shukush202 348 פורסם נובמבר 26 שיתוף פורסם נובמבר 26 תחרות סיקורים|| אנימה ומנגה, משחקים וספרות וואו, תחרות חדשה בפורום, הייתם מאמינים? למה לא בתכלס? זה כיף, מעביר את הזמן, והכי חשוב- מזכה בפרסים! אז בכל מקרה, נראה לי שאני אפסיק לחפור ונעבור ל- פרטי התחרות אז ככה, הפעם זו לא סתם תחרות אשכולות פשוטה, בכמה פורומים רנדומלים, הפעם המטרה שלכם היא לסקר כל דבר שקשור לאחד מהפורומים הנ"ל, לדוגמה: בפורום ספרות- סיקור סופר/ ספר/ ז'אנר בפורום אנימה- סיקור אנימה/ מנגה/ סטודיו בפורום משחקים- סיקור משחק לטלפון/ מחשב/ קופסה וכו', וכו', וכו'. יש לבחור אחד משלושת הפורומים שצוינו, ולפתוח אשכול אחד אותו תגישו לשופטים. בתוך הסיקור עליכם לרשום- מידע על האובייקט- רקע, סיפור חיים, דמויות, כל מה שהייתם מכניסים בעבודה לבית הספר. חוות דעת אישית דירוג זמני פעילות התחרות: התחרות תפעל בין התאריכים: (27/11/24) יום רביעי בשעה 19:00 ועד ה- 13/12/24. שופטי התחרות: @גילעד, @shukush202, @FreddieNF קריטריונים: השקעה ופירוט: 30% מקוריות: 20% יופי כללי ועיצוב: 10% שימוש בשפה גבוהה: 10% נוסח תחביר ופיסוק נכון: 20% חוות דעת אישית: 10% פרסים: מקום ראשון: טבעת אודם / ספיר / יהלום (לבחירת השחקן)+ טבעת רנדומלית (לא כולל ספיר/ אודם/ יהלום) + 80 מטבעות מקום שני: טבעת מהירות + טבעת לבחירת השחקן (לא כולל יהלום/ אודם/ ספיר/ מהירות) + 60 מטבעות מקום שלישי: טבעת רנדומלית (לא כולל יהלום/ אודם/ ספיר/ מהירות) + 70 זהב + 40 מטבעות *הפרסים יכולים להשתנות בהתאם לרמת הפעילות. במידה ותהיה פעילות גבוהה ייתכן ויתווספו מקומות נוספים. חוקי התחרות: 1. כל החוקים הגלובאליים חלים גם כאן. 2. אין להעתיק מכל מקור חיצוני, כולל AI. ניתן אך ורק לאסוף מידע ממקורות חיצוניים, ולציין בסוף האשכול את שמותיהם. 3. אין להגיב תגובות שאינן קשורות לתחרות. 4. במקרה של שותפים, רק אחד יכול להשתתף. 5. אין לערוך את האשכולות לאחר סיום זמן ההגשה. 6. שימו לב כי אין צורך להירשם לתחרות, אלא רק לצרף את האשכול המוכן בתגובה לאשכול זה. ואחרי כל הדברים הנ"ל, הדבר היחיד שנשאר לי לכתוב זה- בהצלחה לכל המשתתפים! 1 ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
AlphaZero 40 פורסם נובמבר 29 שיתוף פורסם נובמבר 29 בהצרחה לכולם ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 12 פורסם נובמבר 30 שיתוף פורסם נובמבר 30 בהצלחה למשתתפים ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Constantine 349 פורסם נובמבר 30 שיתוף פורסם נובמבר 30 שנהיה לראש ולא לזנב ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Eytan 106 פורסם רביעי ב12:34 שיתוף פורסם רביעי ב12:34 (נערך) לפני 23 שעות Nino כתב: באתי להגיב יא, גם אני נערך בתאריך רביעי ב20:03 - על-ידי Eytan ציטוט קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות
הצטרפות לשיח
באפשרותך לשלוח הודעה כעת ולהירשם מאוחר יותר. אם ברשותך חשבון, ניתן להתחבר עכשיו לשליחת הודעה דרך חשבונך.