TITAN 320 פורסם נובמבר 16 שיתוף פורסם נובמבר 16 (נערך) פרטי המציע: שם במשחק: TITAN קישור לפרופיל: https://www.pokeisrael.net/?page=profile&player=TITAN פרטי ההצעה : כותרת ההצעה: משא ומתן באי המסחר תיאור ההצעה (כולל תמונות להמחשה אם יש): משא ומתן באי המסחר כך שבהצעת מחיר יוכל להיות כמה שלבים דוגמא: שמתי באי המסחר 3 תיבות פלנטיניום מאמן פלוני מציע על התיבות טבעת אבן האודם אני מוכן להסכים להצעה אבל אם הוא מוסיף גם טבעת הגנה אז ההצעה שלי שתהיה אפשרות של הצעה נגדית לאותו מאמן כמובן שגם לו תהיה אפשרות של הצעת נגדית להצעה נגדית ככה עד שאחד מהם ילחץ על אישור הצעה או דחיית הצעה במה ההצעה תשפר את חווית המשחק: תוןסיף עניין באי המסחר ויהיה יותר נחמד וכיף נערך בתאריך נובמבר 16 - על-ידי TITAN 2 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
FireTitan 12 פורסם נובמבר 16 שיתוף פורסם נובמבר 16 רעיון טוב לדעתי אפשר לקחת את זה שלב קטן קדימה ולהוסיף מערכת החלפות של ממש 2 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Hawks 336 פורסם נובמבר 17 שיתוף פורסם נובמבר 17 אני מסכים עם ההצעה מכיוון שהיא תייעל את התהליך של החלפת פריטים/פוקימונים עם מאמנים אחרים ובמקום מסוים גם הופך את הסחר ליותר נגיש(להציע הצעת נגיד ישירות במקום להתמקח עם השחקן בהודעות ולחכות שהוא יענה). לצערי אין לי מה להוסיף מעבר מכיוון שלדעתי אין חיסרונות בולטים בהצעה אלא רק יתרונות. 2 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
Doom man 347 פורסם נובמבר 28 שיתוף פורסם נובמבר 28 שלום, ההצעה משפרת את חווית המסחר והקנייה של המשתמש. בנוסף, ההצעה תקל על המסחר בין המשתמשים ותאפשר להם לבצע מו"מ לא בהודעות פרטיות. לכן, הצעתך התקבלה ותיכנס למשחק בהמשך. תודה על הצעתך, נשמח לראות הצעות נוספות ממך בפורום המשחק, ננעל. 1 קישור לתוכן שיתוף באתרים אחרים More sharing options...
הודעות מומלצות