אחראי הקהילה גילעד 366 פורסם דצמבר 3, 2024 אחראי הקהילה שיתוף פורסם דצמבר 3, 2024 קיץ או חורף- מהי העונה המועדפת עליכם? החורף כבר כאן, הגשם יורד והקור מכה. 💧 יש אנשים המעדיפים את החורף 🌨️ ומחכים לבואו, ויש המעדיפים את הקיץ והחום 🌞 לכל עונה יש את הייחודיות שלה: הקיץ מביא איתו את החום, הביקורים בים והטיולים. (ואת היתושים 🙁) החורף מביא איתו את הרצון להישאר במיטה קצת יותר, להתכרבל בשמיכה ולראות סרט עם כוס שוקו/ תה חמה, אך כדי לצאת מהבית צריך להתעטף בשכבות רבות של בגדים, ולהסתובב עם מעילים ומטריות. החורף גם מביא איתו את השלג, חוויה מהנה בפני עצמה. ⛄ אז איזו עונה אתם מעדיפים? מה הדבר האהוב עליכם בעונה זו, ומה הדבר שאתם פחות אוהבים? חורף בריא ומהנה! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
yuuki 30 פורסם דצמבר 3, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 3, 2024 אני אוהבת את החורף, גשם זה הכי כיף שיש ושלג זה בכלל, רק הייתי מוותרת על הקור והצינון וכל התופעות לוואי המעצבנות. ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 56 פורסם דצמבר 3, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 3, 2024 קיץ כמוכן פעם אחחרונה שהיה כאן שלג הייתה כשסטייק ממותה צלוי היה ארוחת הערב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Eytan 112 פורסם דצמבר 4, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 4, 2024 בקיץ הלהב של המסוק שורפת לי ת'יידים בחורף הכל מחליק מגשם, אני לא חושב שיש לי העדפה מסויימת ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Nino 12 פורסם דצמבר 5, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 5, 2024 קיץ! שכנעו אותי אחרת... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FreddieNF 872 פורסם דצמבר 5, 2024 שיתוף פורסם דצמבר 5, 2024 אני תמיד העדפתי קיץ, אבל במקום שאני גר יש רוחות מטורפות גם בקיץ, אז אני קצת משוחד. אני פשוט חושב שאני מעדיף לצנן את החום עם בריכה, מאשר לחמם את הקור עם תנור... ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.