיר ואני חושב שהוא צריך להיות גם אצלך בעולם.. מעבר לזה אני חושב שאפשר רק להעריך אותו על מי שהוא שגם עם כל ההצלחה הוא אחד האנשים הכי צנועים שיש, כנראה בגלל הדת. מעבר לזה אני אתן למטה קישורים לכמה אלבומים שאני הייתי מציע לכם לשמוע, תיהנו.

דירוג: תכלס אני עושה את זה בגלל התחרות אבל אני לא חושב שאפשר לדרג זמר, בסוף הוא עושה את זה בגלל שהוא אוהב את זה ועל זה אני יכול לכבד אותו..

נערך בתאריך - על-ידי Eytan
קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

• Eytan שינה כותרת לסיקור זמר- אביתר בנאי

אשכול מדהים ומושקע.

נורא אהבתי את השימוש שלך בתמונות, בצבעים.

למרות שהאשכול בסוף לא הגיע לתחרות- אנחנו כן נזכה אותך בבונוס על ההשקעה!.

קישור לתוכן
שיתוף באתרים אחרים

הצטרפות לשיח

באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.

אורח
הוספת תגובה

×   הדבקה כטקסט עשיר.   הדבקה כטקסט רגיל במקום

מאושרים אך ורק 75 סמייקונים.

×   הקישור שלך מוצמד אוטומטית.   הצגה כקישור במקום

×   תוכן הקודם שלכם שוחזר.   ניקוי עורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• צופים לאחרונה   0 משתמשים

• אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
  • פעילות אחרונה

1. 2

ביטול הצעות לאי המסחר

2. 2

ביטול הצעות לאי המסחר

3. 0

Hotel California

4. 2

ביטול הצעות לאי המסחר

5. 1

שכחתי מזה אז עשיתי את זה!

• סטטוסים אחרונים

• Nino

מאוחר ובא לי זהב וטבעות

· 1 תגובה
    • AlphaZero

טאסקו היה פיל שכולנו אוהבים. וכולנו רוצים להיות כמוהו

· 0 תגובות
    • TITAN

יש לי רעיון לאשכול ממש ממש טוב, אבל בעיה שאין לי זמן לעשות אותו

· 0 תגובות
    • TITAN

היה איתי אחד ביסודי שהתאמן בקראטה
      ובי"ב הוא כבר היה אלוף הארץ, או משהו כזה
      וכשבאו להתחיל איתו מכות הוא היה בורח
      ומתתי לראות אותו קובר אותם
      שאלתי איך אתה לא מחזיר? והוא ענה לי
      את מה שהוא עשה לי אני לא זוכר
      ואת מה שאני הייתי עושה לו הוא לא היה שוכח

· 0 תגובות
    • מאזליסט 21

יש עולם שאומר שיש לך באוזן אחת  שטן ובאוזן אחת מלאך, אצלי זה אוזן אחת  גילעד ואוזן שנייה גילעד. זה משנה את חוקי הטבע😵‍💫

· 0 תגובות
  • הישגים אחרונים

• פרון עלה לדרגה
      אלוף מחוז אלולה
    • Eytan עלה לדרגה
      אלוף מחוז סינו
    • SupportMan זכה בתג
      משתמש נאמן
    • sigmaman58 זכה בתג
      סופר מתחיל
    • מאזליסט 21 עלה לדרגה
      אלוף מחוז קאלוס