-
צופים לאחרונה 0 משתמשים
- אין משתמשים רשומים שצופים בדף זה.
-
פעילות אחרונה
-
2
ביטול הצעות לאי המסחר
אני יכול להבין, אולי הייתי צריך להציע כפתור שחוסם זאת שיהיה דרך או לאשר ישר או לא -
2
ביטול הצעות לאי המסחר
האמת שלי הדבר הזה עזר, כשכמעט אישרתי את ההצעה הלא נכונה ופשוט זה לא נתן לי לפני שאני מטפלת בהצעות הקודמות, אז זה די יעיל -
0
Hotel California
סיקור שיר - Hotel California שם השיר: Hotel California שנת יציאה: 1976 להקה שמבצעת: Eagles ז׳אנר: רוק מילות השיר: קצת על השיר עצמו(מבחינת פרסום ולא מבחינת תוכן): השיר עצמו הוא 6 וחצי דקות בערך והוא מכיל בו את אחד מהסולו גיטרה הכי טובים ואהובים בעולם. הסולו גיטרה שבשיר(בערך 2 וחצי דקות) נחשב כסולו הטוב בכל הזמנים וזכה בעשרות פרסים. השיר עצמו זכה לאהדה רבה בגלל הדיון על מה מדבר השיר ועל מה הוא נכתב? שקוראים את המילים של השיר אפשר להבין קצת על מה מדבר אבל המשמעות של השיר מאוד עמוקה ולא מובנת(עד היום). משמעות השיר: השיר מדבר על מלון בשם Hotel california(בקליפורניה יש מאות מלונות בשם הזה) השיר מדבר על יופיו של המלון גם מבפנים וגם מבחוץ ולאט לאט בשיר מתחילים להבין שהמלון הזה הוא מלכודת שאי אפשר לצאת ממנה. ציטוט מהשורה האחרונה של השיר ״You can check out any time you like, but you can never leave״. תרגום לעברית - אתה יכול לעשות צ׳ק אאוט מתי שתרצה אבל לעולם לא תוכל לעזוב״. פרשנות 1 על השיר: המלון מייצג את חיי הזוהר בהוליווד שהוא נראה מאוד זוהר ומאוד כיף אבל ברגע שאתה נכנס לזה זה כמו מלכודת שאי אפשר לצאת ממנה. (קצת מזכיר את הסיפור שהתפוצץ לפני כמה חודשים על פי די שגילו שכמעט כל מפורסם בארצות הברית קשור לזה(כולל הנשיא הנכנס)). פרשנות 2 על השיר: המלון מייצג את הסמים ואלכוהול שנראים בהתחלה בתור דבר עוזר אבל לאט לאט מתמכרים ואי אפשר לצאת מזה. פרשנות 3 על השיר: השיר נכתב בזמן שכותב השיר היה תחת פטריית הזיה וחומרים פסיכידליים וזה מה שיצא מהשיר חחחח. דעתי האישית על השיר: שיר מדהים, מאוד מאוד אוהב את המילים ואת העומק ואת הכמות פירושים שאפשר לתת לשיר. לדעתי השיר מדבר על הצד האפל של הוליווד(פי די, טופאק ועוד) ועד כמה שהוא מסוכן. הסולו גיטרה נראלי הסולו השני הכי אהוב עליי(אחרי Nothing else matters)- 1
-
2
ביטול הצעות לאי המסחר
ביטול הצעות לאי המסחר שם במשחק:מאזליסט21 קישור לפרופיל: תמונה להמחשה אם יש: הנושא המדובר: באי המסחר, כאשר שחקן מציע פריט, כמו טבעת, ישנם שחקנים רבים שמגישים הצעות. כדי לבחור הצעה מסוימת, על השחקן לדחות כל הצעה אחת-אחת עד שיגיע להצעה הרצויה. התהליך הזה גורם לעיכוב מיותר ופוגע בזרימה של חווית המשחק. המצב כיום: במקום שהשחקן יוכל לאשר הצעה מסוימת באופן מיידי, הוא נאלץ לעבור על כל ההצעות האחרות ולדחות אותן ידנית. זה יוצר חווית משחק מתסכלת ומעכבת, במיוחד כאשר מדובר בכמות גדולה של הצעות. הפתרון המוצע: לאפשר לשחקנים לאשר הצעה מסוימת בקלות, ללא צורך בדחיית כל ההצעות הקודמת אחת-אחת זה יחסוך זמן, ישפר את חווית המשתמש באי המסחר, ויהפוך את התהליך לנוח ומהיר יותר. איך ליישם את זה: 1. שינוי קוד: להסיר או להתאים את הקוד שמחייב דחייה ידנית של ההצעות הקודמות. 2. פיתוח פתרון פרקטי: לאפשר סימון הצעה רצויה ואישור ישיר שלה, תוך ביטול אוטומטי של כל שאר ההצעות. 3. שיפור ממשק: הוספת כפתור "אשר את ההצעה" שמבטל באופן אוטומטי את כל ההצעות האחרות. למה זה חשוב? ✔ שיפור חווית המשתמש: התהליך יהיה פשוט, מהיר וידידותי יותר. ✔ חיסכון בזמן: במקום לבצע עשרות פעולות מיותרות, השחקן יוכל להתמקד במשחק עצמו. ✔ שדרוג המערכת: פתרון זה יראה אכפתיות מצוות הפיתוח כלפי חווית השחקנים. תודה רבה על הקריאה וזהו להיום חברים🔥 -
1
שכחתי מזה אז עשיתי את זה!
ווואוווו איזה ציור מהמם! מטורף אחי🙂 אני מציע להוסיף את הכובע של לופי 😌👒
-
-
סטטוסים אחרונים
-
יש עולם שאומר שיש לך באוזן אחת שטן ובאוזן אחת מלאך, אצלי זה אוזן אחת גילעד ואוזן שנייה גילעד. זה משנה את חוקי הטבע😵💫
-
הישגים אחרונים
הודעות מומלצות